Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 492
  • 942
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Добре, че ми писа.щ, че имам поща.
В мобилната няма известяване за това, освен ако не очакваш иЗлишно и не следиш из версиите на мамата. Отивам да търся съобщението.Simple Smile

# 586
  • Телиш/Плевен
Тъй ли, хм😐 Тя сигурно няма да може вечерта, предполагам ще пътуват наобратно. Ами в 17 ч. тогава? Кой бира, кой кафе...Руми, на теб кога ти е по-удобно за път? А другите плевенчанки? Давайте предложения, да видим кога ще можем да се съберем максимален брой хора. Аз мога всякак😄
Аз няма да се включвам с предложение, защото, както вървят нещата, май няма да мога да дойда. Confused В събота ще знам със сигурност, но дотогава се уговаряйте както ви е удобно на вас, пък аз, ако успея, ще дойда. Но и без мен ще си изкарате добре, сигурна съм. Hug

Съни, по веригите вероятно ще намериш хубаво, но не знам дали ще откриеш точно масло. Повечето са кремове и съдържат нещата, описани от Мари. За мен няма съществена разлика във вкуса и по-често точно кремове съм взимала, но все пак, като търсиш масло, по-добре да е масло. Hug

Картофената салата я обичам с много лук и много оцет. Smile Ще опитам някой път с кисели краставички, хубава идея.

# 587
Аз пък по погрешка купих от ДМ кокосов мус вместо кокосово масло, ами страхотен е. Изяждам 2-3 лъжички и ми убива апетита, освен това е много вкусен. Само първо трябва да се разбърка добре, че отгоре има нещо като желе.
Мари, първите букви ми харесват.

# 588
  • Варна
Как да се охладим?
Не помня така да не мога да се справя с терморегулацията.
Притеснявам се, че се потих през нощта. На болест е. Преобличам се чак

# 589
  • Пловдив
Начи с Бела внесохме миялната, под странния поглед на двама темерута на паркинга. Много интересно ни гледаха и коментираха, обаче не помогнаха. И на влизане съседката туркиня вика "Къде са ви мъжете?", ми... явно ги няма. Та тъй. Засега уреда работи. Свързах го и пуснах една.

# 590
  • Телиш/Плевен
Мда, за буквите на Мари забравих да пиша, но то и моето мнение е различно от това на мнозинството, та може и да няма значение, ама да си кажа - на мен вторите ми харесват повече. Blush

# 591
  • Варна
Браво, Янтре!
Да позлатиш Бела!') Пък.
Много мразя да се яви технологичен проблем на уред или друго, а моя мъж да е далече. Мразя силно.

# 592
Янтра, рИспект, аз никога няма да мога да свържа пералня или миялна ooooh!

# 593
  • Пловдив
На мен мъж не ми трябва за проблем. Т'ва е гаранционен боклук и трябва да си го ремонтират в сервиза. Обаче тия... да не казвам какви работят от 9 до 5. Аз работя от 8 до 6. И не могат да го докарат. Аз си го прибрах в обедната почивка.
Между другото ги обиждам, защото никак не са кооперативни.
Първо им предложих да им платя за да го докарат в извънработно време, не може.
После им викам да оставя ключа на бабата съседка и да внесат уреда - не може, пращат по един и трябва да си го стоварваш ти - тука аз съм ?!!?!?!?!?!!?!?!?!!? Много "добро" обслужване. Не мога да карам 70-годишната съседка да влачи миялна, да отключи - ще отключи винаги. Отвратително обслужване, как така не могат да ти го докарат до вратата сервиза, пък като го купуваш може.
После им викам да го държат до края на другата седмица, когато си идва моя мъж - не може, пречел им.
После вчера като казах на тъпата коза!!! без извинение, че днес ще дойда лично да си го взема, тя НИЩО не ми каза, днес отивам - гаранционната карта носите ли, ми не, не я нося, ма ти сливи ли имаше в устата вчера, а? Ееееей, какво нещо е човек да е непрофесионален.
И тоя цеееелия цирк в ужасно натоварено за мен време, едва днес приключих адската седмица.

И тяхната майка - мога да си купя миялна в 8 вечерта, и тя да не работи, ама няма кой да ми я сервизира по това време. Много се ядосах.

# 594
Ох, Янтра, чета и не знам да се смея или да плача. Ти поздрави ли цялото им семейство по майчина линия. Много нахални. Пфу
Белинде, много, много ми се иска да дойда, но едва ли ще успея. Иначе неделя, по обед звучи повече от чудесно. Разбирайте се вие, които сте там, пък аз  ще кажа в движение. Иначе със сигурност на 13-ти ще ходя, че децата за тогава са се разбрали с братовчедките да се събират. Майка пак ще бъде звероукротител Mr. Green
И още неща щях да казвам, ама ей на и на мен ми трябва гинко билоба. През деня чета, но не ми остава време да се включа.
Даун, гуш, мина ли ти лошото?

# 595
  • Бургас
Чудесна новина, Тарталета! Да й е лека бременността! Моята сестра този месец ще ме прави леля за втори път. С първите ни деца, девойки и двете, разликата е 4 месеца, сега пак така горе-долу. Simple Smile Само дето не им се падна и на тях един юнак , но живи и здрави да са.

Мари, съболезнования!

# 596
  • София
Несериозни плевенчанки (скръстен емотикон).

# 597
Тарти, ето това се казва хубава новина!  bouquet Hug

Благодаря ви момичета!  Hug

Янтра, оправна си много.
Възхищавам ти се, но така да ме е яд, че не бях наоколо и да ви помогна като ви пратя двама широкоплещести и едри братовчеда да ви свършат работата, а вие да си пиете кафето с Белла.

Белинда, защо така? Да не би да не дойдоха на уговорената среща?
 Crossing Arms

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 22:17 от Анонимен

# 598
Аз съм на линия когато и където кажете. Като седна на компютъра ще пиша ЛС.

# 599
И аз да се възмутя от младежите дето с такава възхита ни гледаха с Янтрето, ама поне доказахме, че ние сме яки каки и на нас мъже не ни трябват  Naughty

Янтре, трябваше да им връчим по един телефон да ни снимат за форума  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт