Сексуален проблем

• 33 506
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
Абсолютно много и помагам и тя винаги го е казвала.
Има ли тя време да погрижа за себе си, без да има дете наолоко? Спортува ли? Среща ли със приятелки? Ходите ли някъде сами, без децата?

# 151
Аз въобще не говоря за изнудване, а за уведомяване, че отношенията им се променят.
Уведомяването би било "Липсва ми секс и ми трудно без него". Изнудване е - "Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде". Усещаш ли разлика?

Аз разликата я усещам. Но къде точно съм написала да каже - "Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде". Не четеш. Върни се и и виж какво съм написала, а не да правиш свободни съчинения и да изкривяваш думите ми.

# 152
Аз разликата я усещам. Но къде точно съм написала да каже - "Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде". Не четеш. Върни се и и виж какво съм написала, а не да правиш свободни съчинения и да изкривяваш думите ми.
"Уведоми я, че щом живеете като съквартиранти, ти си имаш нужди и ще си ги търсиш другаде."
Аз така чете тези думите.

# 153
"Уведоми я, че щом живеете като съквартиранти, ти си имаш нужди и ще си ги търсиш другаде."
Аз така чете тези думите.

Чукча писател, ама не и читател. ooooh!
Айде пак сега прочети бавно и с осмисляне  и кажи къде точно има изнудване.
Наистина е тъжно да превеждам кратко изречение от български на български  Crazy
Да четеш това изречение така - "Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде" е грозно изкривяване и не говори добре за теб.

# 154
Да четеш това изречение така - "Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде" е грозно изкривяване и не говори добре за теб.
Кажи ми моля каква разлика
1) Аз имам нужди и ще си ги търся другаде.
2) Ми липсва секс и ще го търся другаде

Ако говорим точно за секс

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 14:00 от horseride

# 155
А не, говорим за туршия тук  ooooh!

Ти в ред ли си?

Как точно това:
Уведоми я, че щом живеете като съквартиранти, ти си имаш нужди и ще си ги търсиш другаде.
е равно на това:
Ми липсва секс и ако не го правим ще намеря другаде

Къде точно в моето изречение има изнудване. Питам за пореден път. Къде пише, че ако тя не почне да прави секс с него, той ще търси това другаде?

Ай сиктир вече. Малоумни разговори не ми се водят с хора изопочаващи постовете ми.

# 156
Не е необходимо нищо да казва. Да се изкъпе, да се понаконти, да пръсне най сладострастния парфюм, да облече секси дрехи, и да излезе на среща с приятели. Да си накупи хубаво, секси бельо, чорапи и това онова. Ако и тогава жената не вдене, я отпиши.

# 157
Смени тактиката: вместо да си искаш, накарай я тя да те поиска. Не да си даденост. Предизвикай ревност: ти не си само съпруг и баща, който угажда на семейството си, но  си и мъж, и други жени "имат интерес" към теб - някое и друго тел. обаждане, излизане  уж с приятели , SMS, който те кара да се усмихнеш доволно и пр. Добро поддържане, парфюм, вторачване в огледалото преди излизане....

# 158
Смени тактиката: вместо да си искаш, накарай я тя да те поиска. Не да си даденост. Предизвикай ревност: ти не си само съпруг и баща, който угажда на семейството си, но  си и мъж, и други жени "имат интерес" към теб - някое и друго тел. обаждане, излизане  уж с приятели , SMS, който те кара да се усмихнеш доволно и пр. Добро поддържане, парфюм, вторачване в огледалото преди излизане....

Да, да, точно. ММ така ме беше нагласил навремето, че бях пощуряла  Joy

# 159

Да, да, точно. ММ така ме беше нагласил навремето, че бях пощуряла  Joy

Положителен ли бе "ефектът"? Hug

Иска се малко театралност, изобретателност и не-предозиране. Поне ще разбере на отсрещната страна  доколко й пука. Щом като по друг начин не предизвиква интерес, и вниманието и грижите не помагат, разговорите не знам дали във всички случаи помагат, но пък внасят някаква доза задължителност и сериозност.

# 160
Ей, алоу, няма вас да слушаме само.

Методът е напълно положителен, без никакво изнудване. Този момент действа отрезвяващо. Разбираш и си даваш сметка за всичко. Претегляш нещата и си изясняваш приоритетите.

# 161
Здравейте скоро се регистрирах тук...Имам проблем на който не намирам причина и незнам на кой да споделя!Проблема е че жена ми не иска да правим секс,вечно намира някакво оправдание и това вече ме влодява някога може и месец месец и половина да не правим секс без адекватно обяснение.Незнам какво да правя аз съм на 30 а тя на 26 всичко си е нормално но стигне ли се до секс се започва или глава в боли или е много уморена или е в цикъл или просто все нещо....Вече даже съм се отказал да опитвам защото знам че много ама много трудно ше ме огрее
Пич, ако не се гъбаркаш с кокошките в кокошарника, едно ще ти кажа - жена ти не те обича и те приема за даденост. Разбирай - "Умре за детето, няма да ми избяга".
Обаче детето си е отделен човек, расте, ще има свой живот и от теб зависи дали ти ще си част от този живот, независимо дали си в брак.
Седни и помисли за себе си, и си отговори - до кога? Идните 20+ години?
Тъй като по презумпция (особено в този форум) ти ще си виновен, поне да има за какво.

# 162
Леле като гледам как си поддържате страстта във връзките си е цяло чудо, че въобще правите секс. Значи само с намек на изневяра, заплаха или манипулации може човек да получи от половинката си интимност?

Стига де! След като живеете заедно то се предполагам че знаете кога другият става по-любвеобилен.

# 163

Стига де! След като живеете заедно то се предполагам че знаете кога другият става по-любвеобилен.

Знаем, но преминаваме и през безпарични периоди  Mr. Green

# 164
В конкретния случай авторът явно е опитал други нормални начини за предизвикване на любвеобилност, но като среща стена, какво да стори, да падне на колене да се моли, или да я хване за ръка и да я заведе на лекар да си изследва хормони примерно или др.,  нещо, което и сама би могла да стори.
Ако пък има някакво недоволство у нея, би могла да го изрази, не да търси оправдания с епилация и пр.. Все пак млади хора, отсега да живеят пенсионерски живот...

Общи условия

Активация на акаунт