Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и успешна седмица на всички.. с много загубени килограми. Аз започвам седмицата със салатки и много течности.  Hug

# 91
Леле, родих се с MyFitnessPal и опцията за сканиране на баркода! Сега спокойно мога да си записвам храните, без да се налага да ги въвеждам по най-досадния начин на света с ръчно въвеждане! Добрре, че в темата за ВМ-НВХ споменаха за тази му опция.

Днес съм си поставила за цел да наваксам с водата. Последно време пак не пия почти никаква, а после се чудя защо съм подута.
Менюто още не е ясно, но вероятно ще включва пилешки гърди, свински карначета, кюфтета от тиквички с яйца и кашкавал, както и по-проста салата от краставица и домат само със зехтин и оцет.
По план трябва да направя три хранения за 5-6 часов прозорец, но да видим дали ще ми се получи, че последно време си разпростирам храненията в 10-часов такъв и вероятно малко трудно ще се пренастроя.

# 92
  • София
Духче, не се сърди, блейки сме явно, то е от гладуването Sweat SmileWink За следващата тема обещавам да не се заплесвам!! Simple Smile

Сиска, искам от сърце да те поздравя за това:
Вече близо месец не съм отворила нито един сайт/блог на фитнес гурута и здравословно.ком.В първата четвърт на мача поведох.
Никога не съм се съмнявала, че ще пребориш килограмите, но това горе си е същинската ти победа, според мен!

Аз много се запалих то тоя фитнес блендер, чак на водните тренировки не ми се ходи - толкова яко се натоварвам, потя, изморявам и толкова е лесно, че съм си у дома и не трябва да чакам за душ и да се бутам в съблекалня ... Все пак, ще гледам да направя някаква комбинация от двата вида тренировки, защото пък акваспининга си ми е много приятен и натоварващ. Особено на финала правим едни водни коремни преси с гирички, бррр, неиздържаемо направо Simple Smile

Синчо пък вчера си дойде и веднага събрал тайфа у нас да си правят суши - викам му, алоуу, сине, чийт дей ли правиш днес? Мятай се утре на пилето Simple Smile Сготвих доста прилично пиле по провансалски - филенца на тефлон запечени, после добавяме лук, чушки, морков и гъби и заливаме с чаша вино. Миришеше чудесно, не съм го опитвала, че вечер не ям.

Хапвам обаче доста диня и тия дни смятам вече да кажа баста и като свърши това, което имам в хладилника, повече да не купувам.

Изписах света, но доста съм се фокусирала напоследък и доста го мисля, и аз мен и за синчото режима. 

# 93
hahaha Бърди, не се сърдя, разбира се Simple Smile Шега си беше.
И аз поздравих на ум сиската за това й постижение, но забравих да го напиша Simple Smile)
Фитнеслбендъра и фитнес пала ми бяха голям брояч на калории - във фитнес белндера ти дава колко си изхабил, фитнес пала колко си приел... ама пак на камък ударих Simple Smile
Ей заинатил се е пустия му кантар, два дни се върти между 68.1 и 67.7... пф толкова исках до сватбата да стана поне 66 и нещо.. то моля ви се и басейн... и бански... мхмх отивам за роклА

# 94
  • тук и там
ММ се прибра вчера и пак е отслабнал много. Оставих го 107 килограма и се върна...93! Shocked Това  за месец и половина ..Аз -82 кила последно,още малко и ще го стигна,ама той със 20 см по-висок.. Mr. Green
Той си ги качва пак -за една година,ама после за месец си ги сваля, та отслабването не му е проблем. А аз  трябва цяла година да боря тези килограми пак-че догодина да изглеждам що-годе добре на плажа..
Вчера ми беше добре храната,ама не спортувам от доста време. Не очаквам липсата на спорт да ми се отрази на фигурата особенно положително ,даже напротив-очаквам негативи и от там.
Mother of princesS,купих си МСМ -на таблетки обаче.Честно казано,не очаквам да отслабна от тях-но си мисля че ще има някакъв позитивен ефект най-общо върху здравето,или най-малкото -поне няма да ми навреди.
Сиска,приятна почивка!Най-накрая със тялото което искаш и си изработи сама! Hug

Аз извадих една широка рокля като чувал и вчера се пуснах с нея.Като ме погледне човек и се чуди дали да ми честити,или да ми поднесе съболезнования...Минавам или за бременна,или за доста наедряла дама,навлякла  палатката за излет.. Joy

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 13:46 от Kaisia

# 95
  • Козлодуй
И аз си купих МСМ на прах и го сложих в кафето защото пише че е горчив да се маскира вкуса и не усетих разлика във вкуса на кафето само накрая може би дано ми направи косата и ноктите по-хубави - това пише на него Simple Smile
Вчера направих едно пържено бекон, замразени зеленчици които съдържат броколи, моркови и карфиол като се запържи това хвърлих вътре някакви остатъци от пуешка шунка, извара сложих 8 яйца и настъргах един кашкавал които не харесваме и стана прекрасна манджа доста мазна затова я сервирах с домати и краставици всички си облизахме пръстите ама пак дояждах макар да готвя засищащи манджи оф няма отърване от тая лакомия дано МСМ да ми помогне малко Simple Smile

# 96
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЗДравейте,нещо ми се губехте,а то имало нова тема. bouquet

# 97
И моето МСМ дойде.Grinning Пих  го днес в чаша вода, голяма гадория. Като знам как бях прочела, че всяка сутрин зехтин и лимон помагат за жлъчката (имам камъни) , имам реални познати успели да се спасят от операцията само с това всяка сутрин. Ей не успях да го пия. Щях да повърна, макар реално да знам че може да ме отърве от камъните.

# 98
  • тук и там
И аз съм така-за това и не пия прахчета,билки,извари,тинктури и т.н.Дано да свикнеш със вкуса.Аз ще гълтам таблетки,да видим полза ще има ли от тях.Peace

# 99
  • Козлодуй
Mother of PrincesS, аз изобщо не го усещам в кафето Simple Smile Даже се чудех дали сложих сутринта толкова не се усеща Simple Smile

# 100
Сложих го сутринта в сок - съвсем друга работа.  Наистина не се усеща. Във вода обаче е абсолютна гадост.

# 101
Добро утро! Днес става точно една година, откакто съм на режим. За пръв път в живота си съм на режим, а не на поредната краткотрайна диета. Равносметката е -10 кг. Имаше период през зимата, когато доста време задържах на -13, но съм споделяла как върнах 3 от тях. Не съм нещастна. Напротив. С -13 нямах никакви гърди, ама съвсем никакви, сега си имам Simple Smile Сутиените всъщност са единствените, които не ми стават. Панталоните са ми ок. Нямам много снимки преди и след. Имам проблем с форума, ще кача снимки след малко.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 09:03 от Sunny29

# 102
Sunny много се радвам за теб! Много Simple Smile)
Аз също исках да споделя нещо. Вчера направих пица, нали се храня по веднъж на ден, въглехидрати предимно от плодовете, реших да си угодя - пълнозърнесто тесто и втора пица с блат от тиквички и нишесте от тапиока и овесени трици. Отгоре сложих гъби, маслини, домати и икашкавал и яйце Simple Smile Мислех, че след такова угощение, че и малко от домашната торта на приятелка опитах, днес ще съм качила, но не Simple Smile дори има едни 200 гр. по-малко Simple Smile Ми доволна съм.

# 103
 Hug

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 10:13 от Sunny29

# 104
  • тук и там
Аз не обичам да готвя.Приготвям храна в къщи,но защото трябва да се яде нещо -иначе гледам усилено да избягвам тази дейност  и поръчваме и храна  също(обикновено събота и неделя).Което не е добре..Благородно завиждам на желанието ви за готвене и експериментиране в кухнята. Peace

Sunny29,голяма промяна!Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт