Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
днешните изследвания от урината, че нещо не хванах вяра на тази лентичка. Добре ли е 3+, някой с опит да каже.
Вчера бях на ресторант, но вече наядена вкъщи и бях на една гола вода. Малко е странно, но не невъзможно.

# 691
  • WonderLand
Ех тези 50 - 60 кг, само мечта са ми.....

На този си алъл и аз бих избрала картофи, зеленчуци и каквото и да е пред кремвирши. Такова нещо не съм яла от много много време. Неприятни са тези ситуации. Аз днес реших да си нахраня душата с каквото пожелае. Сутринта си спазих фаста, но за вечерта не знам ще успея ли. Утре продължавам с режима и ниско калориен и ниско въглехидратен ден да разтоваря. Не съм и тренирала днес, сутринта нямаше кога, а след като изядох един голям сандвич и някак не ми се тренираше вече, затова реших да си почина след 3 дни усилени тренировки.

Много разхлаждащи морски снимки, тая година не ми остана време за почивка та само ще гледам и ще се радвам от далече.

# 692
Да, мит е, че трябва да се яде често

Не мисля, че е "мит". За различните хора работят различни методи Wink 

# 693
  • На топло
Здравейте момичета,
Вече никой ли не пише какво е ял на закуска, обяд и вечеря? 😅
Ако не за друго понякога имаше хубави идеи за забравени продукти, яденета и т.н.
Признавам си, че голямото философстване относно диетите го подминавам и някои моди в темата също 😇
Ако не полагаш усилия и най-прекрасните теории няма да помогнат ( това не е конкретно към някой, да знаете )

# 694
  • WonderLand
Hello J, много хубава практика е всеки да споделя храната си, затова отбелязвам и аз.
Закуска - пропусната заради фастинга, но все пак пих чаша капучино сутринта. Днес ходихме на Витоша и направихме едно леко изкачване от х. Алеко до заслона. Не беше планирано, обаче добре се получи вместо тренировка. Междувременно към 11:30 изядох към 100 гр боровинки. Не издържах просто като ги видях и си набрах.
Обяд: картофена крем супа с праз (след разходката вече бя тоооолкова гладна, че нямах сила да правя друго, затова и нисковъглехидратния ден стана нормален ) + салата от домти и краставици + малко маслнки
Снак: диня, много диня (слабост ми е) + 3 - 4 фурми и шепа витошки боровинки

Вечеря: киноа Болонезе + 60гр кашкавал

Това е за днес като храна. Тъй като гледам даже съм попрекалила с въглехидратите, но нищо. Утре всичко ще си дойде на мястото. Хубавото е, че ММ каза, че вече забелязва малка промян в тялото ми, тъй че продължавам.

# 695
  • Козлодуй
Аз съм на японска диета но друг вариант не този с многото яйца и днес ми е 5-ти ден минус - 1,200 кг.
http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.75;topicrefid=20
з. 1 морков подправен с лимон
о. 400 грама бяла риба опечена на фурна със зехтин и подправки + 1 чаша доматен сок
в. 200 гр. сини сливи
Колко калории са това? Кухненската везна ми е с анализатор ама не го ползвам само меря щото ме мързи да чета упътване Simple Smile
точно спазвам диетата но не е тази която е споделена в този форум а някъде от нета съм я намерила няма да я спазя докрай за съжаление защото заминавам на почивка не смятам колко калории са но ми студено сутрините в които няма кафе утре ще се меря започнах от 59 кг. цел 56 смятам че ще я достигна стига на почивката да не ям въглехидрати Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 21:25 от pvacheva

# 696
Здравейте, аз не знам какво да пиша, за да не ставам досадна все пак. Карам 6-ти ден на предизвикателството до колкото мога. Щом имам кетони в кетоза ли съм? Нямам кантар и не знам какво се случва, а засега нищо видимо. Мерки тези дни. Споделям днешната закуска - яйца, сирене, бекон и тиквичка.
Скрит текст:
Радвам се, че повечето следвата някаква програма и съм сигурна, че скоро ще споделяме хубави резултати.

# 697
  • WonderLand
Зизу според мен си в кетоза. Кетоните представляват горивото което организма използва когато вече е изчерпил глюкозата  която се получава при разграждане на въглехидратите и протеина приет с храната. Тъй че щом имаш кетони, значи нямаш глюкоза, тоест си в кетоза. Страшно обяснение дръпнах, съжалявам.

Това на снимката изглежда страхотно, как се прави?

# 698
Силвър, много ти благодаря за отговора, мисля че те разбрах Simple Smile
Много лесно се правят - настъргва се една тиквичка - изстисква се, 3 яйца, 100 гр извара/сирене, подправки на вкус и добавки по избор - аз сложих бекон и маслинка за украса. Пече се във форма за мъфини 20 мин. на 180 градуса. Аз ги направих по-калорийни (с  бекона), за да издържа дълго време без храна. Изядох 6 бр. Rolling Eyes и бяха супер.
Ето и една салатка от тези дни - айсберг, пилешко, кисело мляко и зехтин.
Скрит текст:

# 699
  • На топло
Силвър, мерси, че сподели за менюто ти. Това е идея, утре ще направя киноа с броколи.
Това са трите неща, които имам винаги за седмицата (киноа, замразени броколи и кефир ), защото ме спасяват след по тежък ден, като днешния.
Зизу - това с тиквичките изглежда много апетитно, също ще го изпробвам ( мерси за снимките).

Интересно ми е как се мотивирате след лятната ваканция и през месец септември, когато започва работата и у-щето 😢

# 700
  • София
Аз бях мотивирана 4 дни и после ми свърши мотивацията. Този стрес ми влияе много зле. Лятната почивка на мен ще ми е през ноември и все си казвам как затогава ще отслабна, ама като гледам времето минава, а аз не свалям. Когато бях 70 кг, нищо не ми ставаше и мотивацията ми беше желязна, сега на 59 кг, явно нещата са различни.

Все пак ще направя понеделник и сряда до вечеря по-разтоварващи дни, защото съм и на сватба вечерта в сряда и със сигурност ще пробвам от храната там. За момента това ми действа с разтоварващите дни поне да поддържам килограмите.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 23:53 от Niya-

# 701
  • Велико Търново
Добро утро!
Зизу, страхотно и аз ще направя.Правих руло от тиквички, стана страхотно.Отивам да бягам Heart Eyes
Джен, аз през годината почивам само 7 дни и не ми е трудно да се мотивирам, за толкова кратко време не мога да изляза от ритъм ooooh!
Мъжът ми с тези 6-7 седмици годишен отпуск така се отпуска и после като тръгва на работа зор.
Нямам търпение да тръгват на училище и той на работа, че ми писна да им слугувам Blush
Мотивавирам се и от старите дрехи, които не са ми ставали, а сега вече влизам.Търся мотивация да се върна редовно в залата, но времето не ми стига, въпреки ставането в 5.Ще дерзая!
Хубав ден!

# 702
  • София
Добро утро! Вчера почивах с бягането и днес малко оплезих език в началото, но после всичко си дойде на мястото. Ще пиша какво ям като се приберем и държа контрол над нещата; сега хапвам меса и зеленчуци от блок масата. В хотела пристигна лагер на девойки лекоатлетки и се чувствам като Бриджит Джоунс по средата на модно ревю; чак ми е неудобно, че ям  hahaha
Вчера вечерта се мернах на уличния кантар на една баба. Тръгнах за морето 54.8, качена на кантара сутрин гола, боса, гладна и жадна. Милото кантарче с дрехи, обувки и след шише вода ме изкара точно 55, та дори не си поисках рестото от кеф Laughing
Зизу, в кетоза си, нали правиш ленти.
Ния, знам, че звучи тъпо, но опитай да не мислиш за килата. Допълнително се натоварваш. Фокусирай се върху ученето и постепенно всичко ще се нареди.
Pvacheva, радвам се на резултатите ти!

Толкова от мен за днес. Щастие и хармония!

# 703
Аз също нямам проблем с мотивацията. Дори след почивка, когато си позволявам разни волности, съм още по-мотивирана. В тоя ред на мисли другата седмица заминавам на море Heart

Иначе менюто за днес:
- костен бульон
- бъркани яйца, малко киноа с маслини
- оризовки
- свинско с праз

Не успях да се справя с предизвикателството, нещо се объркаха нещата във WC. Но каквото, такова.

# 704
  • WonderLand
Зизу, страхотно изглежда всичко, та ще пробвам. И без друго вече търся идеи как да разнообразя менюто вкъщи.
Siska79 ,  с това ставане в 5 ме уби, аз дори да си го представя не мога.

Аз почивам целия август, в началото бях на селски туризъм за седмица - правихме ремонт и там уж всичко хубаво и натурално от градината, но дънките утесняха, та като се върнах си починах малко и реших, че е крайно време да започна нещо да правя за себе си, тъй като знам, че ще ми е проблемно когато се върна на работа. Мен ме мотивира това, че когато се храня добре и се движа, се чувствам добре. Освен това ми предстои сватба, и искам да се харесвам на сватбените снимки. Имам колежки, които са с 20г по-въздрастни от мен и изглеждат страхотно, та ми е некомфортно да съм топче сланина на 24. Сега ми е времето да се чувствам добре, да имам енергия и да съм здрава. Това ме движи и ме мотивира мен. Искам просто да постигна най-добрата си форма отново и да я задържа. И другото нещо е, че съм си обещала всяка волност която ми се прииска да си я позволявам в съботите, ако тогава още ми се иска.

Общи условия

Активация на акаунт