Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 854
  • 942
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Разкошни снимки виждам! Прекрасни деца! И семейства!
Снимката на Мари съм я изтървала.
Честито на младоженците!
Честито на рожденниците!
И от мен снимки на моренцето ми любимо от днес!

и моите две морски чудовища 😄

# 241
Щото, Лято, ме снимаха на място в полицията.
Във фото студията ме изкарваха ок, ама тия от паспортно бюро са гола вода.

# 242
Мари, аз точно в полицията творях такива красоти, бе!
А аз страхотно мн се харесвам на снимката на ЛК.

# 243
6 пъти ме снимаха за ЛК и накрая жената се отказа и реши, че е безнадеждно  Joy

# 244
Да, понякога системата забива и не приема снимката, независимо, че всички изсквания са спазени.

# 245
А, не, опитваше се да направи по-хубава снимка, ама то си зависи и от материала  Mr. Green

# 246
  • София
Стига сте се снимали, бе, ексхибиционистки😁
Аз пак ще се хваля с рожденик-днес преди 13 години се роди първото ми лъвче😍 Сериозна година го чака, пожелавам му здраве и успех!
Честито на момчето на Али💞
Много са ни хубави дечицата в темата, пу пу!
Нощес сънувах убийствен сън, просто не е истина. Ще кажа само, че участваха ББ и Меркел, както и кутия Черноморец😨

# 247
Белинде, купи една кутия Черноморец за здравето на най-големия ти син! Да расте здрав, да е сладък живота му и с лекота да се справя с всичко.

# 248
Белинда, да ти е жив и здрав и този юнак, лека и успешна година да има!Много натоварено у вас бе.

Бойко и Меркел да не се биеха за кутията Черноморец, ако да, разбирам ги, и на мен са ми любими

# 249
Демек, искала е да излезнеш кон, тъй ли? Wink (шегувам се де. С леля ми имаме един такъв лаф, че тя иска да я направя на кон, ама то магаре стояло, магаре - излезнало.)
Имах една такава особа. Беше си донесла снимка 2х3 и много държеше тя да е на ЛК, а не да я снимаме на място. А то няма такава опция. Просто е невъзможно. Ей, какви панаири вдига. Снимах я сигурно 50 пъти и тя все не се харесваше, дори беше рошава! На вземането на новия документ пак ми вдигна кръвното от раз.
Имали сме дами, които са питали дали не раздаваме гребени да се срешат, имах една, беше си донесла сешоар и четка да се изправя в кабинката. Ех, хубаво години бяха.
Али, здрав и много послушен да е!

# 250
Да, аз претенции нямах, тя много искаше да ме направи по-хубава. Ама туй то, не успя.

# 251
  • София
Ох, не, то направо като скеч от театър беше, хора😂 Бута й той кутията да опита с жест-земи, земи, такива не си яла. Тя опитва деликатно едничко и вика-хубави са, ама не са точно белгийски шоколад! А той-нищо не разбираш, тва са най-хубавите бонбони!
Само дето не почна да се тупа в косматите гърди булгар-булгаааар😂😂😂

Просто не мога да повярвам, че сънувах подобно нещо😂 понякога не разбирам подсъзнанието си...

# 252
  • Варна
Тия дето ги обичате бонбоните Черноморец, да ви светна - има и вафли, същите! И са много по-вкусни Wink

# 253
Белинда, яде ти се сладичко, и то точно тези бонбони. А Бойко гол ли беше от кръста нагоре? Сега отвсякъде тази снимка изскача

Хай, трай си бе, що ми напомни сега, че съм яла само от жълтите, кафявата опаковка не съм опитвала още

# 254
  • постоянно
Етти видях и много ми хареса снимката . Като сестрички сте  Hug
Лято , прекрасно ти е момиченцето.
Другите ги изтървах  Crossing Arms

Алечка ,
честит празник на твоята половинка. Да ти е жив и здрав и много да те слуша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт