Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Бърди, аз съм с твоя проблем. Започнах да свалям по-малко и да задържам, когато включих спорт. Първите няколко дни си чувствах как задържам вода. Един ден се събудих с торбички под очите и направо се уплаших. Питах в режимната ми тема, но явно го сметнаха за баласт Laughing. Оказа се, че съм претренирала, не съм се възстановила добре и съм задържала бая вода. Мога да се закълна, че още изп*$%£м от тая същата. Сега съм по-полека, гледам да има почивка и обикновено след такъв ден всичко е ок. От квото четох- тялото държи вода в мускула след тренировки, която е необходима за други процеси там.
Защо не направиш консултация в някой фитнес? Вярвам, че ще ти предложат добър вариант.

# 421
  • here, there, everywhere
Привет момичета, аз преди 1-2 седмици влезнах с бърз коментар и изчезнах, но имах доста ангажименти. От събота до вчера си направихме и малко спа почивка в Германия, но от днес започнах да озаптявам храната. От утре се надявам да повместя и тренировки. Ще се отчитам, макар и да досаждам.

Аз обичам да си правя домашни програми, не обичам да ходя на фитнес. Някой питаше за Блендърите. Добри са им видеата. Платените програми са със същите видеа.

Дамите с повечко килограми могат да погледнат и клипчетата на Руми за начинаещи. Според мен дългите разходки в началото са най-удачни. Естествено, изискват време, което за всяка домакиня е кът. Вижте темата за тренировките, момичетата там споделят много видеа. В началото на темата има и описание на тренировките с линкове за сваляне .

Аз се опитвам да спазвам по-балансиран режим на хранене. Вярвам във ВМНВ хранене, но на този етап нещо не ми понася. Само леко да вдигна мазнините и ми става лошо, до повръщане съм стигала. А не е да не обичам мазничко, винаги сланинки те са ми били най-вкусни ( кожичката на пилето също).

Сиска, много си чаровна, дечицата ти също. Другите момичета, които успях да видя също са много лъчезарни. Въобще доста приятна тема сте си заформили.

# 422
  • Велико Търново
Утре ще пиша по тематаза спорта, ето два клипа от мен/стари са/
https://www.facebook.com/1396395314/videos/vb.1396395314/1020708 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/1396395314/videos/vb.1396395314/1020647 … ype=3&theater

# 423
И аз съм от тези, на които апетитът им се отваря от интензивен спорт. Затова избрах йога и ходене като движение и така без стрес за мен заформих мускули, които сега като достигнах желаното от мен тегло вече станаха "видни", макар и пилешки, но то не могат да бъдат други, когато собственика им е пиле Wink
А откакто увеличих фибрите и намалих животинските храни съм пълна с енергия и само ми се ходи, бяга, скача, луда работа

# 424
Пиша си аз на предната страница, а то имало нова  Simple Smile
На мен упражненията на Руми от програмата за начинаещи, старата 6месечната много ми допадаха, но и с тях видях зор в началото, просто тотално съм излязла извън форма. Правих ги без кардиото и се чувствах много  добре. Но с каквото и да се опитвах да продължа, се получаваше някакъв проблем или дискомфорт. Сега си правя разни физиотерапевтични периодично и чакам да отслабна, за да ходя пак на народни танци  Simple Smile

# 425
4 години йога и до живот благодарност на Светла и  yoga108stugio (пропадащото човече с поклоните)

# 426
  • here, there, everywhere
Z.2012, пробвай с лека йога за начало. Тренировките в линка са много леки, акцентът е на подобряване на гъвкавостта. Освен това са много кратки, не отнемат време.
https://m.youtube.com/watch?v=LhX7VJxkTyU

# 427
Обаче имам и краставици два плика и просто не знам какво да ги правя.
Нарендосай ги като за таратор, сложи в пликчета и прибери във фризера. Зимата вадиш пликче, купуваш кисело мляко и си правиш таратор Animal Smiley Cat

# 428
  • София
Изчетох ви с безкрайна благодарност, ще гледам после клипчетата и ще си записвам! Няма да се отказвам ит спорта, за пръв път се занимавам толкова целеустремено и си се радвам, просто трябва да намеря моя. И аз си мислех за консултация във фитнес, само ме е страх, че ще му връчат железата Joy
Правила съм ги на Руми начинаещите, има няколко упражнения, които още не мога да правя, останалите са ми лесни.
За блендера сигурно са същите клипчетата, но ако си купя програма би трябвало да ми ги подредят подходящо по дни, така поне си представям, ще чета уикенда.
За йога не съм се замисляла, честно казано, ще гледам клипчета и може да се пробвам у дома (в студио оше ме е срам с толкова меса по мен).
Оше веднъж благодаря!

# 429
Добро утро Simple Smile
Пвачева, аз и друг път съм казвала, Кроманьонецът е спортист, а сега стана и състезател Simple Smile днес имам мускулна треска.

Бърди, от спорт Кро отслабна, но той тича по 20-40 км в планината и не яде като другите мъже. Аз със спорт само поддържам и стягам. Не свалям. Свалям с храната. Нормално е да си гладна, когато тренирах плуване озверявах от глад. Онзи ден плувах километър и пак бях много гладна, това е спортът който гори много калории за час.
По останалите въпроси, аз проблеми в телата ви не виждам. Само в суетата. Успех.
Кайсия се си бре?

# 430
  • София
Добро утро!
Суетата в граници да не преминава в нарцисизъм и издевателство над себе си не е лошо нещо. Когато не харесваш нещо и си във възможностите си да го промениш, действа само положително. Особено, ако е съчетано с по-генерална промяна в хранителни навици и стил на живот. По-голямата война, която водя аз, не е с г*$а ми, а с огромната ми потребност да бухам тесто. Щастлива съм, децата ме радват и са здрави, с ММ сме приятели и имаме процъфтяващ сексуален живот, на работа всичко е ок- не знам какво давя в тестото. Вече месец и половина съм "чиста", умея да мина покрай баничарница и да й тегля една майна, обаче остава една тъга, че не мога да се набухам едно хубаво и да изпия една боза! Ще трябва да седна и да помисля кое го причинява и да го отработя.
Много слънчев ден и много приятни случки на всички!

# 431
В темата сме няколко любителки на тестото. Нищо не давя, напротив, наслаждавам му се. Откакто съм на режим - в разумни граници. Не съм почитател на изключването на едно или друго от менюто, освен по медицинска необходимост.

# 432
  • София
Да, ето ме и третата Heart Eyes
Аз не вярвам в теорията, че залитането по храна задължително означава псих.проблем за отработване. Има си и такова нещо като чиста лакомия, особено към определени храни, които са ни вкусни.
Аз лично по-спокойна и щастлива в живота си не съм била, но просто си ми се хапва бе Simple Smile То си е част от долче вита, да си седнеш след работа с мъжа на хапка и пийка, да си нааправите разточителна семейна закуска в неделя и т.н.
Та и аз като Съни, нищо не му правя на глада за тесто, нося си го в себе си и се мъча да не му обръщам внимание Stuck Out Tongue Winking Eye

# 433
Не един и два режима позволяват така наречения мръсен ден/свободен ден. Тогава позволяваме на душата и стомаха си повече от друг път. Всичко е в мярката, не в пълното лишение. И аз искам да съм злояда и да обичам само марули и риба, ама не би. Обичам много неща, наслаждавам им се, но с мярка.

# 434
  • София
Хич не мислете, че съм нещо по-различно или че смятам нещата по друг начин. Аз също се наслаждавам на това, което ям, не съм се фиксирала, че йок никога няма да ям тесто. Но мярка нямам аз. Кифлички с пушен кашкавал, мънички такива съм ги направила. Викам си "една-две".. и заминава тавата! Буквално. Сега съм решила известно време да изключа тестото белкем развия някакъв самоконтрол.

Общи условия

Активация на акаунт