.
.
Тя беше много пристрастена и за нея кърмата не беше просто храна, а беше емоция, гушкане, успокояване и много други неща. Да, ама сега като гледам, за моя син кърмата си е баш храна и има ли манджа, той е доволен, дори и да не е кърма. Ако е сит, не търси сукане и лесно се успокоява и по други начини. Та това ми е измислената драма - хем е някак обнадеждаващо, че няма да ми рови из пазвата 3 години като кака си, хем ми е някак тъжно и мъчно, а и едно тъпо сестра му да съм кърмила почти 3 години, а него - 1 (например; ако река, и една няма да е).
През зима да се изпоти. През ноща постоянно се отвива и затова спи с ватирана пижамка. През деня пак голямо пълзене и се чудя дали се изпотява от физически "упражнения".
Последно време много се върти през ноща...отдавам го на зъбки.Иначе спи...но в просъница мрънка и се върти и аз ставам да й дам бибката и едно ставане през 1 час.Но поне не е будна.Иначе си става 7 и 30.В 8 и 30 хапва мляко...в 12 пюре,в 3 каша с плодово пюре.В 6 и 9 мляко и довиждане към кревата.Тогава миене...вечеря...къпане.И то сутринта дошла и пак отначало 
.
Тя беше много пристрастена и за нея кърмата не беше просто храна, а беше емоция, гушкане, успокояване и много други неща. Да, ама сега като гледам, за моя син кърмата си е баш храна и има ли манджа, той е доволен, дори и да не е кърма. Ако е сит, не търси сукане и лесно се успокоява и по други начини. Та това ми е измислената драма - хем е някак обнадеждаващо, че няма да ми рови из пазвата 3 години като кака си, хем ми е някак тъжно и мъчно, а и едно тъпо сестра му да съм кърмила почти 3 години, а него - 1 (например; ако река, и една няма да е). 
Доктора каза,че.по учебник са 2 год като срок....но и 1 год било достатъчно.Много искам три деца....просто се чудя как ще се справям сама...особено ако се наложи да лежа 
Де ни ми се обидите.Просто на мен ми е смешно.Не казвам,че.моето е правилното. Препоръчани теми