Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Това за забременяване след секцио не е точно така както повечето доктори съветват. Моят доктор ми каза, че веднага можем, но аз исках все пак да изчакам малко ... иначе познавам много примери за родили секцио и забременели само 3 месеца след това и родили пак секцио без проблем. Естествено риск винаги има.

Слънчице, и аз така съм чувала, че е доста относително. Аз разчитам на това, че организма ми се възстановява сравнително бързо. След абразиото при предишната ми бременност за един месец бяха влезли в норма нещата. Не, че може да става дума за сравнение между двете неща де. Моя приятелка 6-7 месеца не може да се възстанови след нормално раждане на бебе 3,500кг. Та относително е.

За цвета на урината съм забелязала, че ако съм обезводнена цвета е по- тъмен и наситен. Може и миризма да се появи,  а по принцип няма. Трябват течности, особено в жегите.

# 451
Момичета до колко е .нормална промяната на цвета на урината? Сутрин е много жълта с мътилка. Това нормално ли е по време на бременност? Не усещам миризма или нещо подобно. По-късно през деня си е нормална.
Aко пиеш лекарства, витамини...нормално е.

# 452
Момичета до колко е .нормална промяната на цвета на урината? Сутрин е много жълта с мътилка. Това нормално ли е по време на бременност? Не усещам миризма или нещо подобно. По-късно през деня си е нормална.

Фолиева киселина и SupleMaman ,но ги пия от 1 месец вече.

# 453
Поли, не е тъмна - светло жълта и мътна е.
точно такава ми беше и на мен...някъде бях чела че е на момче. не знам дали има нещо вярно, но при мен нямаше проблем.

# 454
Има значение и вида на витамините. Моите с първата бременност бяха стандартната фолиева и не ми се оцветяваше. Сега с метил-формите пия и става електрически жълта, направо светлоотразителна и много ми е неприятно като пия витамините. Имам чувството, че с тях дори пишкането ми е по-трудно.

# 455

Фолиева киселина и SupleMaman ,но ги пия от 1 месец вече.

Аз бях на утрогестан и също бях с мътна урина. Явно е от хаповете

# 456
Здравейте 😊
Дали мота да се доверя на доктор чавеева.
Днес каза, че май е момченце. Каза, че така и се вижда.
Много ми се иска да не греши Simple Smile
В 14 с и 2 дена съм

# 457
Само да се отчета - вчера пих много вода, днес нещата са нормални. Simple Smile

# 458
Здравейте 😊
Дали мота да се доверя на доктор чавеева.
Днес каза, че май е момченце. Каза, че така и се вижда.
Много ми се иска да не греши Simple Smile
В 14 с и 2 дена съм

Според мен, можеш да й се довериш. По принцип момчетата ги виждат по-рано по обясними причини Laughing На моя роднина й казаха момче в 12та седмица и момче си се роди. Възможно е и тя тогава да е била на БХС при Чавеева, защото се следеше в Щерев, но не съм сигурна.

# 459
Моето момче късно го видяха, че като малко Маугли все беше прекрачило пъпната връв. Но сега така гордо си показва бубката, че няма как да се сбърка Wink

# 460
Хихи.
Аз вече издадох пола и съм се настройла за момче 😁

# 461
Аз бях на бхс + фм в 11 г.с. И пишлето беше първото нещо, което док. Видя, когато допря УЗ.
Аз съм при др. Сигридов.
Аз имах свое си чувство, че ще е момченце 😁

# 462
При мен на първата ФМ която беше 13 г.с. не видяха нищо. После на ЖК  преди около месец док каза че му прилича на момиченце 17г.с. но нищо категорично.  А на втората ФМ 20г.с. казаха 100% госпожица. Да видиме другата седмица на ЖК дали ще затвърди моя АГ.

# 463
На първата ми ФМ при Чавеева, в 12 гс ми каза момиче, не съм родила още, но всички, които ме гледат, твърдят, че си е девойка  Heart Eyes Според мен можеш да й се довериш.
В началото пикочния канал и на момиченцата е издаден извън тялото, така че много си приличат двата пола. На въпросната първа фетална ни обясниха, че при момченцата това нещо стърчи леко нагоре, а при момиченцата е успоредно на гръбнака и така се различавали  Grinning

# 464
Сега си спомням, че на мен Чавеева на БХС не ми каза нищо за пола. Вероятно не се е виждало нищо, защото на снимките мойта мома беше с леко кръстосани крачета. После в 16г.с. ми казаха момиче, но при прегледа с вагинален ехограф, защото на коремния не се виждаше нищо.

Общи условия

Активация на акаунт