Как се преборих с бялото течение ?

• 505 143
  • 523
  •   1
Отговори
# 165
Аз пих Мукомакс скоро. Пих една таблетка еднократно и същата вечер си сложих някакъв крем вагинално също еднократно. Гъбичките изчезнаха.

# 166
# 167
Точно "Gynaral" беше крема, който си сложих вагинално.

# 168
Борих се като луда с тази кандида. Нямаше отърване.
Махнах я с хомеопатия, точно за една седмица.
От време на време получавам течение като съм ходила на море или басейн. Тогава пия цитросепт. Нямам никакъв проблем.
За цитросепта смело мога да каже, че има много добър ефект. Пия го в прясно мляко, защото иначе много горчи

# 169
  • Варна
От време на време получавам течение като съм ходила на море или басейн. Тогава пия цитросепт. Нямам никакъв проблем.
За цитросепта смело мога да каже, че има много добър ефект. Пия го в прясно мляко, защото иначе много горчи

Какво количество пиеш? А промивките помагат ли?

# 170
Здравейте! Виждам, че доста подробно обсъждате този проблем и искам да попитам нещо, което ме притеснява.
Значи имам някакъв секре, с консистенцията на (извинявам се за израза) сопол, непостоянен. От форумите разбрах, че е нормален. Обаче друг път се появява някакъв друг вид секрет, не много обилен, просто цапа белюото, понякога е и като вода, примесена с малко от белия нормален секрет. та това засъхва и остава по бельото. не е много като количество, няма сърбежи и др проблеми, но се чудя дали е в рамките на нормалното. правиха ми микробиологично изследване и показа нормална влагалищна среда. та притеснявам се дали не е и от непостоянния цикъл, преди няколко месеца ми дойде навреме и цял месец нямах абсолюъно никакъв секрет, после се обърка пак цикъла и се появи отново. Ако имате някакво мнеие по въпросите ми моля да пишете!!!

# 171
Това течното като вада премесено с бяло означава , че си в овулация Wink

# 172

Не съм си правила промивки. Пих го като за грип. Иначе една приятелка го пиеше по схемата с 5 капки. И тя каза, че после всичко е било ок

# 173
  • Варна

Не съм си правила промивки. Пих го като за грип. Иначе една приятелка го пиеше по схемата с 5 капки. И тя каза, че после всичко е било ок

Колко капки означава това?

# 174
3 пъти на ден по 5 до 10 капки
Иначе аз го пиех 3 пъти на ден по 30 капки в мляко с какао, защото иначе ужасно горчи и буквално за нколко дни всичко се оправи

# 175
Здравейте! За пръв път пиша в такъв форум и ще се радвам ако някои може да ми помогне  Rolling Eyes Проблема с бялото течение го имам вече дори не помня от кога...множество лечения проведох, изпих мисля половин аптека с лекарства и файдата е никаква. Но това което искам да разбера е къде в Плевен да намеря добър гинеколог, който да ми обясни какво става в моя организъм и има ли надежда да се опрвя някога... Cry
Надявам се някой да се отзове!Благодаря Ви!

# 176
  • Русе
Здравейте! И аз реших да се изкажа по темата. Миналата седмица ходих на изследвания във Варна ( снимка на тръби, видеозон и т. н. ) и единият доктор ( който прави снимката ) ми каза, че имам гъбична инфекция и то доста обилна, а другият ( при когото бяхме по принцип) без да ме преглежда каза, че щом нямам парене или сърбеж няма нищо страшно и не ми изписа нищо.
В крайна сметка съм доста притеснена, тъй като правим " опити", а не знам на кой от двамата да се доверя.... newsm78 същевременно не мога да си назнача лечение сама ( дори не помня какви хапчета спомена първия доктор)

# 177
Здравейте! И аз реших да се изкажа по темата. Миналата седмица ходих на изследвания във Варна ( снимка на тръби, видеозон и т. н. ) и единият доктор ( който прави снимката ) ми каза, че имам гъбична инфекция и то доста обилна, а другият ( при когото бяхме по принцип) без да ме преглежда каза, че щом нямам парене или сърбеж няма нищо страшно и не ми изписа нищо.
В крайна сметка съм доста притеснена, тъй като правим " опити", а не знам на кой от двамата да се доверя.... newsm78 същевременно не мога да си назнача лечение сама ( дори не помня какви хапчета спомена първия доктор)
здравей как се казваха докторите и защо при двама различни си правиш цветна снимка и екхограф

# 178
lubito, отиди при гинеколог и кажи, че искаш да ти вземат проба за микробиология. След това се лекувай или не в зависимост от резултата.

# 179
Случи ми се преди месец за втори път в живота (първия беше преди години и не помня какво съм взимала) - сърбеж, дискомфорт и течение, не бях в БГ и си назначих лечение: Полижинакс - 6 дни и Микомакс от 150 мг - еднократно.
Сега всичко е ОК, трябва ли да правя микробиология?

Общи условия

Активация на акаунт