Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 362
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
ООО, аз от Лидл си взех едни тънки панталони, тип шалвари ( но не са с дълбоко дъно), страхотни са! Толкова се леки и удобни. Родих се с тях Simple Smile На Хумана има много рокли.

# 391
  • София
Аз си взех едни къси дънки за бременни от ХМ. Бяха намалени на 15лв. Исках сини, но бяха останали само сиви. Ама сега не съжалявам, много удобен цвяр, комбинирам си го със всичко.
Най-вече с тях си ходя и сменям потниците. Имам и 2-3 рокли, засега се справям с тези неща.
За есента и зимата имам доста панталони-от сестра ми и минаката ми бременност. Ще слагам блузи, жилетки.
Мисля да си взема още 2 сутиена за кърмене, но не знам кога. Преди раждането няма да са в пълния си блясък, а след това са по-напрегнати,  като се регулира кърмата след няколко седмици ще се смалят леко.
Бельо също ми трябва, някакви гащи трябва да си взема за около раждането.
Иначе за бебето нищо не съм купувала все още. Имам от по-едрите покупки от баткото. Дрехите съм ги пораздала, имам много момичешки бебешки, които ще подарявам. Та трябва да взема момчешки...но ще е след 2-3 седмици.

# 392
в Лидл има някой и друг изостанал сутиен за кърмене, но е до 85ти размер, не знам ти кой носиш. Аз едвам намерих 2 90ти номер.

# 393
  • София
Аз от там купих последния. Сега раста в гръдния кош и по-голям ще ми стане. Но като родя и се наместят органите и костите ще ми е голям. Аз нося 80, сега 85 и почва да ми стяга. Та освен да купя някакви огромни и грозни, които ще ги прежаля,  след раждането други Grinning

# 394
  • Монтана
Момичета нормално ли е да имам болки ниско долу като при цикъл? В 5г.с съм и още не съм започнала с женските консултации. Болките не са постоянни, появяват се 2-3 пъти през деня за кратко, но са остри и "режещи".
Някоя имала ли е подобни и може ли да ме посъветва трябва ли да пия нещо и ако да какво? Simple Smile

# 395
Аз имах такива болки в началото и на двете ми бременности.
Пиех ношпа 3х1 или 3х2, ако не помага, комбинирах с бусколизин в същите дози.
Simple Smile

# 396
  • Монтана
Аз имах такива болки в началото и на двете ми бременности.
Пиех ношпа 3х1 или 3х2, ако не помага, комбинирах с бусколизин в същите дози.
Simple Smile
А ношпа колко време може да се пие?

# 397
Според мен организът ти още не се е настроил, че е в режим бременност
Аз пия но шпа от 12та седмица до момента ( 31 г.с.)

# 398
Мисля, че до 35-36 г.с. можеше да се пие ношпа-то. След това не се препоръчва, понеже изглажда шийката. Simple Smile

# 399
  • Монтана
Благодаря за бързите отговори! Simple Smile

# 400
  • София
Аз имах, точно една седмица след овулацията, някъде около пложителния тест. Доста си ме наболяваше.

# 401
Happy_mommy, кой аутлет имаш предвид, иска ми се да погледна нещо различно. Мерси!

Fashion gallery се казва в Люлин. Точния адрес го има в интернет. Там понякога има дрехи за бременни, понякога, обаче, няма. Зависи какво са заредили.

# 402
И аз имах такива болки в началото - до 3 ти месец и като казах на лекарката тя ми назначи НоШпа, а в амб лист беше писала рискова бременност ..... След като ми поотминаха болките ми спря Ношпа

# 403
Съветвам ви да си пиете но шпа при тези болки в ранната бременност. Аз бях с такива, АГ ми каза да пия но шпа 3х1,аз реших, че няма да се блъскам с лекарства, щото съм много еко. В края на 2-ри месец прокървих доста от отлепяне на плодния сак. Не знам дали беше, защото не си пиех но шпа-то редовно, а само като ме заболеше или от това, че специализантка ми взе проба за МБ, може и да е комплексно, знам ли.. Важното е, че бебата ми се задържа, но най-добре си ги пийте за всеки случай.

# 404
Попринцип като ми вемаха МБ ме предупредиха, че ще има кървене. Мен много ме стресна това, но Слава Богу, при мен нямаше кървене.

Общи условия

Активация на акаунт