Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 867
  • 942
  •   1
Отговори
# 270
Много хубави са всички, които успях да видя, а децата са направо прекрасни.

Белинда, да ви е жив и здрав и лек пубертет ви желая.

Али и твоят мъж да е жив и здрав и да се обичате все така.

Стиснати палци на Руми и Сесили и на другите, които имат нужда.

# 271
  • Бургас
ЕлиТ,за мен са си все мънички...особенно малкия,все е залепен за мен,все да го гушкам,и всеки ден ми предлага брак 😂
Флорче,баткото е на 9,а малкия на 6.

# 272
Стиснати палци на Руми и Сесили и на другите, които имат нужда.
Присъединявам се и аз! Пращам и положителна енергия, но съм изпуснала поста на Сесил. Какво е станало?

# 273
Малко и трябвало да се случи каквото иска Simple Smile. Не те видях без сутиен пък.

Джена, идвай, в СО има тема, колко често каните гости Mr. Green 

Трябва да ходя да правя вечера, а за един месец отвикнах и сега нанагорно ми идва.

# 274
  • Варна
А, да видях я и аз темата. Ще стане забавно.

Разбрахте ли, че са хакнали "Игра на тронове"?

# 275
Не, как?

Абе къде зачезна Бърдс пак?

# 276
# 277
Ами те хакват на пентагона компютрите, та това си е по-скоро забавно. При нас хакнаха сайта на данъчните и бяха разпращали големи суми като такс ретърн до разни хора, като после им се обаждали да им съобщят, че е станала грешка и да ги карат да ги връщат по някаква сметка. Абе цирк.

Хай, съчувствам ти за кафената драма, ама е и леко смешно Simple Smile. Аз инстант кафе не приемам за кафе, а как става с каймак, нямам и идея.
На времето, си спомням, че бабите бъркаха нес кафе със захар и малко вода и ставаше с каймак.

# 278
  • Варна
О, на мен определено вече ми е супер смешно, вярвай ми.  Силно казано е, че става каймак, просто така го рекламират, но иначе не знам какво са блъскали вътре ама ми допадаше вкусът му. Както се разправяхме с една приятелка - ясно ми е, че все е химия и се тровим и пристрастяваме ама искам поне да ми е вкусно докато пристрастено се тровя Simple Smile

Ще си намеря заместител. Поне на кафета има разнообразие голямо. Явно е време за пренастройване на вкуса Simple Smile

# 279
Пробвала ли си капсулите? От тях има толкова различни вкусове, че все някой ще ти допадне. Продават и смесени пакети, та можеш да пробваш, а машините са вече без пари.

# 280
  • Варна
Много силно ми идва кафето от машина, а аз си пия по няколко на ден, особено на работа много ми вървят. Но ще се поогледам.

# 281
  • Sofia
Джена, идвай, в СО има тема, колко често каните гости Mr. Green  
😃 Рядко и с инструкции-да са яли, пили, пик@ли 😄,а най-добре да се откажат 😁.

# 282
  • София
Младият господин получи първото си собствено фрапе на плажа по случай навлизането в тийн възрастта😁 Досега все от моето муфтеше. Кафеджия, точно като майка си. Аз от 25 години някъде нямам ден без кафе.

Ауууу, сега като видях ника на Джена, се сетих че и нея сънувах. Бях й НА ГОСТИ😂

# 283
С таблетите имаш опции за сила, а и можеш повече мляко да слагаш или по-дълго да го пускаш.

# 284
Аааа това за миглите не е вярно, децата са взели моите, а най малката ми дъщеря е с убийствени мигли.
Мъжа ми няма такива.

Подкрепяй с доказателствен материал Simple Smile

Лято, много чаровна тая мома бееее, на колко е?
Подкрепям веднага, макар че не съм сигурна дали се виждат добре.

А тук са и тримата

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 07:17 от vesela_veli

Общи условия

Активация на акаунт