ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 121
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Има специално плуване за бебета в определени басейни.

# 196
Ние имаме учителка, която идва вкъщи и плуват във ваната. Под плуване разбирай...все още се учат да задържа дъха и само се гмуркат. Започнахме с 1,2 гмурканя и много поливаня. Сега вече, месец по-късно се гмуркаме по 30 пъти и вече и от место, преди го водеше из ваната и тогава го потапяше. Сега от място и мават цялата вана под вода почти. Питах за мокренето на ушите, защото аз като 90%от майките много ги пазех и тя ми каза че ако е под 2метра дълбочината няма защо да се притеснявам. И ето вече месец си се гмуркаме и се чувства супер.

# 197
Малеее, а на мен ми е много страх да му попадне вода в ушичките. Не съм го потапяла. Поддържам главичката над вода. Ние нямаме голяма вана, плувамев детска.

# 198
И мен ме беше страх и дойде жената и го потопи хахах

# 199
Мами гледам, че повечето имат проблем със съня. Пробвахте ли с плуване? Едно на ръка че е супер полезно за здравети и второ. Нашия синковец плува 2 пъти в седмицата. През цялата седмица през деня е весел и само се смее. Като му писне сам си зспива. Имали сме 2 поредни дни без капка сън през деня, но на следващите два пък спа между всяко хранене по час и половина минимум. И нощно време спи. Вечеря в 8-8.30 най късно и до 7.30-8 не му мърда сън. Незнам дали си е до бебе или от плуването, но се родих откакто плуваме.

Браво за инициативата Simple Smile И аз искам да го водя на плуване в басейн, но чакам да стане на 3 месеца. Може ли да ми пратиш на лично номер на учителката, условия? Simple Smile Нямаме вана, но свекървата има, в краен случай там Simple Smile

# 200
Няма проблем, само ми пиши, че с този нов сайт....хахах

# 201
Здаравейте ,мамчета.Да се включа и аз в темата.Ние сме на 2 месеца и 10 дни.Много съм притеснена и моля някой ако му се е случило да разкаже .Както казах ние сме на 2 месеца и 10 дни и вчера ни сложиха ваксината.В двете крачета по една и от вчера следобед сме с температура.Снощи беше 37.4 почти цяла вечер имаше макар че давам панадол.Сутринта беше 37.1, а наобед стана 37.6 и пак и дадох панадол, сега я мерих и пак има 37.3 .Нормално ли е да я подържа тази температура макар че давам панадол.Извинявайте че така ви се натрапих в темата Simple Smile

# 202
  • иска ми се Варна през лятото
Колева, всяка от нас е споделила малко по-назад. Ама под 38градуса бебето минава без лекарства, зависи и кг. Ние бяхме с кулпач и влажна кърпа. И ЛЛ каза само над 38 нагоре. А аз каката така си я карах, тялото да се пребори отначало, АБ не исках и слава богу малко ми е боледувала. Гадно ми беше, ама знам, че е полезно.

# 203
ЛЛ ми каза още като се приберем да дам панадол и веднъж или два пъти до края на деня.Пък и този пусти страх на не вдигне по висока темп.

# 204
Малеее, а на мен ми е много страх да му попадне вода в ушичките. Не съм го потапяла. Поддържам главичката над вода. Ние нямаме голяма вана, плувамев детска.

Karjala така ни завърши единя урок по плуване. Откърти директно във ваната...

# 205
  • иска ми се Варна през лятото
А колко градуса е водата се интересувам и жената ли я прави толкова, защото с ММ все сме Hands Muscle, а аз я правя постепенно хладка.

# 206
Аз си я правя водата, но не трябва да е много топла защото плуват по 40 мин ...60...и ще му стане тежко с гореша вода...приятна е на пипане...но аз и никога не съм го навличала с дрехи...по разголен го държа. В рамките на нормалното разбира се

# 207
Мамчета, знаете ли колко може да стои приготвеното адаптирано мляко в шише

# 208
  • Германия
Мамчета, знаете ли колко може да стои приготвеното адаптирано мляко в шише

Доколкото знам 1-2 часа..

# 209
Момичета, как са вашите бебоци? Моят мъник не иска да спи през деня. Само по 20-30 мин. Направо се подлудявам. Нищо не успявам да свърша. Друго време иска да го нося или гледа анимацийки по джимджам за малки деца.
Друго да питам, держители бебета седнали на ръце? Моя все иска да е седнал и да гледа. Като го слагам по гръб реве.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 20:46 от Karjala

Общи условия

Активация на акаунт