Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Красиви сладурки сте всички  Heart Eyes
smile3521
И да се пита човек къде какво имате да отслабвате....!    newsm78
Ама пуста суета.....    Grinning

# 391
  • Козлодуй
Лелеее какви фигури страхотни сте
Майче на принцеса, Beeps и Herzen много готино вдъхновение сте моите крака са къдрави от целулит Simple Smile И аз харесвам мъжки дънки но не намирам малък размер дамсите ми висят на дупето и не ми се хващат краката в тях та нося панталони Simple Smile

# 392
аааа, не, Краси, не е само суета  Naughty
снимките са стари
преди повече от година кръвното ми се качи на 140/100, не знаят докторите защо, хапчетата не уцелват и то така и не се оправи с лекарствата
свалям го само със спорт, а 67кг са си голямо собствено тегло за вдигане, сгъване и скачане
професията ми е динамична, ходене не помага, само гимнастика, кростренажор, леене на пот, сауна

# 393
  • София
Аз с грижа към спокойния ви нощен сън не съм си снимала дирника и целулита  Laughing

# 394
 Stuck Out Tongue Blush снимките ми са стари (някой може да ги е виждал), но в момента съм в същото положение.
Бях се докара до "преди" Confused, сега съм "след" и се боря за задържане или още малко сваляне.

Скрит текст:
Innocent
Много са комплексни нещата. Далеч съм от идеалния вид, просто не искам да бъда с корем "балон", да ми липсва талия и искам да бъда здрава и силна. Колкото мога вкарвам спорт в ежедневието си.
П.П. Баш бедрото не се е прикачило Flushed
Скрит текст:
Animal Kissing Cat

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 17:04 от Зизу

# 395
  • Козлодуй
Зизу, припознавам се в твоята фигура от първите снимки но с повече целулит Simple Smile Аз съвсем наскоро се сдобих с  коремче, а нямах до скоро  Simple Smile
Много мразя на вкус алкохола бирата ми горчи алкохола ми гори и когато се налага да ползвам вода за уста умирам на мъка Simple Smile

# 396
  • София
Еха, Зизу! Браво! За втората снимка изотзадзе направо ми иде да ти оскубя косата от завист Laughing
(Вратата на хола, дори зеленото по касата е същото като у на мама къщата; ще ида да проверя дали спи или се снима  Laughing)

# 397
хаха, Бийп, недей с лошото Laughing
А снимките са от една квартира, не са от вкъщи Simple Smile.
Коремите са ужасно нещо Anguished, искам да имам такова, когато ще расте бебешок вътре...
Но пък с упорит труд ще се справим, сигурна съм Smirk

# 398
и аз се включвам в дискусията, тъй като и аз искам да отслабна и винаги това дебело дупе и крачета са ме мъчили. Sad Опитвала съм с диети, режими, спорт (редовен), но той все си седи и по едно време мислих да прибегна към хапчета. Сега напоследък слушам за едни Азия Слим ли какви бяха. Бях ги гледала в един сайт , мисля че беше Biomall.bg и имаше хубави коментари към продукта.Чудя се дали да не се пробвам? Някои съвет да дадете.

# 399
Моят съвет е да бягаш от хапчета като дявол от тамян. Не си играй със здравето си, защото то не се купува. Всички искаме бързо и лесно да отслабнем, но просто не става така (или ще е за сметка на нещо друго). Лично аз смятам, че хапчетата повече взимат, отколкото да дават. Преди и аз съм се подлъгвала, но от това страдах повече. Относно Биомол, аз също го загледах и харесах едни добавки за имунитета. Попитах в моята аптека и тя каза, че не се предлагат в тяхната мрежа. Някои продукти се продават само онлайн, защото контрола там е по-слаб, почти нулев и никога не си сигурен какво пиеш. Склонна съм вече да не пазарувам онлайн след тази случка. Не че е гаранция, че знам какво пия от аптеката де.

# 400
Да знам че тези хапчета са нож с 2 остриета както се казва. Може и да има ефект , но после става страшно. Но почти цял живот съм в лишения, само и само да имам някаква добра фигура. Наистина спортувам много , гледам да се храня разумно но винаги има какво да се желае.. Благодаря все пак за бързия отговор.

# 401
И аз препоръчвам да бягаш от хапчетата. За да намалят апетита ти, те неминуемо трябва да въздействат върху хормони и фактори, в които намесата не е най-доброто, което можеш да причиниш на организма си.

# 402
Biserka, сподели тук твоя начин. Някъде бъркаш. Разкажи повече, ако искаш, за режима ти и заедно ще открием разковничето. Не се отказвай толкова бързо. Има много и различни начини за достигане на желаната цел, а тук ще  намериш хора да ти дадат съвети. Ще обменяме опит и така.

# 403
Скрит текст:
Да знам че тези хапчета са нож с 2 остриета както се казва. Може и да има ефект , но после става страшно.
Но почти цял живот съм в лишения, само и само да имам някаква добра фигура.
Скрит текст:
Наистина спортувам много , гледам да се храня разумно но винаги има какво да се желае.. Благодаря все пак за бързия отговор.
А има толкова по-лесен начин.....
Едно съм разбрала обаче:Всеки сам трябва да стигне до своята истина.

аааа, не, Краси, не е само суета  Naughty
Скрит текст:
снимките са стари
преди повече от година кръвното ми се качи на 140/100, не знаят докторите защо, хапчетата не уцелват и то така и не се оправи с лекарствата
свалям го само със спорт, а 67кг са си голямо собствено тегло за вдигане, сгъване и скачане
професията ми е динамична, ходене не помага, само гимнастика, кростренажор, леене на пот, сауна
Т.е., не са открили причината за повишеното кръвно?
Метаболитен синдром/ИР?
И моето уж няма видима причина, но се повлия супер от свалянето на кг.Т.е., причината е ясна.    Laughing

# 404
Ей, как се е раздвижила темичката. Добре дошли на всички  Hug

И обещаният отчет от постите, кантарът не отчита промяна, а аз очаквах покачване, защото изкарах нещо като НВВМ в растителен вариант. Отдавам го на голямото количество фибри. В общи линии ядях растителни мазнини, ядки, почти не съм яла бобови, зърнени и плодове; тук таме някоя царевица, сладък картоф и малко тофу, но основно зелени салати, ядки, семена, лен и чия, кокосово и какаово масло със захар, тигрови ядки

Вчера ядох месо, смляно говеждо, ами без да си кривя душата си признавам, че тиквичките и зеленият боб, които преобладаваха в чинията ми, ми бяха по-вкусни Crazy

Някой питаше за палео + млечни, мисля че primal може да ви допадне: http://www.marksdailyapple.com/

Общи условия

Активация на акаунт