ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 113
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, да споделя по моя проблем-вчера опитвах всичко възможно за изхождане, само мелилакса оставих за днес, сутринта се случи без помощ и беше рядко-не зная на какво се дължи това забавяне, явно не всяко забавяне е запек, благодаря на всички за съветите

Здравей ако сте изцяло на кърма се счита за нормално дори до 7 дни да няма изхожданя, защото кърмата се обработва на 100% от организма. Simple Smile

# 166
Днес сме на имунизация.....никога не съм предполагала ,че така ще ми се къса сърцето.

# 167
Здравей Bo0o,  аз бях прочела за това, но пръцкаше много и се мъчеше и гърчеше, затова помислих, че е запек-дохранвам с адаптирано вечер основно

# 168
cvetno_cvete уведомиха ли те каква е ваксината, дават ли ти информация, имаш ли право на избор между двете шествалентни   

# 169
Нямам идея Триш.....на обед ще ходим и ще разпитам.А трите еднакви ли трябва да са ? Помогнете какво да питам....пълен хал съм на тая тема

# 170
По-горе Ana Hinova e писала, че се е обаждала в РЗИ - новата ваксина се казвала Инфанрикс хекса - на Глаксо-спечелили търга за ваксините. Явно тепърва ще събират данни как се повлияват бебетата, като опитни мишки са наистина. И трите ваксинации трябвало да са само с нея, не се допускало заменяне с ХЕКСАЦИМА.   Можеш да разпиташ по въпроса - каква е разликата между тях, имаш ли право на избор, не се ли предозира за хепатит с шествалентната, защото вече е сложена за хепатит веднага след раждане. Как ще ги поставят-6 месеца всеки месец по 1, или 3 месеца - всеки месец  по 2. Всеки педиатър различно практикува, някоислагат още петвалентни, които се понасяли по-леко-това установих от проучване. Аз още отлагам и събирам инфо, за да реша.

# 171
Вярваш ли ми...тотално се омотах...но ти благодаря...на третото четене на коментара схванах главното.После ще питам....и като знам как ще ме.изгледа и че нищо.няма да обясни.Ужас

# 172
Преди се правеше отделна ваксина за хепатит още 1вия месец, така че сега едно боцкане се спестява като се прави 5 или 6-валентна, а не 4-валентна, така че за това не се притеснявай.

# 173
Офф, тези ваксини! Бебо днес пак изака с кръв.  Утре сме на гастроентеролог. То на 9 са ни сложиди ваксина и след това започна да ака почесто и потечно, а сега пък с кръв. И се чудя дали да е направил някаква алергия на ваксината. Май основата на всяка ваксина е пилешки белтък, ако не бъркам. Sad

# 174
Здравей Bo0o,  аз бях прочела за това, но пръцкаше много и се мъчеше и гърчеше, затова помислих, че е запек-дохранвам с адаптирано вечер основно

Ох колко ми е познато това, малката имаше един такъв период където най-много по веднъж акаше на ден и то моого трудно, след това започна да ака почти на всяко хранене като беше по рядко на консистенция и цвета постепенно се изменваше към зелено, също така беше съпроводено с жестоки колики, давах и смекта защоото според Педи беше чревна инфекция, но за мен си остават коликите  #Cussing out

# 175
Биха ваксините-хексацим.И първатаэе била такава....педиатърката каза,че е звъняла в ХЕИ и са казали,че имали от ваксината....обясни ми ,че каквото се е било първо-трябва да се продължи с него.Дано има Хексацим както са й казали.Малката сега яде и заспа...кисела и.Дадох 2.5мл Панадол.

# 176
  • иска ми се Варна през лятото
Ох, тия ваксини!... Така се притеснявам и ви чета със страх. Утре сме ние и ще съм... въх! Ще разпитвам. Само ми каза ЛЛ, че ми дава кулпач да слагам, ама не ми е споменала за брой, една ли, две ли... ох, направо гадост!

# 177
Връщами се от лекар. Малкия е развил някаква хранителна алергия. Sad Докато още съм на аб, докторката е казала да не давам моята замразена кърма, а специално ам за деца с алергии. След като спря антибиотик, минавам на стриктна диета, и мога да го кърмя. Но като кледам май този аб не помага,  май ще назначат друг. Sad А това ам е ужасно горчиво, дребния където пие по 135 мл кърма, сега едва 90 мл от ам е изпил. Sad

# 178
Връщами се от лекар. Малкия е развил някаква хранителна алергия. Sad Докато още съм на аб, докторката е казала да не давам моята замразена кърма, а специално ам за деца с алергии. След като спря антибиотик, минавам на стриктна диета, и мога да го кърмя. Но като кледам май този аб не помага,  май ще назначат друг. Sad А това ам е ужасно горчиво, дребния където пие по 135 мл кърма, сега едва 90 мл от ам е изпил. Sad

Не си притеснявай....даже зобре си е хапнал.Нормално е...ново му е на хайванчето.Ще свикне след 2-3 хранения

# 179
  • Варна
От какво е развил тази хранителна алергия? Само оправдат с глупости страничните реакции на ваксините им. При нас, както си и мислех щерчето е наследило от моя ген сухата кожа, също като батко си е с атопична кожа, така, че приключваме с ваксините, тези от родилното достатъчно зле и се отразиха, не мисля да я тормозя с повече.

Общи условия

Активация на акаунт