Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 390
  • 543
  •   1
Отговори
# 345
И аз се включих скромно с превод по сметката - желая успешна операция и Вики да стане едно много здраво и щастливо мъниче, което да се радва на пъстрите играчки, слънцето и любимите хора!  newsm10 newsm51

# 346
Случващото се е невероятно...нямам думи...
Господи, нека всичко бъде наред! Praynig

# 347
  • Пловдив
Точно приключих с превода през еPay. Надявам се и други познати, на които писах да се отзоват.
Сигурна съм, че ще успеем всички заедно.
Много любов и сила желая мама и тати на Вики. Надявам се след години с умиление да си спомняте за тези дни и с радост да ходите на разходки с Вики.
Сега е засатнала една буца в гърлото ми, но съм сигурна, че след няколко седмици ще плача от радост това прекрасно дете да види така изстрадалите мама и тати.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 348
Бенерът е публикуван и в www.download.bg благодарение на Милен Георгиев!
 Hug Hug

# 349
Благодариме ти Милене !
 Praynig  bouquet Hug
Да се жив и здрав и много щастлив !

# 350
Здравейте!
Съжелявам, че чак сега видях темата. Направо нямам думи да опиша как се чувствам, а не мога да си представя как се чувства семейството на вики. Включих се със скромна сума и пожелавам успех на вики и скоро всички да са мног щастливи. Hug

# 351
Вижте този сайт, който ми прати една приятелка:
http://www.poveche.net/get_help.php

Цвети, защо не опиташ да се свържеш с тези хора? Препоръчани са от приятели!

# 352
 Hug Hug

никъде не го виждам  Rolling Eyes

# 353
 Hug Hug

На всеки рефреш банера им се сменя, не е постоянен. Има го, аз го видях. И във фото форум е така.

# 354
 Hug Hug

Да, малко повече рефреш, вижда се.

# 355
Geo, можеш ли да ми пратиш банера във fla-формат, за да го преправя в друг размер за други сайтове според изискванията им?

# 356
здравейте
kalli прочети какво пише там аз от самото начало говоря за ТАЗИ процедура
отнема много време а и не мога да приема че други хора ще преценяват има ли шанс и кои деца са със предимство мисля че на всички тук е ясно че аз като майка никога няма да спра да вярвам че има шанс
за всичко това говоря по бтв гледайте го но още незнам кога ще го пуснат ще ви кажа по късно и да ви кажа че парите са на финала довечера ще ви съобщя но май се справихме благодарение на всички вас

# 357
Съжалявам, днес съм зарита с работа и нямах време да прочета детайлно  всичко. Embarassed
Приятел ми прати линка и каза, че хората са надеждни.

По БТВ новините ли?

# 358
Geo, можеш ли да ми пратиш банера във fla-формат, за да го преправя в друг размер за други сайтове според изискванията им?

Изпратен. Не знам само дали ще се получи.

# 359
  • Варна
На днешната среща, варненки събраха 115лв, отделно има самостоятелно запратени левове, надяваме се всичко да има благополучен завършек! Утре ще имаме пак среща, в помощ на Вики.
Целувка и прегръдка на принцесата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт