Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Козлодуй
https://www.vbox7.com/play:e73d301ba9 Поздравявам ви с тази песен с лятно настроение Simple Smile Много приятна стана темата Simple Smile Вярвам, че всички ще постигнем желаната фигура Simple Smile

# 406
  • София
Pvacheva, да не вземеш да удариш една зумба, защото вече беше обяснено, че със зумба и спорт не се отслабва hahaha
Благодаря на всички за ведрото настроение този следобед! Ендорфините чудеса вършат!

# 407
  • София
Аз съм в размисли за спорта и ако може някой от по-опитните да ме посъветва, ще съм благодарна. Излишните ми килограми са много (30+ съм), така че не става всякакво натоварване. От три месеца съм редовно на водна гимнастика, тамън ми е уж, ама май я надрастнах и вече не ме натоварва толкова. Ако успея да ида на акваспининг е друго, там е здраво - но рядко успявам да се доредя да се запиша.
Правя вкъщи разни неща от фитнесблендер, потя се и се изморявам здраво, но не се отказвам.
Сега проблемите - не знам дали си внушавам, но си мисля, че не свалям с тренировките, обикновено като съм свалила нещо е когато не е имало тренировка. Може и да си внушавам!
Другото е, че от тренировките във вода ми се отваря апетит, но това като че ли съм го туширала вече, макар че ми е трудно.
Знам обаче, ме при моята ИР спортът много помага за подобряване на инсулиновата чувствителност, а и като цяло ми хааресва да правя нещо.
Та след този гигантски роман, какви тренировки мислите, че ще са добри за мен занапред? Мислех си за фитнес, където да правя пътека или друго кардио? Не че имам много време за фитнес де, предпочитам у дома, но не искам да си направя беля.
Дали да не си купя платена програма от фитнес блендера?
Съжалявам за романа!!

# 408
  • Козлодуй
Не знам спорта дали качва или сваля килограми ама аз гледам непрекъснато да си намирам работа и да се движа за да не мисля за ядене само така ми помага спорта - ползвам го срещу глад а и увлича направо краката ми сами танцуват като наближи време за тренировка Simple Smile

# 409
Flowers HibiscusЗдравейте,еййй,не мога да ви изчета:smile:

Диди, да бе, и за мен шивашкият метър голяма изненада се оказа. На въпросът ти за приложенията, аз ползвам My fitness pal. Разгледай го, има голяма база данни, удобен е.

Благодаря тииии...Flowers Hibiscus
Сега ще го видя.

Аз за целулита ползвам разни мазила антицелулитни нанесени с масажор-купила съм си електрически,не ръчен,но няма файда...
ходих и на кавитация,но не си довърших целия сеанс и даже имам чувството,че станах по-зле:neutral_face:
Иначе за тренировките,докато ходех на фитнес се теглех преди и след тренировката и винаги след тренировката бях по-тежка,което е нормално де... аз правех и силови тренировки.

Момичета,много сте хубавии...
Явно съм пропуснала снимката на Beeps

# 410
https://www.vbox7.com/play:e73d301ba9 Поздравявам ви с тази песен с лятно настроение Simple Smile
Направо си се разтанцувах:wink:

# 411
Набързо да ви покажа "сандвичи" с кайма и .... тиквички вместо хляб

# 412
  • София
NoМe, какво си сложила освен кайма отгоре? Изглеждам апетитно, а и аз имам тиквички, мислих за кюфтета утре, но може и такива "сандвичи"

# 413
Каймата я омесих с яйце и лъжица кисело мляко. Запекох и накрая отгоре настъргах малко кашкавал.

# 414
И ние на почти същото
Мъфин- тайм - тиквички, телешко, сметана, яйце и моцарела

# 415
Аз пък имам два плика домашни домати, да кажем ще ги консервирам, че ми е жал да ги хвърля, а на салати също не виждам как ще стане. Освен някакви чушки с доматен сос.
Обаче имам и краставици два плика и просто не знам какво да ги правя.

За да съм по темата.... Харесах си няколко велоергометъра от олх, обаче идея нямам дали са хубави. Някаква идея какво да гледам?

# 416
Аз пък имам два плика домашни домати, да кажем ще ги консервирам, че ми е жал да ги хвърля, а на салати също не виждам как ще стане. Освен някакви чушки с доматен сос.
Обаче имам и краставици два плика и просто не знам какво да ги правя.

Аз да съм ще направя два дена на салата от домати, краставица, лук и магданоз и ще ги изям пресни.

# 417
  • София
Виж дали пише килограмите на маховиците- колкото повече, толкова по-плавно ще кара.
Харесай си списък и ми ги пусни на лични да ти кажа, ако знам нещо.

# 418
дописвам си от компютъра  Blush

Бърди, аз от спорт не отслабвам (Бийпс да се чувства свободна да ме освирка  Laughing )
спортувам за тонус и за да напомням на тялото си, че фит му трябва и са му много килограмите
имам си мускули, те си имат памет и при спорт започвам да приличам на Станка Златева, а не на Ивет Лалова (напр. Twisted Evil , всеки да си сложи идола, моля)
имам вело, от него качвам на прасец, умирам от скука и грам не свалям, повече се изпотявам на обръча и планка, имам слаби капиляри, започнах да тренирам с Шон и не можах да си спра кръвта от носа
за водата и аз съм така - след плаж и басей съм си гладна, изпива водата и си иска храна
но съм абслолютно убедена, че движението е супер важно за психиката, повече от за килограмите
това го казва човекът ходил и неотслабнал на аеробика, пилатес, тае-бо и фитнес.
работя геодезия, работата е ходене, ходене, ходене...
спортувай, редувай умерено с почивка и се храни правилно и по по-малко  Peace

# 419
И какво сега, да слюноотделям на празна маса, а други снимки йок   hahaha Много бързо се скрихте  Simple Smile
Херци, твоите съм ги виждала и ти пожелавам пак да постигнеш тази форма. То и сезона на бирата свършва скоро, та ще е по-лесно  Simple Smile

Няма да ви се показвам сега, че ще закрия екрана, но като сваля 20-25килца, обещавам  Simple Smile
Аз също със спорт не отслабвам, но то е защото мога да ям наистина много. При 2-4часа на ден бързо ходене само намалявам обиколките в ханша, стяга се но не отслабвам. По 2 часа съм тренирала във фитнеса преди години и единствения резултат беше, че заприличах на щангистка тежка категория  Joy За себе си поне съм установила, че храната е основния фактор.

Бърди, понеже аз съм от предпазливите, пък и днес ме е стегнал яко врата, да ти кажа много внимавай със спорта. Предишния път като отслабвах започнах много внимателни тренировки, но в един момент взех, че си повярвах и правих бърпита на около 80кг и стана тя каквато стана. От тогава редовно си имам проблеми, рядко се случва нищо да не ме боли.Ясно е, че техниката ми е била никаква, ама все пак внимавай.
Не ме разбирайте погрешно. Аз съм за спорта, но трябва всеки много добре да прецени собствените си възможности и да бърза бавно  Simple Smile след определена възраст особено  Simple Smile

Ще ви чета пак, че много набързо прехвърлих и пак ще се включа.

Така, ако се включа по всичко споделено, ще финиширам темата  Joy Само ще кажа, че в момента дъвча студено агнешко с нарязан розов домат  Grinning
За преквалификацията
Скрит текст:
След 6г и малко работа с нощни смени, след майчинство, получих възможност да работя това, което съм завършила преди много години и бях много щастлива. В крайна сметка се оказа, че работата е много вкл. се налага сравнително често извънреден безплатен труд, а заплата е ниска и тавана, който евентуално мога да достигна след неопределено време също не е кой знае какъв. Затова сериозно се замислям, дори и за чужбина. ЕГН-то си е фактор, защото след някоя година, не много далечна, ще навърша едни хубави кръгли години  Simple Smile та трудно ще съм конкурентна на пазара на труда. Пък и с малко дете. Затова трябва да се ориентирам какво и накъде, за да действам.
Ноу фрейм, браво на теб  Simple Smile наистина кардинална промяна. Би ли споделила от коя сфера в коя си се пренасочила професионално  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 22:14 от z.2012

Общи условия

Активация на акаунт