Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Козлодуй
Beeps, аз също тренирам и много време ми отне да разбера че Л-карнитина ми образува глад ама аз съм си перманентно гладна от всичко и затова съм на нисковъглехидратно хранене защото чух че захарта ми образува глад ама сега и за мазнини съм гладна Simple Smile
Относно целулита след баня масажирам с антицелулитен крем и вендузи си взех но заради капилярна мрежа не ги ползвам Simple Smile Дори ММ ми помага за масажите Simple Smile

# 361
Сиска и аз се чувствам доста сходно на теб. Тия дни от тренировките и слънцето, краката са ми по стегнати и с тен. Всеки път като ги погледна ме изпълва кеф. Не мисля какво ям и изобщо фаста за мен се оказа към този етап на живота ми много добро решение. Е, сега съм на олекотен вариант с плодове през деня. Вчера бях на един или два банана и една праскова. Вечерта салата, малко ракия, лютеница и хлебче, сирене. И това срещу мен ширнали се Родопите.... Сега пия кафе, МП излезе да тича с думите "в 8.20 да си загряла за тренировка", а мен главата ме боли и кръста... Леглото е много неудобно Grinning
За целулит друго освен спорт и внимание към тестени и пържени храни аз не зная. Никога не съм имала целулит, само много ако се отпусна излизат малко неравности между краката и на дупето, но не е драма. Свързвам го с движението си и относително правилния начин на хранене и живот

Амур и аз изпуснах снимките ти. Sad
Аз качвам и свалям първо в корема. Относително равномерно, но се усеща най вече в корема и горната част на бедрата. Прасците са ми супер стегнати и хубави, коленете също, но ръцете някой ден ще оперирам. Само малко пари да събера

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 08:19 от Госпожица Дух

# 362
_Зизу_, знам аз, че сте две и като написах се сетих, че трябваше да уточня кого питам. Не мога да се пречупя с този ВМ-НВХ режим, засега поне съм ок така, ще видим по-нататък дали ще променя нещо. Приключих с едната си страст - овче кисело мляко, намалих малко и плодовете, но не мога съвсем да ги държа под контрол, твърде много изкушения имам и им се отдавам без угризения Simple Smile Ще мине и този период и може да пробвам нещо по-различно. Тези дни вечерям салата, мисля така да продължа, че имам домашни домати и краставици, та се възползвам максимално.

# 363
още 2-3 седмици и свършват плодовете и хубавите домати, грозде и тиква не обичам
въртях обръч 30 мин, планк 3 мин с почивки
яйца масло и сметана ще закусвам
целулит почти нямам, но слънцето и лежането в пясъка са ми най-ефективни, зимата се мазах с едо червено на Биотен от ДМ, не прави чудеса, евтинко е, затопля, щипе и заглажда

# 364

Аз напоследък съм яхнала метлата, чак ми идва да тръгна накъдето ми видят очите  Joy Ама детито малко, та ще търпя. Не е по темата, но ще ми бъде интересно да споделите някой дали се е преквалифицирал на по-дърти години и как се е справил.

Аз преди 6-7 години направих кардинален завой в живота си(бях на 32 или 33) смених мъжа,родих второ дете и паралелно с това зарязах стария бизнес (по скоро ме изхвърлиха  Mr. Green хахааха ),а аз започнах обучение от нулата в съвсем нова сфера -сега всичко е повече от добре,вкл и финансово! Peace
Ти към какво си се ориентирала?
Иначе за мен-сега през август всички се върнаха и роднини и приятели -не спазвам някакъв режим,хапвам си,дори минах на по-високо въглехидратен режим(по принцип се храня либерално ВМ)но сега имаме много плодове от градината и др ,ям повече черен хляб и така Peace  мазнините сътветно съм намалила да не стане мазало  #Crazy храня се добре без извращения и боклуци,от време на време хапвам шоколад или крем карамел ,не се меря ,не се тегля .... Mr. Green щаслива съм.....на есен с песен,както се казва -ще се замеря ,ще си направя режим някакъв и влизам в фитнес за яки бицаги bowuu

Тренирам редовно и съм доволна от резултата -в момента съм на 21 days fix-правила съм я и преди,със страхотен ефект,сега вдигнах обаче кг-от 5 на 7кг(единият дъмбел) и комбинирам със почти всекидневно плуване-колкото толкова- не се напъвам,но гледам да е редовно,(цялото минали лято плувах и зимата нямах никакви проблеми с гърба)

# 365
  • На топло
И аз плувам, това е спортът, който ми носи много приятна умора. След 30 мин. съм заредена с много енергия и нямам никакво
напрежение в мускулите.
Сега се чудих какво да ям днес, исках яйца, но след тези скандали се отказах. Вие ядете ли яйца в момента? Fearful
За цеулита на мен ми помага ако премахна захарта и тестото ( за повече от месец Flushed) + класическите упражнения за крака и задължително разтягане в края на сеанса.
Кремовете са много приятни и подобряват кожата, но ефекта е минимален ако няма промяна в храненето.
Имам една чашка (cup) за масаж, слага се специално олио, използвала съм я точно два пъти, защото боли и също ме мързи. Не знам дали има
ефект при по-продължително време.

# 366
Привет, колко е приятно да си изпиеш кафето в приятна компания  food010 Flowers Sunflower
Наваксах с четенето, радвам се, че сме много с обща цел.
Вчерашният ден ми бе с големи планове, но когато съм на гости при мама - не важат. Та превиших с калории, ядох смесено, но направих оптималното за този ден. Най-вече, беше ми приятно и не смятам да страдам.  family
Приготвих си току що закуската на Номе, та да видим. chef Относно млякото с ориз, нямаше ли подобна рецепта при Дюкан. Мисля, че мляко с трици и канела, докарваха вкуса на мляко с ориз  newsm78 .
Пингвинче, поздравление за постигнатите резултати и дано намериш твоето хранене . Hug
Mother of PrincesS, ще мръдне тоз кантар, ще видиш. И моя ме дразни, спря да работи. Май и аз се привързах към него. Уж не е важен, ама не съвсем. Искам да знам как се движа, поне веднъж седмично. Може би са батерии, или ще трябва нов...
Добре дошла, Herzen  Hug И благодаря за снимките. Колко си висока? Аз съм 62 кг и имам твоята структура, това на 1,67 см. За паласките има много хубави упражнения като планк например. Аз имам малък напредък там  Blush .
Beeps, чудесни резултати. Браво!
Духче, много добре звучат нещата при теб. Приятна почивка.
Относно преквалифицирането...заради различни лични проблеми бях поела в една посока, когато бях на 20-сет. Сега на 30-сет уча и се развивам в посока счетоводство и мога да кажа, че не е много леко. Разбира се, това не ме отказва. Решила съм го, искам го, ще се боря!
Цитат
Две Зизу-та сме ама адашката май е на ВМ-НВ. А аз по-скоро теоретично съм на този режим, но на практика съм по-често на балансирано меню. По принцип М винаги са ми били малко, та сега ми е трудно да си променя навиците от раз.

И аз съм като теб, почти. В момента го карам по-скоро балансирано. Аз наблягам на калорийния дефицит, но към момента не изключвам нито един вид храна. Може би зимата ще се завърна към строгите режими, но докато има плодове и зеленчуци - не ща да чуя. Ето така се чувствам добре.
Сиска, поръчала си си любимите ми храни на заведение  Heart Eyes
Heloo, какви скандали? Аз си ям яйца - редовно!
За мен ключа за премахване на целулита е доброто хранене. Има ефект!  Flutter

# 367
Аз ям яйца, но са домашни. Имаме пъдпъдъци на село и редовно обядвам пъдпъдъчи яйца. Казвала съм и преди, че яйцата най-много ме засищат, обаче не са най-любимата ми храна.

# 368
  • На топло
Зизу, заразени яйца, тинтири-минтири, навсякъде само за това говорят. Ясно е, че пак правят от мухата слон, ама като знам разни подробности Mask и се замислям.
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-parlament-fipronil-zarazeni-y … tza-26239770?nt=4

# 369
Зизу, заразени яйца, тинтири-минтири, навсякъде само за това говорят. Ясно е, че пак правят от мухата слон, ама като знам разни подробности Mask и се замислям.
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-parlament-fipronil-zarazeni-y … tza-26239770?nt=4

Хм, не съм и  разбрала, но май всяка година лятото плашат (може и да има нещо вярно...). Да се надяваме, че България ще остане незаразена!

# 370
Здравейте. Ще споделя моя опит с отслабването до момента. Преди да забременея качих около 3-4кг, а през самата бременност качих 15кг. След раждането свалих едни 7кг, но останалите килограми изобщо не помръдваха, тъй като кърмех(и все още кърмя). В един момент, когато малката станана 6 месеца, реших да се взема в ръце, защото никак не се чувствах добре с новите килограми и половината дрехи не ми ставаха. Поставих си за цел да сваля общо 13кг( 8кг оставащи от бременността плюс още 5кг). Започнах да чета различни статии за отслабването и си изградих някакъв свой режим, който реших, че ще е подходящ за мен. Спрях да ям хляб, тесто, сладкиши и тем подобни въглехидрати. Наблягах на месо, салата, сирене, плодове и т.н. Реших, че вариантът по-малко въглехидрати, повече белтъчини и мазнини, ще е удачен за мен. Трябваше да свалям бавно заради кърменето, а и исках да е трайно. Не съм си правила строг режим, защото стриктните диетине са за мен и ме правят нещастна. Затова всеки ден ям сладолед, понякога дори 2. Правя си дни, в които хапвам вредни и калорични неща, когато ми се прииска. Резултатът е, че за 4 месеца съм свалила 9кг(т.е. бременните килограми са свалени). Възприемам новия режим на хранене, не като стриктна диета, а като начин на хранене за постоянно. Освен това си свалих приложение на телефона за броене на калории и това адски ми помага. Вече си позволявам малко повече неща, тъй като свалих по-голямата част от поставените за цел килограми, като например вече ям пълнозърнест хляб. Открих за себе си начин да контролирам теглото си и съм много щастлива. Тегля се всеки ден и така наблюдавам горе долу как ми се отразяват различните храни. Ето и резултатите ми накратко:

Стартово тегло: 65кг
Цел: 52кг
В момента(резултат за 4 месеца): 56кг

# 371
цели 160 см съм  bowuu

# 372
А изглеждаш 1,70. Ще се върна да видя Stuck Out Tongue
Шегувам се, важното е ние да се харесваме, такива каквито сме.
Хепи мама, браво за резултатите. Много мотивиращо. Какво си задала като цифри в майфитнеспал?

# 373
Здравейте, здравейте Simple Smile  Днес със добро настроение и усмивка започвам новия режим. Направих си уникално  вкусна закуска . Забърках 2 яйца в мъничко масло и мас. Изпържих беконче. Десетина маслинки, половин краставица и домат. Супер закуска. Сега дебна малките дазаспят, да вляза за един душ а после ги обличам и отиваме да обикаляме навън. Аз на кантар не съм се качвала от около седмица, но и нямамнамерение да го правя. Може към края на месеца чак, или началото на другия, ще видим. Ориентирам се по дрехите. За сега са си   ми идеални. А като започна да качвам, първо усещам в талията и бедрата. За целулита преди питах тук и момичетата ме посъветваха даувелича приема на вода. Като че ли даде резултат. Краката ми бяха най проблемната зона. Сега не са идеални, но не ме е срам да сложа една къса поличка.

# 374
Пингвинче, така си е водата има голямо значение, пий колкото можеш повече, но и зависи в каква фаза ти е целулита, ако е от по-упоритите не е достатъчно решение на проблема..

Момичета, вие пиете ли някакви чайове за подпомагане на процеса на отслабване? Зелен, джиндижифил или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт