Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 866
  • 942
  •   1
Отговори
# 255
Белинда, честит рожден ден на първородното ти лъвче, да е много здрав и щастлив bdbaloni

# 256
  • Бургас
Белинде да ти е честит и здрав синът! Много да ви радва! Успех в живота му пожелавам!

Стискам палци за който има нужда!

Всеки път забравям какво щях да пиша....ужасно много забравям. Онзи ден дори забравих къде си оставих блистера с витамин В комплекс...е то,бива бива,ама... И само туй да е...

# 257
  • някъде ... тук ...
Белинде, любимите ни бомбони - и на децата, и на нас. Да почерпиш младежа с тях. Да расте здрав, щастлив и да си създавате по-малко ядове в тази красива възраст bouquet

Karzz, те твоите големи били, а аз си мислех, че са дребни Simple Smile

# 258
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден на синчето на Белинда, да расте здрав и послушен Flowers Four Leaf Clover

Честит да е и мъжа на Алечка !

Много хубави снимки !

# 259
  • Sofia
Честити рожденици, Белинда и Алечка 🌼! Да ги слушате, и те вас!
Приключваме с плажуването ние и довечера се прибираме 😎. Утре нямам търпение да се цаня гимнастичка 😁

# 260
  • постоянно
честито и на твоето момче Белинда.  bouquet

# 261
Белинда, да е жив и здрав Лъвът! Много успешна година му пожелавам! Да зарадва вас и да бъде горд с постигнатото!

Да кажа и моя сън от преди 2 дни. Тъй като се шматкам из  форума целодневно.
Сънувам, че Алена ще минава през нашия град и ми писала на лично дали искам да се видим. Аз предлагам да е в заведение между двете граници(България- Гърция). И....., за да не се изложа в грима, направо се престаравам като гримирам и ММ. И сънят ми беше цветен. ММ имаше сини сенки и розАвко червило. Седим на срещата и чакаме двамата и се усещам, че не съм си сложила фон дьо тен и кръгом обратно до града.

# 262
  • Euskal Herria
Благодаря на всички за пожеланията!
Честити да са и всички рожденици!
Много хубави снимки успях да видя, някои изтървах, но здраве да е.
При нас е хладно и леко дъждовно, време само за мързелуване. И като свърша някои неотложни задачи, с чиста съвест ще релаксирам. Вчера тук беше празник и се почиваше, та още съм с усещането, че днес е понеделник Simple Smile. Личи си, че е отпускарски сезон, градът е поизпразнен. Обаче пък фиестите си продължават с пълна пара, особено старателно се готвят за голямата. Всеки ден публикуват къде какво ще има. Тогава вечер затварят за движение централните булеварди и те се превръщат в огромен дансинг.

И едно питане - някой има ли врати Хьорман у дома си, или може да даде отзиви за тях?

# 263
Честити рожденици на Белинда и на Алечка bouquet

Скрит текст:
Моля за стиснати палци. Знам, че не е сериозно, но въпреки това ми е притеснено. Днес е прегледа.
След малко ще ида да взема малката и тръгваме. Как ми се иска бързо-бързо да се справим с проблема.

# 264
  • югозапад, под "Марков камък"
Руми, стискам палци !

# 265
Аз пък съм много хубава на ЛК. Нито бръчки личат, нито петна, нищо, щракнаха ме веднъж, дори не съм се гледала.

Никакви снимки не заварих тая сутрин, само на Karzz. На колко са момчетата, Karzz? Големия малко прилича на моето сякаш, поне от далеч.

Честити рожденици на Белинда и Алечка!

Тръгнах да слагам снимки и не можах да се оправя.

# 266
Чудих се защо не ми излиза темата в известия, а аз съм последвала линка за новата седмица, но съм пропуснала да се запиша. Реших да го наравя подобаващо в духа на темата, но ми казаха да опитам пак по-късно.
Палци за всички имащи нужда и Честито на празнуващите!

# 267
Прегръдка!

Алечка,Белинда,честито на рождениците,здрави и късметлии!,
Стиснати палци,на който са нужни.
Аз пък сънувах,че имаме куче и сме забравили да му купим каишка.Искахме да го разходим,а то седи до вратата и ни гледа укорително.Без каишка,как?Така се и събудих,с думите:Баси и разсеяната съм!Като се огледах и много ми олекна,че няма куче без каишка.Било е сън!Все пак имаме 2 котки и костенурка.

# 268
  • Варна
Моята дъщеря започна отдалеч да ми подмята и подпитва кога ще си вземем куче...

# 269
  • Germany
Честити рожденици на Белинда и Алечка! Здрави и щастливи да бъдат!
Руми, стиснати палци и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт