Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 403
  • 543
  •   1
Отговори
# 75
момичета  закъснях с овърдрафта защото работят с клиенти до 16.30 но утре точно в 9,00 сутринта е покрит-гарантирам
ще пусна и жалба за нарушаване на договора за овърдрафт,както и за банковата тайна
макар че аз казах на Роси и тя в основната тема е писала че 4 години се опитваме да се лекуваме с кредити и наистина имаме такива но това ви го казвам аз а ОББ нямат право
Както виждате при нас каквото и да става се появява проблем но ви обещавам че утре сутринта ще бъде решен

# 76
Zasho ne pusnete temata i v     zdravoslovni problemi , zdraveopazvane i t.n.

# 77
момичета  закъснях с овърдрафта защото работят с клиенти до 16.30 но утре точно в 9,00 сутринта е покрит-гарантирам
ще пусна и жалба за нарушаване на договора за овърдрафт,както и за банковата тайна
макар че аз казах на Роси и тя в основната тема е писала че 4 години се опитваме да се лекуваме с кредити и наистина имаме такива но това ви го казвам аз а ОББ нямат право
Както виждате при нас каквото и да става се появява проблем но ви обещавам че утре сутринта ще бъде решен

За мен специално не е проблем това че имате овърдрафт. Това е абсолютно нормално, пък за вашата ситуация да не говорим. Лично за мен не е проблем и да не го покриваш, пък другите момичета да кажат (стига да можете да си вземете паричките без проблеми) Wink За банковата тайна и аз се учудих че един банков служител може да си позволи да казва такива неща, подай жалба на всяка цена  Shocked

Сега най-важното е да помогнем на Вики да оздравее  Heart Eyes

P.S. Информирах за темата в Отчетните, Юлчета 2005

# 78
ritka благодаря за разбирането

# 79
  • sofia

то е ясно,че и на кредит дишате Sad

ще се видим в събота Hug

# 80
Аз също се надявам да можете да си вземете паричките от сметката, защото сега това е важно. Пожелавам Ви успех. Ще се молим за вас и вашето детенце. Praynig

# 81

то е ясно,че и на кредит дишате Sad

ще се видим в събота Hug
Цвети невярвам някой тук да каже нещо - нали помагаме, не покривай нищо, момичето по горе се беше притеснило дали ще можете да си вземете паричките, а не че имате кредит,така че дишай спокойно, цункай адашката, в събота ще се видим, и когато всичко приключи успешно, задължително подай жалба срещу служителя в банката, това което е направил е недопустимо
целувки от нас Hug

# 82
Здравете мили мами  Simple Smile
За сега сме 100% на срещата ,ако нещо ни попречи да дойдем, ще преведа  в сметката.
Късмет  и здраве на цялото семейство и целувки на  малката Вики  Heart Eyes

# 83
  • София
Здравейте всички. Влизам за първи път във форумите. Имах известен проблем с регистрацията но вече съм тук, мога да пиша и се радвам, че съм в състояние да стана част от този диалог. Аз съм лелята на Вики. И ще използвам първото си съобщение в този форум за да БЛАГОДАРЯ на всички, отзовали се и проявили интерес към това дете. За мен ще бъде удоволствие да посетя с майката срещата в събота и да се запозная с всички добри хора, които успеят да дойдат. Още веднъж благодаря.

# 84
  • София
За тези, които се притесняват дали родителите ще могат да си вземат парите от дарението, гарантирам че банката няма никакво законово основание да задържи парите, защото такова действие ще е нарушение на договора за откреване на банковата сметка и договора за овърдрафт, който всъщност е с падеж 2007г., следователно банката няма никакви основания да запорира каквито и да било средства по тази сметка

# 85
  • София
Aз ще дойда в събота да внеса нашият скромен принос  Embarassed

# 86
Здравейте на всички. Аз съм новак във форума, но и аз съм мама и от прочетеното ми се скъса сърцето. Ще направя всичко възможно до края на седмицата да помогна, а утре ще говоря и с колегите на работа. Стискам палци мъничето да оздраве по-бързо!

# 87
  • sofia
Здравейте на всички. Аз съм новак във форума, но и аз съм мама и от прочетеното ми се скъса сърцето. Ще направя всичко възможно до края на седмицата да помогна, а утре ще говоря и с колегите на работа. Стискам палци мъничето да оздраве по-бързо!

да,говорете момичета и помолете за малкото,но много необходимо за това детенце-да вижда свето около нея.

Аз лично не разчитам на големи фирми защото няма да им приспаднат данък Дарение.Каквото и да направим според мен ще е тук и около нас.С познати и приятели Wink

# 88
  • София
Има вариант да се приспадне данък дарение, защото данъчните закони предвиждат вариант за това при призната инвалидност на детето, а то има такава.Става срещу декларация от родителите на детето за извършено дарение

# 89
  • София
Не е проблем майката да подпише такава декларация и ако някой от дарителите иска да се възползва от тази възможност сме готови да предоставим съответните документи и да посочим законовите основания за това

Общи условия

Активация на акаунт