Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • тук и там
Да де,ама малко в повече ми идва  и това със парфюмите,шампоаните,гримът и биядисването..Предвид факта,че и тя е гримирана,фотошопната и боядисана на корицата на книжката.. Mr. GreenЩе я прочета,но не е моята"бира"- изказът и стилът  също не са ми  по вкуса.
Прочетох я. Нищо особено. Не знам защо,но бях със други очаквания.Примерния "режим" е лесен и добре изглежда на пръв поглед -сутрин вода със лимон.мляко със ядки примерно,кафе със една лъжица масло,на обяд месо/риба със зеленчуци,вечер-салата.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 15:49 от Kaisia

# 346
Нови, свежи попълнения в темата, ура! Добре дошли момичета и успешно постигане на целите Simple Smile
Да идва и bubanka тук, да сподели за нейния вариант на Японското Simple Smile

Аз не съм от добрите примери в темата, ама ще се поправям. Като Кайсия, на есен с песен  Simple Smile
Амур, поздравления отново  bouquet 
Mother of PrincesS, добре се движиш. Взимай пример от Амур, с по 2 килца на месец до къде стигна за година и половина  Simple Smile
Beeps, много свежо звучиш и страхотни сантиметрови минуси отчиташ  Simple Smile

Аз напоследък съм яхнала метлата, чак ми идва да тръгна накъдето ми видят очите  Joy Ама детито малко, та ще търпя. Не е по темата, но ще ми бъде интересно да споделите някой дали се е преквалифицирал на по-дърти години и как се е справил.

Книгата на Александра я имам, но още не съм я чела, та не мога да изкажа мнение. Гледах я в едно предаване обаче, и изглеждаше страхотно.

# 347
Z- че,  аз също  си мисля за някаква преквалификация,на мен също ми писна от глупости. Не мисля,че възрастта ще е толкова определяща.

# 348
Добре дошли на новите Simple Smile

Амур уж я дебнах и тук, и в НВ-ВМ, а изпуснах снимките. Но чета коментарите та браво и от мен!

За телосложението - и аз качвам равномерно, но бедрата и прасците ми по принцип са си по-едри. За щастие плюса на телосложението ми е, че колкото и да слабея (в здравословни граници) няма да загубя женствените извивки. Това ми е най-големия ужас. По-голям и от напълняването до 100кг. при ниска жена да речем.

Храната днес ми е сравнително добре с малко течно изкушение. Кюфтенца, салатка, за вечерта свинска пържола пак със салата и чаша вино евентуално.
За утре съм си подготвила грозде без семки от Лидл. Страхотно е, а и ми действа добре на стомаха Simple Smile Пък и ММ не е по плодовете, хихи.
За него пък направих малко желирани десерти. Нали споменахте по-назад (или беше в темата за ВМ) за ползите от желатина, та вече това ще са му десертите.
И един хвален бекон купихме, та сега ровя за рецепта, от която да се прежаля да го ям.Малко са ми М, а се мъча да ги повиша. Не съм хич стриктна, но забелязвам промяна в кожата на лицето, та ще се старая да доизчистя менюто.

# 349
Зизу, пропуснала съм, и ти ли си на ВМ-НВХ? Кожата на лицето ми е ужасно зле.

# 350
За кожата на лицето изключително добре влияе крем от мас и невен. От около месец се мажа (не много често), но ефекта е видим. По-мека и нежна кожа, хидратирана и свежа.

# 351
_Зизy_ , във ВМ НВ тема още стоят...."тичай", че след малко трия.    Simple Smile

# 352
Зизу, пропуснала съм, и ти ли си на ВМ-НВХ? Кожата на лицето ми е ужасно зле.
Две Зизу-та сме ама адашката май е на ВМ-НВ. А аз по-скоро теоретично съм на този режим, но на практика съм по-често на балансирано меню. По принцип М винаги са ми били малко, та сега ми е трудно да си променя навиците от раз.

Амур, изтървах те, хихи. То аз винаги изпускам снимките в темите - късмет Simple Smile

# 353
Отивам да си купя метър-до сега никога не съм се мерила за сравнение,но видях,че има таблица с постижения и се вдъхнових нещо.

# 354
blackisback благодаря Simple Smile Значи ето го отговорът, и аз ще се присъединя към момичетата на ВМ хранене, но не с цел отслабване а поддържане. Дано ми се получи. Добре дошли на всички нови момичета. Със сигурност ще ви хареса тук Simple Smile

# 355
Благодаря за посрещането на всички.Kissing Smiling Eyes
Мога ли да попитам аз,как си изчислявате нужните калории-ползвате ли някакви готови калкулатори или си ги смятате вие...?

# 356

За него пък направих малко желирани десерти. Нали споменахте по-назад (или беше в темата за ВМ) за ползите от желатина, та вече това ще са му десертите.

Там беше... Камелот желирани бонбони прави с цитрусов сок... Чак ги и сънувах Flushed

Иначе много се радвам, че много хора се запалиха по ВМ Blush Започвам да се обърквам в коя тема съм Grinning

# 357
  • На топло
Завърнах се вкъщи и започвам пак да следя темата Heart Eyes и да пиша, когато имам нещо интересно.
Трябва да почета назад за да вляза в час какви са новините около учасниците
 и кои от старите все още са тук.
Само да кажа, че  от юни до средата на юли ( за месец и полвина) успях да сваля 5 кг. с балансирана диета и
без никакви екстремни ограничения. В момента след ваканцията на море и нормално хранене съм + 1кг.
Надявам се да продължавам със свалянето и да успея да задържа тези свалени 4кг. До месец декември ще се радвам да махна
още поне 3 Imp

# 358
  • София
Добро утро! Винаги е мотивиращо, когато не те посрещат на нож, а с усмивка- благодаря на всички!

Аз съм кукнала от рано. Днес съм "почивка" и няма да тренирам. След такива дни, кантарът винаги е бил на минус, обаче нали не ми е ден за мерене, няма да се срещам с него. Вчера ях, ях, ях, та направо с н%*$ хаха. Надявам се да размърдам задържането. От три дни пия и л-карнитин преди тренировки. Ще ми е любопитно да видя в понеделник какво се случва.

Диди, да бе, и за мен шивашкият метър голяма изненада се оказа. На въпросът ти за приложенията, аз ползвам My fitness pal. Разгледай го, има голяма база данни, удобен е.

Да попитам- как борите целулит? Питам за разни прости и лесно осъществими неща и не ща да ме пращате на професионални процедури Laughing Имам вендузи, обаче съм със слаби вени от известно време и много им се чудя.

Хубав ден на всички ви! Да ви е сито Grinning!

# 359
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Сега се връщам от обичайната ми тренировка на открито-25 обиколки на игрището на гимназията и комплекса на Джо за горна част.
Обожавам, когато нещата са ми под контрол и виждам резултати Heart EyesЧувствам се страхотно, само Вие знаете последните години през какво минах Blush.
Снощи излизах, бяхме в ресторант в пъти по-хубав от Щастливеца и хапнахме без много да мислим и смятаме.Вчера писах какво съм яла за закуска и обед, а вечерта ядохме салата Цезар, пилешки хапки, сирене халуми в английски бекон, и топено сирене с боровинков сос.Отидохме и се върнахме пеш естествено и тази сутрин имам минус 0.5 кг Heart EyesВсичко е в мярката Hug
Наистина не мога да опиша колко прекрасно се чувстам, че не ми се налага да смятам калории и макронутриенти.Естествено пак записвам всичко, но е чисто статистически, защото не знам кога, какво може да се случи Simple Smile

При слаби капиляри и вени много внимателно, защото е страшно като се загреят какво може да стане.
Аз борбата с целулита я загубих, по скоро се отказах.

За преквалификацията на по зряла възраст покрай мен има доста примери-около 50 години от учителка стана съдийка, аз на 34 започнах в аптеката, така, че желание да има Hug

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 07:33 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт