Как се преборих с бялото течение ?

• 505 092
  • 523
  •   1
Отговори
# 135
На 23г. съм.Наистина доста неща изчетох из форума и ми помогнаха, но за това не можах да си обясня всичко.Най-вече ме тормози факта, че може би е било голяма грешка от моя страна да се измивам и вътрешно, при което дефекто се измива и цервикалната слуз, а не мога да си представя да правя секс иначе.Прочетох за различните видове цервикална слуз и наистина минавам през всички фази като изключа сухия период, но ми е доста обилно.Чудех се възможно ли е да е нещо друго при положение, че нямам никакъв друг дискомфорт и изследванията ми са нормалн и ако няма нищо друг как ще правя секс

# 136
Преди време бях чела нещо в нета за бялото течение, спомням си че беше публикувано от лекар гинеколог ...
та обеснението което дадоха ако няма някакъв проблем е че при различните жени има различна сила на секрет от жлезите ...
т.е. някой жени са по - " влажни ", други по - " сухи " ....

има едни малки шишенца на тях пише  ЕМП
примерно :
ЕМП - 2 / за  гъбична вагиноза / 10 ml  -   
те са няколко вида, май са 5 номера - има и само за всекидневна хигиена и за различни неща        ....
едното шишенце струва някъде 6 - 7 лв . сега може да са ги увеличили .
слагат се  5 - 10 капки в душа и се прави промивка .
но май не се препоръчва при бебеправене !!!

Дано да съм помогнала на някоого !

# 137
........Наскоро разбрах че вдлъбването на зърната(което аз имам) е притеснителен знак за заболяване и незнам дали двете неща не са обвързани Cry Не съм ходила досега на гинеколог и много се притеснявам от самия преглед и от това какво ще обясня на гинеколожката.Та ако някой има подобни оплаквания и се е консултирал вече моля да сподели Rolling Eyes
не мисля че двата "проблема" имат връзка.
Хлътнали зърна и аз имах на млади години, но ей на - кърмих по 5 месеца и двете си деца. сега зърната не са хлътнали, оправиха се, изглеждат нормално, дори мисля по-сексапилно от нормалните, които като са кърмили и им остават зърната като винтили на заска.../така съм чувала да се присмиват мъжете  Embarassed/
Виж за течението - мириса си е мирис - НА ЛЕКАР!

# 138
И аз съм с бяло течение откакто се помня,но сега мога да се похваля ,че напълно изчезна.
Преди 45 дни,родих и незнам това ли е причината,но напълно изчезна.
Дано да съм се отървала

# 139
И аз имам бяло течение!Бях на генеколог,който ми предписа  таблетки  и едни други хапчета(през устата),те се пият 4 наведнъж.След цикъла отивам на контролен преглед-каза ми че цитонамазката ми е идеална,всичко било ОК,обаче имам раничка на шийката на матката(която е вследствие на бялото течение),и трябва първо да излекуваме течението и после раничката.Изписа ми нова рецепта-други вагинални таблетки,които били по-силни и прахчета тантум роза.Като отидох в аптеката и ми казаха,че рецептата ще струва 40лв ми стана зле.....притеснението ми идва от това,че не ми е правена микробиология и ми се предписват рецепти на предположения за някаква си бактерия.Сега се чудя да ги купя ли или да отида при друг лекар да ми пусне изследване.Btw за ранчиката каза,че няма да се налага да я гори,а ще я намаже с нещо...изглежда доста загрижен понеже ми е изтекло направлението и каза,че няма да ми визима пари-важно е да ме излекува.Моля за съвет!!!  ooooh!

# 140
.....притеснението ми идва от това,че не ми е правена микробиология и ми се предписват рецепти на предположения за някаква си бактерия.Сега се чудя да ги купя ли или да отида при друг лекар да ми пусне изследване.[/size]
Deluxy,най-добре си направи микроб.изследване за да се види точно каква/и е бактерията.Не бързай да купуваш лекарствата-може да се наложи да ти изпишат други.При мен стана точно така-2 пъти лечение.1-я път наизуст без изследване,а 2-я-микробиология и се оказа,че не са били правилните лекарства!Два пъти ядове,пари и загубено време! #2gunfire

# 141
И аз съм с бяло течение откакто се помня,но сега мога да се похваля ,че напълно изчезна.
Преди 45 дни,родих и незнам това ли е причината,но напълно изчезна.
Дано да съм се отървала

И аз съм така, дано и аз като родя ми мине!!!
Иначе съм правила изследвания и всичко си е ОК!!! newsm78

# 142
А между другото, наистина много помага - 1 тампон се потапя в мед и след това се овалва в сода бикарбонат, слага се за няколко минути и много прочиства.. Аз обаче не бих посмяла да си го направя докато правя бебе.

На мен моята лекарка хомеопат ми препоръча подобно нещо, само че тампона след като се потопи в мед се овалва в коластр аи зелени водорасли и се спи цял анощ с него! Вярвам й напълно, защото с вемето винаги е имало полза от това,което ми е казвала, но лично не съм пробвала това с тампона!

Спря ми течението веднъж като пих един антибоитик - Ципрофлуксацин 5 дни и полсе 1 таблетка Микомакс - против гъбички за всеки случай!!! Но после пак се появи и аз забременях!

# 143
някой пробвал ли е това за тампона с мед и сода newsm78
И пречи ли на бебеправенето Embarassed
Това явно е от бабино време тъй като и майка ми каза да пробвам ама ме е страх Embarassed
пробвах веднъж преди 100 години, не казвам че точно това помогна, но може да е подействала комбинацията мед и чай от бял равнец, коприва и невен. Пих ги с месеци и то редовно...
Преписвам буквално от стара книга:
при бяло течение и раничка на шийката на матката - чист, кристализирал, нектарен мед
на голимина колкото орех, обвива се в марля за да се оформи  тампон. След влагалищна промивка тампона с меда е поставя за 3-6 часа. Правят се от 6 до 15 процедури.

# 144
 smile3506 Май откакто се помня все си го влача с мен...Опитвах по какви ли не начини,но нищо.Тоест каквото казваха лекарите това правех.И все пак то е факт и до днес! Cry

# 145
zdraveyte na vsi4ki  bouquet imam sa6tiqt problem koito go imate i vie i mi prepora4a edna moq priyatelka med.sestra da si pravq promivki sas kiselo mlqko i da vi kaja naistina pomaga pri men specialno de ako jelaete opitayte moje i na vas da vi pomogne  :)USPEH Hug

# 146
   Това за киселото мляко не го бях чувала до сега Thinking
Чувала съм за промивки със смрадлика и още куб други билки форми на лечение ,но за такава не бях чувала!!!Доста интересно....
При всяка жена го  има няма как да се избяга от него (за жалост) Crossing Arms
Чувала съм реплики от сорта на "Бяло течение се получава ,когато не се води добра хигиена.."
Това за мен е пълна глупост ooooh! ooooh! аз не познавам такава жена ,която да не се лекува от това коварно неразположение !!!Отвратително е !!!Нестига ,че през 6-7 дена от месеца си овита в памперси,а сега и вжедневни превръзки да слага човек.....УЖАС!!!
Ама и аз си го влача бая време ....непомня вече и аз колко... newsm78

# 147
   Това за киселото мляко не го бях чувала до сега Thinking
Чувала съм за промивки със смрадлика и още куб други билки форми на лечение ,но за такава не бях чувала!!!Доста интересно....
При всяка жена го  има няма как да се избяга от него (за жалост) Crossing Arms
Чувала съм реплики от сорта на "Бяло течение се получава ,когато не се води добра хигиена.."
Това за мен е пълна глупост ooooh! ooooh! аз не познавам такава жена ,която да не се лекува от това коварно неразположение !!!Отвратително е !!!Нестига ,че през 6-7 дена от месеца си овита в памперси,а сега и вжедневни превръзки да слага човек.....УЖАС!!!
Ама и аз си го влача бая време ....непомня вече и аз колко... newsm78

Това като гледам е всеобща болест,при мен също е така smile3511

# 148
От изжесно време се мия само с вода и така си реших проблема с течението  Peace

# 149
явно го има при всеки. и аз гълтах антибиотик, слагах полижинакс, сега правя промивки със смрадлика, но все още няма голяма ефект. ниомално ли е при промивките всеки пат да пада по нещо????

Общи условия

Активация на акаунт