Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 407
  • 543
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Днес в кюто ми писа моя приятелка, която видяла статията в розали.ком.
Писа ми за да каже, че и те в службата събират пари за ВИки  Heart Eyes   bouquet
Просто всеки път като отварям темата ми се напълват очите със сълзи!
Сега трябва да стискаме палци операцията да мине успешно  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig
Букет за всички ви

# 316
Засега се отзоваха с желание да публикуват банера:
www.download.bg
www.plovdiv24.com
www.kaiowas.biz

Благодарим им от все сърце! Hug Hug Hug

# 317
  • sofia
www.download.bg
www.plovdiv24.com
www.kaiowas.biz

моля ви,да вземете иманата на всички хора които са разпространили информацията!!!!!!

# 318
от фото форума казаха ,че ще пуснат банера на първа страница.Даже момчетата вече са го пуснали, супер Heart Eyes http://photo-forum.net/ .Заслугата е на Бони Бонев. Има и тема във форума им http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=357411&t=357 … p;phorum_uriauth= благодарение на Любомир Георгиев  bouquet.. Обещаха ми за Ретро радио и радио Белла да пуснат по един призив. Дано го направят

Последна редакция: ср, 17 май 2006, 10:02 от камелия

# 319
За Мама на Вики!

Мила Даниела, вчера съпругът ми разговаря с вас по телефона, дано да сте получили вече и нашата скромна помощ!!!

Искам да ви попитам само, имате ли нужда от нещо друго - освен неотложната сума! Дрехи? Лекарства?

# 320
Сгреших името на мама на Вики!
Съжалявам!
Просто ме е яд, че днес никой не откликна на призива ми за помощ!

# 321
  • София
Момичета, много, много се радвам, че започват да се събират полека-лека паричките!

Много ви моля, някой да напише приблизително колко лева още са необходими до събиране на цялата сума? Искам да  сложа тази информация на моя сайт към инфото за Вики, за да стимулирам хората да се заинтересуват....Роси пише, че са се събрали 13 400 лв. Операцията е 10 000 евро. По мои изчисления, остават още 6600 лв. - права ли съм?

# 322
www.download.bg
www.plovdiv24.com
www.kaiowas.biz

моля ви,да вземете иманата на всички хора които са разпространили информацията!!!!!!

Ок, когато/ако се публикуват банерите в горепосочените адреси, ще ги взема непременно

# 323
здравейте след малко ще ви съобщя интересни неща само първо да говоря с Роси

# 324
значи всичко общо сега го сметнахме със роси е 15230лв.
утре сутринта ще снимат от бтв и сигурно ще се появим във вечерните новини
благодаря ви момичета НЕ ОСТАНАХА МНОГО

# 325
Цвети, много много се радвам, че макар и не всички, паричките са се понасъбрали, а като се има предвид, че ще има още...Това с БТВ е страхотно, сигурна съм, че след това ще се съберат парите напълно   bouquet  bouquet  bouquet Успех и целувки на Вики  Heart Eyes

# 326
Страхотно!
Давайте момичета  bouquet newsm17 smile3501 smile3501

# 327
  • София
значи всичко общо сега го сметнахме със роси е 15230лв.
утре сутринта ще снимат от бтв и сигурно ще се появим във вечерните новини
благодаря ви момичета НЕ ОСТАНАХА МНОГО

Здравейте, мама на Вики! По всичко изглежда, че ще се съберат парите, дай боже! Praynig От все сърце Ви желая милото Ви момиченце да се оправи и тези моменти да останат само вълнуваща история в семейните ви преживелици. За първи път подобна кампания за набиране на средства се разгръща пред очите ми, чрез хора, които малко или много познавам. Това, което се случва, е показателно за силата на добротата и благотворителността. Дай боже, краят да е възможно най-добрият и желаният!

# 328
Днес успях и аз да пратя мойта скромна помощ.Едвам стигнах до банката,че съм с опериран крак.Дано всичко мине успешно!Поздрави от Бургас! Heart Eyes

# 329
Абе, то е ясно накъде вървят нещата.................Другото лято Вики ще припка по алеите в Южния парк, а майка й и баща й едно кафе спокойно няма да могат да изпият......

Общи условия

Активация на акаунт