Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 375

Хепи мама, браво за резултатите. Много мотивиращо. Какво си задала като цифри в майфитнеспал?

Благодаря. Задала съм цел 52кг и мисля, че посочих цел -0,7 кг на седмица. Изчислява ми прием на 1200 калории дневно, като аз обикновено консумирам малко отгоре, но реших да го оставя засега така.

# 376
  • София
Колко си висока Хепи мами? И аз до 52 искам да смъкна. Но структурите на тялото са различни. Ето Herzen е с моята височина, аз съм 55.5, а все едно имам налепени мекици по ханша Laughing
Редактирам се, за да попитам имате ли албум (гледам, че масово по всякакви теми има албуми в снимката) с преди и след, резултати или там каквото? По-психически постижимо ми се вижда да си пльосна там снагата, отколкото в темата.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 12:59 от Beeps

# 377
Аз също качвам първо в корема, разлива се яко, после бедра в горната част и дупе.  Прасците даже май изобщо не ме притесняват.

За професията в момента ми е много болна тема. Акушерка съм на 30години не съм стара, но и те първа да уча друго не ми се иска. Напускам работа и просто не знам какво ще правя. Предполагам и този стрес натрупа доста мазнини в областта на корема.

# 378
Beeps, висока съм 165см, но не съм от тези с тежките кости, които и на 65-70кг изглеждат слаби, а съм точно обратното. Трупам предимно в дупето и бедрата и дори, когато съм била 50-52кг съм имала дупе и леко пухкави бедра. Главно затова искам пак да бъда тези килограми, защото искам бедрата ми да бъдат по-слаби, защото както повечето жени с такава структура, отслабвам отгоре надолу Grinning

# 379
  • Козлодуй
Violeta_Aura, аз пия чай 4 пъти дневно сутрин след ставане лайка - защото успокоява стомаха за да не съм гладна, в 10 часа чай Shape с ПуЕр за фетбърнар в 16:00 часа зелен чай и вечер комбиниран ройбос с глухарче или такъв за отслабване но много внимавам в него да няма сена защото тя води към привикване на стомаха и той става мързелив Simple Smile Освен това само на сутрешните чйове слагам много малко мед на вечерния слагам течна стевия LUX само 2 капки Simple Smile
Духче браво на твоя човек моя мъж не мога да го помръдна да тренира евала Simple Smile

# 380
  • София
Айде...Да видите, че не съм къдрава афроамериканка с дъвка в устата Laughing Сори, на бабина къща сме и огледалото също е от бабино време.

край на промоцията

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 15:45 от Beeps

# 381
Супер си Heart Eyes  Колко още искаш да отслабваш?  Браво, хубаво, стегнато тяло.

# 382
  • София
Майче (на принцеса), ти май беше някъде по северозапада; и аз съм там сега. В гр. Кула започва панаира тези дни и ще пее Веско Маринов. Освен да те срещна там и да те черпя едни кебапчета Laughing

# 383
Бийпс, с твоята форма изглеждаш по-висока, тя природата това е измислила и нарекла женска фигура
талия такава нивга не ще имам

гърба и ръцете ми и на 52кг са пухквави и съм като гардеробче

оооо, мадър, много си готина Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 08:59 от Herzen

# 384
  • София
Херци, умирам за прави мъжки дънки бе! Единствено когато бях 50 кила носих такива, съдрах ги просто.
На "зелените" снимки си екстра. Ти кво направи с кето-лентите; ползваш ли вече?

# 385
хаха, кето ленти като спра бирата  Laughing
правя плавен преход към шампанско и се радвам на картинката в диет доктор

# 386
  • София
Аз се бях пропила миналото лято по време на коликите на детето. Чакам да мине операта от 7 до 9 вечерта, капичвам го и засядам с бирата Laughing Снимки от тогава и пари да ми дават не искам да виждам, камо ли да показвам.

# 387
Майче (на принцеса), ти май беше някъде по северозапада; и аз съм там сега. В гр. Кула започва панаира тези дни и ще пее Веско Маринов. Освен да те срещна там и да те черпя едни кебапчета Laughing

Кебапчета ям, Веско слушам, но бира пия Grinning  Сега се мъча да я спирам, явно съм неосъзнат битов алкохолик Trollface

# 388
Красиви сладурки сте всички  Heart Eyes
и алкохолички под прикритие  Joy

# 389
  • София
Зизу, черпи два бедъра като е забранена бирата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт