ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 538
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
И ние разнасяме из къщи по цял ден. През деня не спи повече от 30 мин. Хората казват да не свиквам го с ръцете. Как да го направя, то ще се скъса от рев. Ние сме на 3 месеца и седмица. Оь 14 до 19 седмици върви скок в растежа. То ни трябва търпение.
Иначе сме с тежка аллергия. На 20 ще ходиме в Токуда при аллерголог. От вчера съм му пуснала кръвен тест за аллергени, доктора сигурно и кожен ще направи. Малкия е с ад по краката и ръцете, от време на време и бузите. След къпане е страшна гледка. Освен това е с лиарейния синдром. Най гадното, че млякото ми се намалява, защото съм на диета, а на специални млека за деца с аллергии обрива бузите и просто няма с какво да го дохранвам. Остава само едно мляко за 85 лв кутия и то не факт че няма да се обрива от него. Напрво съм отчаяна.... Sad
Колики, мисля че нямаме. Само растройство от алергия нас ни мъчи....

# 226
И ние разнасяме из къщи по цял ден. През деня не спи повече от 30 мин. Хората казват да не свиквам го с ръцете. Как да го направя, то ще се скъса от рев. Ние сме на 3 месеца и седмица. Оь 14 до 19 седмици върви скок в растежа. То ни трябва търпение.
Иначе сме с тежка аллергия. На 20 ще ходиме в Токуда при аллерголог. От вчера съм му пуснала кръвен тест за аллергени, доктора сигурно и кожен ще направи. Малкия е с ад по краката и ръцете, от време на време и бузите. След къпане е страшна гледка. Освен това е с лиарейния синдром. Най гадното, че млякото ми се намалява, защото съм на диета, а на специални млека за деца с аллергии обрива бузите и просто няма с какво да го дохранвам. Остава само едно мляко за 85 лв кутия и то не факт че няма да се обрива от него. Напрво съм отчаяна.... Sad
Колики, мисля че нямаме. Само растройство от алергия нас ни мъчи....

Ох Каржала, много гадно звучи дано всичко се оправи бързо и да забравите за проблемите  Hug

# 227
И аз се надявам. Не мога да разбера откъде идват массово аллергии при бебета... Sad Не пуша, не пия, храня се здравосллвно и пак...

# 228
Ох момичета, днес бяхме на консултация е крайно съм разочарована от себе си, малката зорлем е наддала 4,950кг. на 3 месеца  Confused , порансла е с 2см. и педиатърката се очуди че главата и била големичка, което не знам какво значи, но нищо повече не изкоментира.

Е вече сме на смесено хранене след всяко кърмене додавам по 30мл. Фризовом, заради това че повръща след кърмене, както и уж щяло по добре да и се отрази на коремчето за коликите, та тая надежда наистина да е така, в последно време за всичко което ми кажат че ще и облекчи коликите се хващам като удавник за сламка и ефект няма  Tired . Чудя се има ли такива от вас то вярно е малко отживелица и бабини деветини, но вече до толкова съм избушила че на всичко се връзвам имало някаква жена която бае против колики някой да знае подобно нещо и дали има ефект изобщо  newsm78 ?

Иначе другата седмица сме на гастроентеролог да видим и там какво ще кажат смятам по задълбочено да разнищя въпроса за дохранването.

Триш и при нас положението с разнасянето от стая в стая е отврат днес бяхме на гости при нашите е сестра ми която умира за малката се предаде накрая  Laughing , то няма такъв инат от 1 на обяд до 11 вечерта предрема точно 2пъти за по 15мин.  ooooh! , накрая я изведохме на двора и започнахме да и правим панорамна обиколка и зорлем предрема  Laughing

Такива работи се случват при нас иначе като изключим мрънкането от коликите и от това да се разнасяме навсякъде сме си доста жизнени гукаме, смееме се с глас, обожаваме да сме голи, обръщаме се вече от корем по гръб е мързи ни още да си държим главата изправена, но няма пък и за това да се ядосвам важното е че я държи и я крепи като е в ръцете ми почти не я придържам  Heart Eyes
Здравей! Можете да пробвате с Боуен терапия. Бебчетата се повлияват много бързо. Ние ходихме при Георги Илчев Simple Smile

# 229
Ох момичета, днес бяхме на консултация е крайно съм разочарована от себе си, малката зорлем е наддала 4,950кг. на 3 месеца  Confused , порансла е с 2см. и педиатърката се очуди че главата и била големичка, което не знам какво значи, но нищо повече не изкоментира.

Е вече сме на смесено хранене след всяко кърмене додавам по 30мл. Фризовом, заради това че повръща след кърмене, както и уж щяло по добре да и се отрази на коремчето за коликите, та тая надежда наистина да е така, в последно време за всичко което ми кажат че ще и облекчи коликите се хващам като удавник за сламка и ефект няма  Tired . Чудя се има ли такива от вас то вярно е малко отживелица и бабини деветини, но вече до толкова съм избушила че на всичко се връзвам имало някаква жена която бае против колики някой да знае подобно нещо и дали има ефект изобщо  newsm78 ?

Иначе другата седмица сме на гастроентеролог да видим и там какво ще кажат смятам по задълбочено да разнищя въпроса за дохранването.

Триш и при нас положението с разнасянето от стая в стая е отврат днес бяхме на гости при нашите е сестра ми която умира за малката се предаде накрая  Laughing , то няма такъв инат от 1 на обяд до 11 вечерта предрема точно 2пъти за по 15мин.  ooooh! , накрая я изведохме на двора и започнахме да и правим панорамна обиколка и зорлем предрема  Laughing

Такива работи се случват при нас иначе като изключим мрънкането от коликите и от това да се разнасяме навсякъде сме си доста жизнени гукаме, смееме се с глас, обожаваме да сме голи, обръщаме се вече от корем по гръб е мързи ни още да си държим главата изправена, но няма пък и за това да се ядосвам важното е че я държи и я крепи като е в ръцете ми почти не я придържам  Heart Eyes

Колко е наддала за месеца? Всички педиатъри само гледат да дохранват, а това си е предпоставка за намаляване и спиране на кърмата. Може да се свържеш с консултант по кърмене преди да дохранваш Simple Smile
Защо не опиташ носене в слинг или раничка. При мен малкият така спи, по-малко повръща (иначе е постоянно) и по-малко го боли коремчето Simple Smile

Karjala, след ваксините ли се разви тази алергия. Да не е от кравешките продукти. Кръщелницата ми беше така, когато се кърмиха майка й не ядеше продукти от краве мляко, а сега пие АМ от козе мляко и е добре.

# 230
Момичета, за болки в гърло и запушен нос какво сте ползвали-таблетки и капки,без  вреда за кърменето-в аптеката ми дадоха таблетки за смучене с прополис,  взех и за пръскане, но не помагат.  Вчера сложихме ваксина и се страхувам да не заразя бебето.   

# 231
Здравейте момичета пак съм аз  Laughing .

От няколко дни вече сме изцяло на АМ, бебка явно си е била системно недохванвана от моя страна и в комбинация с коликите положението е било трагично милото дете с такава майка  Tired ..
Започнах лека полека да си спирам кърмата, но не с хапчета ами по стандартната процедура, проблемът ни е бил, че кърмата ми е твърде малко а пък дори като я изяде и до следващото хранене е изповръщала всичко. Пробвах първоначално само с дохранване, но ефект нямаше защото заедно с кърмата повръщаше и АМ и пак имаше неистов рев до умаломощаване ...  Sad , сега сме на Фризовом и си го папка с кеф, а не връща и капчица  Shocked , коликите ни значително намаляха както и непрестання рев, които в последните дни само се увеличаваше като времетраене, тази нощ за първи път се наспах без да се будя въобще снощи заспа в 9:30 сутринта се събуди в 6:15  Heart Eyes ..

Знам, че много от вас ще ме линчуват, но аз предпочитам да не си мъча повече детето от глад, след като виждам подобрение пък и на 3м. кърмене съм доволна опитах се, мъчихме се и накрая без ефект едвам е наддала до няма и 5кг. за 3месеца, не мисля да продължаваме да се мъчим..  Simple Smile

# 232
И аз като споделих,че се нагледах на ревящи бебета на мой приятелки и реших да не кърмя,бях леко линчувана Grin Но не ме притеснява....тук сме да споделяме.Мъчих се точно 3 дни и продължих на Ам.....коликите бяха около 5 дни....вече е на близо 4 месеца и от около месец през ноща спи по 11 часа горе долу.Роди се 2600....вече е към 6.500.Всичко е наред.....засега нямам проблеми-гледам я абсолютно сама-готвене,пране,чистене,разходки.Има време за всичко и се чувствам добре.В никакъв случай не отричам кърменето и съм много ЗА,но не на всяка цена.Всеки прави избора си,аз съм доволна от моя и уважавам избора и на кърмещите момичета-за мен са абсолютни герой.

# 233
Bo, всяка майка взима най-доброто решение за детето си, важно е бебчето да е здраво, а не какво мислят другите.
И аз бях в твоето положение, само че изтраях до 40-тия ден и минах на АМ. Сега има стегнат режим под час, наддава добре, не реве и сме спокойни.

# 234
Благодаря ви момичета, все още ми е гадно като цедя по малко с помпата и го хвърлям в мивката, но какво да се прави и това ще мине  Hug

# 235
Благодаря ви момичета, все още ми е гадно като цедя по малко с помпата и го хвърлям в мивката, но какво да се прави и това ще мине  Hug
Защо изхвърляш ? Сигурно ли е че повръща от кърмата? Ако не - можеш да я смесваш с млякото и да я даваш

# 236
  • иска ми се Варна през лятото
Или да я ползваш за пюренцата после.

# 237
Ох момичета, днес бяхме на консултация е крайно съм разочарована от себе си, малката зорлем е наддала 4,950кг. на 3 месеца  Confused , порансла е с 2см. и педиатърката се очуди че главата и била големичка, което не знам какво значи, но нищо повече не изкоментира.

Е вече сме на смесено хранене след всяко кърмене додавам по 30мл. Фризовом, заради това че повръща след кърмене, както и уж щяло по добре да и се отрази на коремчето за коликите, та тая надежда наистина да е така, в последно време за всичко което ми кажат че ще и облекчи коликите се хващам като удавник за сламка и ефект няма  Tired . Чудя се има ли такива от вас то вярно е малко отживелица и бабини деветини, но вече до толкова съм избушила че на всичко се връзвам имало някаква жена която бае против колики някой да знае подобно нещо и дали има ефект изобщо  newsm78 ?

Триш и при нас положението с разнасянето от стая в стая е отврат днес бяхме на гости при нашите е сестра ми която умира за малката се предаде накрая  Laughing , то няма такъв инат от 1 на обяд до 11 вечерта предрема точно 2пъти за по 15мин.  ooooh! , накрая я изведохме на двора и започнахме да и правим панорамна обиколка и зорлем предрема  Laughing

Такива работи се случват при нас иначе като изключим мрънкането от коликите и от това да се разнасяме навсякъде сме си доста жизнени гукаме, смееме се с глас, обожаваме да сме голи, обръщаме се вече от корем по гръб е мързи ни още да си държим главата изправена, но няма пък и за това да се ядосвам важното е че я държи и я крепи като е в ръцете ми почти не я придържам  Heart Eyes
За дохранването знам, че не е никак хубаво, защото обърква детето. Едното мляко с другото няма общо. Ако не ти стига кърма по-добре едно хранене давай АМ и прибери кърмата в хладилника да събереш за следващото за цяло хранене кърма.  Абе общо взето гледай да е едното от двете, но не и двете. Ние бяхме така и общо взето съм много доволна. Незнам може и от самото дете да е...

# 238
Здравейте момичета пак съм аз  Laughing .

От няколко дни вече сме изцяло на АМ, бебка явно си е била системно недохванвана от моя страна и в комбинация с коликите положението е било трагично милото дете с такава майка  Tired ..
Започнах лека полека да си спирам кърмата, но не с хапчета ами по стандартната процедура, проблемът ни е бил, че кърмата ми е твърде малко а пък дори като я изяде и до следващото хранене е изповръщала всичко. Пробвах първоначално само с дохранване, но ефект нямаше защото заедно с кърмата повръщаше и АМ и пак имаше неистов рев до умаломощаване ...  Sad , сега сме на Фризовом и си го папка с кеф, а не връща и капчица  Shocked , коликите ни значително намаляха както и непрестання рев, които в последните дни само се увеличаваше като времетраене, тази нощ за първи път се наспах без да се будя въобще снощи заспа в 9:30 сутринта се събуди в 6:15  Heart Eyes ..

Знам, че много от вас ще ме линчуват, но аз предпочитам да не си мъча повече детето от глад, след като виждам подобрение пък и на 3м. кърмене съм доволна опитах се, мъчихме се и накрая без ефект едвам е наддала до няма и 5кг. за 3месеца, не мисля да продължаваме да се мъчим..  Simple Smile
извинявай, не бях дочела всичко. Браво за решението. И на мен ми спря кърмата след един мн тежък мастит, пък никой не ме линчува...хаха

# 239
Е хораа ще се гръмна просто ден с ден няма това дете, усещам как нервите ми отиват на ръба и са готови да се хвърлят всеки момент от някъде, а аз бих ги последвала  #Crazy , цял ден не се спря как не я заболя гърлото от тва викане реване пищане дране и пр. не знам, то не беше на ръце, на гимнастиката, разходки, с шишето в уста, като и сменям памперса на всичко отгоре и 5 пъти се приспивахме та разгеле заспа преди малко. Нямам търпение да дойде другата седмица да отидем на гастро, утре ще проверя на още няколко места дали няма как да запишем по ранен час.
Чухме се с педиатърката казах и какво е положението и че от това мляко Фризовом бебка ака много по 5-6 пъти на ден, а и повече от 100мл. не изяжда, е сюрпризира ме с новината че може да лактозна непоносимост и да ходим по скоро на гастро, защото там ще се разбере, препоръча ни АМ на Милупа или Аптамил не знам кое да взмеме имате ли някакви наблюдения, че докато се стигне до гастрото това дете трябва да го изхранвам някак си.

ПП: избрала съм си страхотен момент за спиране на кърмата, с всички нерви покрай малката и с наближаването на цикъла ми мога да кажа че май почти няма никой там вече днес цял ден не съм се изцеждала, но и не съм усетила напрежение или бучки и болка, та поне това да ми се махне от главата  Tired

Е наоплаках ви се, лека вечер маминки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт