По - ниска минимална заплата от 460 лв ?!?

• 30 520
  • 524
  •   1
Отговори
# 240
Ооо мерси направо ме успокоите. Да работя държавна работа. За момента няма как да си сменя работата, не ми е възможно. Цък.

# 241
  • София
Billyvd, в северозапада са си добре, повярвай ми.

Emerald, посочи ми за пример държава с учителско заплащане над средното ниво. Навсякъде учителите са от най-ниско платените професии.

От учителско семейство съм. Логично, голяма част от познатите ми са учители.
Никой от тях не взима под 700 лева. Никой от тях не се е пенсионирал под 600 лева. За провинцията, особено, е около и над среден доход това.

Глупости! Преди два месеца в София се пенсионира моя приятелка, учител по музика с навършени години за пенсия и стаж повече от необходимия дори. Пенсията й е 520 или 530. Нещо такова беше не помня точно

# 242
Тези учителски пенсии са отскоро, допреди няколко години се пенсионираха с 300-350 лв. Тях питате ли ги как живеят?

# 243
  • София
Нина, възможно е. Аз понеже имам прясна-прясна информация и затова се включих. Но по принцип директор сигурно се пенсионира с по-голяма пенсия.

# 244
Цвете, майка ми се пенсионира като директор в системата преди 8 години, пенсията и е малко над 400.
В областен град средната заплата е около 600, Лиле, Хасково май е малко по- голям от Ямбол.

# 245
  • София
Не виждам как това противоречи изцяло с написаното от мен, Цвете.
За северозапада не ми се спори.

# 246
  • София
Не виждам как това противоречи изцяло с написаното от мен, Цвете.
За северозапада не ми се спори.

Значи, за да се пенсионира един човек с по-висока пенсия, би трябвало да е получавал по-висока заплата.
Ти искаш да кажеш, че учителите в Северозападна България получават повече отколкото тези в останалата част на страната? Така ли?

# 247
  • Другата България
Това от лично пребиваване там ли го твърдиш или звездите ти го говорят?

# 248
Това от лично пребиваване там ли го твърдиш или звездите ти го говорят?
😂Мале в тоя форум съвсем гръмнаха бушоните на някои... Хахах

# 249
  • Другата България
Това към мен ли е?

# 250
ААА не знам, не съм следила кой точно ме цитира 1000 пъти. 😂 Както и да е.
Наистина до колкото знам този регион от страната доста е опустял. Хората нямат работа. Ужас.

# 251
Все някой им е виновен на тях... на горкия Северозапад.... От там съм и ги наблюдавам. Опустял е защото преди 25 години си изгониха децата в Испания и Италия и Англия да чистят л@йна и да бършат задници. Вместо да си развиват икономиката и индустрията и туризма и селското стопанство. Никой не им е виновен, все за комунистите гласуваха. И ги оставиха да изкраднат всичко до последната бурмичка.
В същото време баща ми и майка ми (с минимална пенсия) вече на 70години не са спирали да ни пращат и на мен и на брат ми и сирене и яйца и плодове и зеленчуци и месо и какво ли не, плюс всяка година подарък по 500лв. И това само с едни мизерни 5-6 декара земя на 5км северозападно от Видин.

# 252
  • София
Лично, Merri_An.

😂Мале в тоя форум съвсем гръмнаха бушоните на някои... Хахах
На кого?

# 253
Ама както се казва, не бъркайте туризма с емиграцията.

# 254
  • София
Това за северозапада малко като да ядат пасти или сития на гладния не вярвам. Не знам, Асос, какво точно имаш предвид, но като човек с близки във Видин, доста се посмях на изказването ти.

Общи условия

Активация на акаунт