Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Момичета до колко е .нормална промяната на цвета на урината? Сутрин е много жълта с мътилка. Това нормално ли е по време на бременност? Не усещам миризма или нещо подобно. По-късно през деня си е нормална.

# 436
Не мога да кажа със сигурност, но мисля, че може и да не е проблем. Аз също така се бях шашнала, че сутрин е по-тъмна, но наскоро пусках задължителните изследвания, като урина се взима точно от тази сутрешната и всички показатели и бяха перфектни. Чак сама се изненадах, обаче то вече над какво ли не почваме да размишляваме през тая бременност, все ще намерим нещо, което да ни е подозрително Simple Smile Все пак това, че при мен е така, не значи, че във всички случаи е така. Минаха ли ти първите изследвания? Aко нещо те притеснява, винаги можеш да пуснеш една стерилна урина, мисля че не е скъпа, нещо 5-6 лв. да е, ако си я заплащаш сама.

# 437
Другият петък съм на ЖК (в 15 г.с.) и тогава трябва да ми ги пуснат,засега само ПКК съм пускала и беше наред.Гледам да не се лашкаме много, но всеки ден заобичвам бебчо и се забелязвам как мисля не за себе си вече,а за него. Иначе нямам болка и миризма така че се надявам да е от лудналите хормони, че като гледам как ми се опълчи лицето и гърба... Grinning и постоянното кихане,разбира се Joy

# 438
Моята се беше променила без да имам проблем. Бях чела, че е на момче. И наистина чакам момченце.

# 439
Ох мале, дано да си права Kissing Face

# 440
Ех сега..дано не си права Grinning
Моята сутрин също е по-тъмна, но само ако не съм ставала през нощта. Според мен е нормално.

# 441
Поли, не е тъмна - светло жълта и мътна е.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 11:15 от assija_s

# 442
И според мен е нормално първата сутрешна урина да е по-мътна. Пий повечко вода през деня. Simple Smile
А ако се притесняваш, наистина най-добре си пусни една стерилна, за да си по-спокойна.

# 443
Жана, другият петък съм на първата ЖК, тогава трябва да ми пуснат всички задължителни изследвания.Реших да попитам тук,за да не започна да се панирам Grinning

# 444
Преди време колега беше болен от хепатит и преди да си направя задължителните изследвания,понеже беше през уикенда няколко дена ме цепеше главата и бях пила парацетамол.Като отидох при личната и споделих,че урината ми е по-тъмна и жълта и се съмнявам,веднага ме успокои,че от някой лекарства се оцветява урината и си променя цвета.До колкото знам за бременни това е единственото позволено по-силно обезболяващо,така че не се шашкайте.И моята сутрешна е по-тъмна леко,след 10-12 часа си е нормално Simple Smile

# 445
Цветът на урината зависи доста от концентрацията. Колкото по-концентрирана, толкова по-жълта.

Става концентрирана от дехидратация. Трябва да пиете повече течности (особено сега в жегите). Тялото ви би трябвало да ви напомня - на мен ми изсъхваше устата дори преди тест да си направя.

# 446
Между другото в последните дни не пия много вода,някак си сякаш ми е неприятно, а аз по 2 литра без проблем си ги правя...Днес ще си изпия нужното количество и ще видя как ще е утре сутринта Simple Smile

# 447
Реших да попитам тук,за да не започна да се панирам Grinning
Недей Wink
Спокойствие и течности му е майката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 448
Между другото в последните дни не пия много вода,някак си сякаш ми е неприятно, а аз по 2 литра без проблем си ги правя...Днес ще си изпия нужното количество и ще видя как ще е утре сутринта Simple Smile
2 литра са малко, опитай се да ги направиш 3. Не е нужно да е само от вода - сокове, мляко, чай, айран също влизат в бройката.

# 449
До скоро глад не усещах и само се наливах с вода. Сега пък нещата се обърнаха - течности не ми се пият, само ми се дъвчат разни неща Grinning Днес ще си направя тест и ще изпия 2.5 л. вода да видим как ще е утре сутринта. Иначе през деня си ми е направо бяла урината, само сутрин като стана е така...

Общи условия

Активация на акаунт