Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Зизу, това е списъкът от главния пост в групата. Те са три, де, зелен, оранжев и червен.

# 541
Честита годишнина, Сиска. Още много по 13 в любов и разбирателство.

# 542
хаха, Raccon - 1,67 съм Simple Smile Моят нов срок  е 2 месеца Simple Smile Хайде заедно да успеем.
Блеки, благодаря. Тъкмо ги видях и сега ще ги разпечатам, аз започвам от утре!
Причината е, че днес ще се поглезя за последно тъй като съм рожденничка и ме чака торта шоко лешник на неделя. Почерпете се с диетични сладки от екрана - цели 0 калории, за мое здраве. Хубав ден на всички! Revolving Hearts
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 11:26 от Зизу

# 543
хаха, Raccon - 1,67 съм Simple Smile Моят нов срок  е 2 месеца Simple Smile Хайде заедно да успеем.

Хайде Simple Smile Тъкмо ще сме си мотивация Hug

Оооо, и Честит Рожден Ден! Жива и здрава, и много много щастие и успехи  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 11:51 от Raccoon17

# 544
  • София
Честит рожден ден, Зизу!

# 545
ЧРД на Зизу и на Сиска честит празник, да сте все заедно и щастливи  Tada  cheers  baloni
днес на течна храна - протеинови шейкове и кефир, ако стигна до Берьозка
цел тази седмица - 65, ако ще и да са 65.999999999  Crossing Arms

# 546
Зизу, честита да си. Здраве и изпълнение на всичките ти желания Simple Smile

# 547
  • Козлодуй
Честит рожден ден и от мен, Зизу здраве, щастие и късмет ти желая и много красива фигура да постигнеш Simple Smile Сиска честита годишнина да сте все така красиви и щастливи още сто години Simple Smile
Да днес е луната и е подходящо за течна храна и аз се стремя на кефир да карам днес макар че сутринта забравих и хапнах една хапка но се осъзнах на време та без тая хапка до тук съм на кефир кафе и чай Simple Smile

# 548
Здравейте момичета,края на януари бях 63 кг ,днес се теглих и бях 55кг (височината ми е 156см) и желаното тегло е 50 кг.От началото на месеца си стоя на тези кг  #Crazy #Crazy и се чудя дали да започна да спазвам това ----> https://joyfitnessbg.com/2015/02/27/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0% … 0%BE%D0%BC%D0%B0/
Някоя спазвала ли е това предизвикателство ? newsm78 newsm78

# 549
Аз, но това си е ВМ-НВД. Няма как да няма резултати.

# 550
  • София
Момичета, изенадващо ме поканиха на сватба след 10 дни. Да бяха решили малко по-рано, за да вляза във форма, да имам полза и аз от сватбата Grinning Сега очаквам 1,5 кг да сваля до тогава, предвид, че съм задържала и вода.

# 551
  • Козлодуй
Момичета, изенадващо ме поканиха на сватба след 10 дни. Да бяха решили малко по-рано, за да вляза във форма, да имам полза и аз от сватбата Grinning Сега очаквам 1,5 кг да сваля до тогава, предвид, че съм задържала и вода.
Аз от сряда съм на японска диета ако искаш с мен прави Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.75

# 552
  • София
Леле, това са към 400-500 калории дневно. Аз директно падам и умирам още след първото яйце Simple Smile Pvacheva, пожелавам здрави нерви да я изкараш цялата bouquet Hug

# 553
Малко ме плашат диети под 1000 калории на ден.

# 554
  • София
pvacheva, с удоволствие Hug, но нямам тези продукти и нямам време за толкова приготвяне и пазаруване. А и хладилникът ми е пълен с домашни  зеленчуци и праскови, домашни яйца и кисело мляко. Та мисля на това да го карам като утре ще отида и едни пържоли да купя. Планирам да съм на по 1000 ккал, но с този стрес не съм сигурна, че ще успея. Ще се постарая обаче да се справя!

Общи условия

Активация на акаунт