Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 281
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета! Моля ви,помагайте,защото повече от седмица се опитвам да се сетя за името на детско филмче,в което имаше едно същество,ако не се лъжа беше морско конче,чиято супер сила беше,че може да пищи изключително силно..проглушаваше всички.Моля,ако на някой му дойде на ум да каже...филмчето е старо,гледала съм го,когато съм била дете..

# 121
Търся един филм. Едно дете в някакви разкопки ли беше, шахта ли открива дракон и после те превземат света. Сеща ли се някой?
Това да е случайно? Reign of Fire (2002)

# 122
   Здравейте,мили дами и господа!От много време насам търся един филм/гледала съм го два пъти,защото ми влезе под кожата/,но не помня заглавието-накратко:разказва се за един мъж на средна възраст,който искаше да приключи с живота си,но искаше да плати на някой,за да го убие./И не е ирански филм,защото има такъв с тази тематика./Но се случи така,че се влюби, и когато много искаше да живее мацката,в която се влюби го уби.Много рафинирано.....гадно.Героят обичаше бира-това е,което помня.Стана дълго,за което моля да ме извините,но ми е първо писане в темата..........

# 123
Търсене на старо детско от диема фемили

Как се казваше детското на снимката ,момчето беше рижо ,имаше момиче с кафява коса и два близнака ,които руси и помня ,че момчето винаги се вкарваше във всякакви бели?

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 11:06 от bubanka

# 124
Не се вижда никаква снимка.

# 125
Търся един филм. Едно дете в някакви разкопки ли беше, шахта ли открива дракон и после те превземат света. Сеща ли се някой?
Това да е случайно? Reign of Fire (2002)

Да, това е. Много благодаря  Hug

# 126
Момичета, да знаете дали няма нов филм от  руската поредица "Елхи"?

# 127
  • в морето до колене
Мисля, че в момента в кината в Русия се излъчва шестият филм от поредицата - "Ёлки новые". Това е информацията за него в КиноПоиск - https://www.kinopoisk.ru/film/yolki-novye-2017-1045310/

# 128
Благодаря, Мячик! Изгледах трейлъра, много готин. Дано да се появи скоро някъде...

# 129
  • София
Здравейте,
миналата година гледах края на филм (научен, на National Geographic, History....), в който се разказваха истории, доказващи, че Дядо Коледа съществува. Simple Smile
Някой да го знае?

# 130
Знае ли някой от кой филм е тази сцена?
https://www.vbox7.com/play:e5bc4de408

# 131
Здравейте
Преди доста години гледах един филм, които и до днес не мога да го намеря, а много ми хареса
Спомням си смътно част от сюжета му:
 Става дума за едно момиче, което мисля че беше (известна) певица. Започва да се среща с едно момче, след това спят заедно, но се оказва, че момчето си има приятелка. Когато тя научава за изневярата му ( тук не се сещам какво точно ставаше) но те двамата решават да убият това момиче(певицата). Момчето я кани да излязат със колата му вечерта и спират на някакво поле мисля. че беше. Започват да се натискат и след това от някъде гаджето на момчето се появява и убиват момичето, мисля че я застреляха. На другият ден беше започнало разследване, че е изчезнала и я намират убита.
Филма мисля че завършваше как хората и отдават почит, бяха пуснали нейни песни и снимки
Това е което си спомням от филма, ако някой се сеща за кой филм говоря, ще му бъда много благодарна, защото наистина искам да го намеря. Надявам се да разбрахте за какво става въпрос, понеже го гледах преди наистина много време

# 132
# 133

Мерси много.
Жалко само, че го няма в бг тракерите. Сега видях и в рар.бг и там го няма. И субтитри няма.  Sad

# 134
Здравейте! Искам да попитам откъде бих могла да сваля The Runaways с Кристен Стюарт. От Замунда не става, опитвам от 2-3 дни и все не тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт