Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • WonderLand
Ох, меню няма да споделям днес, че направо ме е срам. Покрай това пмс щях да откача. Така ми се дояде черен шоколад днес. Опитах да се залъжа с боровинки, диня, мед, мляко с какао, фурми, но не и не. Накрая мъжа ми донесе един черен шоколад 75% и дойато не изядох половината не мирясах. Резултатът е, че се натъпках със сладко, а можех да го избегна ако просто си бях позволила шоколада.
Освен това осъзнах, че ако не хапна въглехидрати в първото ми хранене за деня, след това продължавам да съм гладна. Пример - днес след тренировката хапнах 200гр котидж сирене, 3 варени яйца, половин авокадо, краставичка и доматче към 12ч и в 14:00 стомаха ми стържеше. Ще трябва да сменя схемата с въглехидратите и може би ще започна да броя калории отново. Така със сигурност не лишавам организма си от нищо и ще мога да слушам тялото си по-адекватно.

Тренировката ми обаче беше много силна и съм много доволна. Утре продължавам с нови сили.

До тогава ви пожелавам много минуси на кантара Grinning

# 721
Привет, радвам се, че идеите ми са ви харесали. Не се славя като голям кулинар и гледам да приготвям лесни неща. Днес ми е 7-ми изпълнен ден, засега нищо не мърда - ни мерки, ни кг (ама нямам кантар де, но така го чувствам). Дано втората седмица  е по-добра. Решена съм на всяка цена да  изпълня предизвикателството, а после ще видим Не е лесно да се изпълнят голям % мазнини, също така смятам, че ако не смятам грамове и калории, е много лесно да се подведеш.
Herzen , благодаря. Kissing Много ми хареса Къш, къш тлъстинки. Дано слушат.
Бийп, благодаря ти за коментара за кетозата, вчера най-накрая прочетох няколко статии да се обогатя. За печените чушки съм напълно съгласна. Аз обичам да бъркам яйца с тях, и сиренце - суперско. Прилагам снимка на утрешната закуска.
pvacheva, не разбрах кога тръгваш на почивка, но хубаво да си починеш. Там кила не се мислят и те падат.
Скрит текст:

# 722
Зизу, дано не ми се разсърдиш, но намали малко порциите
по снимките те познах в предизвикателството, ама ти си много сладко усмихнато момиченце, по писане си бррр строго-строго-делова  (хъг, хъг, хъг)

# 723
Явно таз месечната мода в темата е вм нвх Simple Smile
Защо Зизу да намаля порциите?

# 724
  • Велико Търново
Явно таз месечната мода в темата е вм нвх Simple Smile
Защо Зизу да намаля порциите?

Защото, ако иска човек да отслабне трябва да ги намали BlushНе знам на Зизу порциите, обаче, но е факт, че с моя начин на живот/доста динамичен калориите трябва да са около 1200 като целя отслабване/
А наистина е безкрайно лесно на ВМ-НВХ човек да ками кг. от разрешени храни BlushЖивият пример съм Peace Peace

От години пия този протеин-https://shop.bb-team.org/scitec-100-whey-professional?sku=1723

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 08:33 от siska79

# 725
моята таз месенчна мода е невечерянето Laughing
от години се храня нисковъглехидратно и няма причина това да се променя

# 726
  • Велико Търново
моята таз месенчна мода е невечерянето Laughing
от години се храня нисковъглехидратно и няма причина това да се променя

Невечерянето е велико нещо, как не се сетих преди това да го пробвам.Не мога ди си простя 4 загубени години от живота ми Blush

# 727
Пиша кратко, защото съм от телефона.
Менюто за днес, закуска: ябълка и капучино. Обяд : мерси за идеите, в снимка
Скрит текст:
Вечеря : искам да пропусна, но не ми се получава. Нямам тренинга на Сиска 😅
По-късно ще довърша съобщението.
Това не са ли прекалено малко калории?    newsm78
Нямам опит в сметките, но до тук закуската и обяда ти нямат и 500 калории май....а искаш да пропускаш вечерята.Така само яко ще приспиш метаболизма си.
А и дългосрочното гладуване води до проблеми......

Относно усилията/кефа....
Скрит текст:
Наблюденията ми са, че повечето хора с наднормено тегло всъщност не се притесняват от него и не правят диети.   Laughing   Просто си ходят сити и дебели.
А тези, които искат да отслабнат, търсят "своята диета".И намерят ли я, тогава нещата наистина стават без усилие, диетата отговаряща на вътрешното ни "аз" се спазва лесно и кг падат без усилие.
Аз поне, винаги в живота си, без значение за какво става дума, съм се водила от това как се чувствам.
Ако нещо ми е трудно, неприятно, не ми се получава спонтанно и с лекота, значи не е моето нещо.И сто години да се мъча, резултатът ще е плачевен.
Първият ми такъв опит беше с първият ми опит за висше...просто това не беше моето "висше".
Втори такъв опит-с първата ми работа, не беше "моята работа".
Да не изброявам...с диетите е същото.
Месец преди морето се пробвах с БВД....не с 300 зора, с 300 000 зора ПОЧТИ успях 20-на дни да я спазвам.Свалих около 2 кг    Mr. Green   (на фона на другите, които свалят минимум 4-5), които си върнах само за една седмица на ВМ НВХ.Е, и защо ми беше?Освен натрупания опит?
Който ми показа, за пореден път, че при мен нещата или трябва да стават лесно и с кеф, или изобщо не стават.Не и с очаквания резултат.
Затова и като се зачекне подобна тема, повтарям:намерете си ВАШАТа диета и няма да ви е трудно да я спазвате.Ако всеки ден я започвате с "Ох, днес какво да ям....?пак ще се гладува....писна ми от яйца/трева/месо/трици.....!" и т.н., гаранция, че нито ще изкарате дълго, нито ще има кой знае какъв резултат.Не и дългосрочен.
Човек просто не е устроен да се мъчи дългосрочно.    Grinning   Противоречи на психиката.И всичките тези "...прегреших....провалих се.....нахвърлих се на бонбони/сладолед/бисквити.....предадох се и ядох .....!" го доказват.
Обещавам, "конското" беше за последно.   Peace

# 728
Амур, звучи чудесно на думи. Казвала съм много пъти, че, ако трябва да се храня, както искам, ще съм от тези - сити и дебели. Така че храня се с това, което трябва, като съм си го направила максимално вкусно, но това не пречи да ми липсват един куп неща.

# 729
  • Велико Търново
Амур, звучи чудесно на думи. Казвала съм много пъти, че, ако трябва да се храня, както искам, ще съм от тези - сити и дебели. Така че храня се с това, което трябва, като съм си го направила максимално вкусно, но това не пречи да ми липсват един куп неща.
+1

# 730
Ааа, това ли била Зизу в групата Blush Наистина какво мило и симпатично момиче. Зизу, ако се чудиш коя е тази, която ти прати покана за приятелство, че ти я и прие, аз съм Grinning

# 731
  • София
Ето един минус да нямаш фейсбук- не можеш да видиш Зизу Mr. Green

# 732
Ето един минус да нямаш фейсбук- не можеш да видиш Зизу Mr. Green

Верно си е минус в случая  Mr. Green

# 733
  • WonderLand
Aз ако се храня с това което ми е най-вкусно няма да мога да мина през друга врата, освен тая на гаража. Обожавам всичко тестяно, млечно, плодово, кремообразно и т.н. Но пък от всички тея неща обикновено се подувам и малко след като съм си похапнала ставам лежерна и плужекоподобна. Затова слушам тялото си повече, то си знае от какво има нужда и не ме подвежда.

Затова от днес спирам да въртя въглехидрати, не е моето нещо това нещо. Никак не ми се връзва с начина на живот.  Връщам се към броенето на калории, малко ми е досадно, но пък при мен работи. Даже това което забелязвам понякога е, че без да искам редувам дни в които приемам малко калории с дни в коит приемам повече калории.

Я ме светнете обаче какво е това предизвикателство, че нещо съм изпуснала нишката май.

Зизу, ако смяташ, че  това с което си се захванала не работи при теб по-добре го промени, за да не се натоварваш излишно. Знам колко напрягащо е да се мъчиш и да не виждаш резултат. От това се стресираш, а стреса допълнително забавя какъвто и да е прогрес.

Hello♥J, аз също смятам, че това са прекалено малко калории, не е добре да падаш под 1000ккал на ден. Ако е инцидентно няма проблем, понякога имаме нужда да си прочистим организма и да му дадем почивка и време да храносмели и да се детоксикира, но гледай да не ти става редовен начин на хранене.

# 734
Абе трябват си ограничения. Не става да ям всичко, което искам и да не стигна до формата на търкаляща се лоена топка. А в днешния свят има толкова много изкушения и то на една ръка разстояние. Мога да се самоубеждавам до откат, че вече не ме привличат тестените вкусотии, но не е така.

Мисля че открих за себе си един работещ модел. Времето ще покаже дали е така. Стабилна закуска, обяда в малко по-малко количество, вечерята диня. Днес закусвах 1/2 наденица + 4 яйца изпържени в 1 ч.л. мас. И да, беше много вкусно. За обяд си нося  кисело мляко, а вечерята ще е диня. Не съм се мерила скоро на кантара, но щом едни панталонки са ми широки вече, значи всичко е наред.

Коя е тази група, за която си говорите? Дайте линк.

Общи условия

Активация на акаунт