Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 481
  • 942
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз не знам има ли още хора дето да се връзват на това "био"...

# 616
Тарталетче, поздравления за бъдещия член на семейството😊.Амниото не е страшно, аз правих преди 5 години.
Даун, ела да те гушнем.

Нещо ми е уморено на мен, а имам задачи и съм гладна.

# 617
Благодаря, в понеделник вече ще пътуваме и каквото направя в неделя, с това ще се подслаждат Simple Smile Аз казах, че не държа на био, държа просто да е от фъстъци, защото в Била попаднах на едно, което беше с палмово масло, Е-та и какво ли не, фъстъците си бяха за аромат само явно. Не ми е драма, макар че доста се харчат бисквитките с него.

# 618
  • Варна
Те в Лидл ще имат био седмица, затова пускат продуктите с "био" етикет. Като нормален асортимент незнам дали предлагат фъстъчено масло. Понякога зареждат още в неделя следобед  промоционалните неща за понеделник  Peace

# 619
Райче, това е оригиналната рецепта, но аз никога не съм слагала стафиди, а и слагам по-малко халва, че ми стават много сладки, ползвам и черен шоколад. В общи линии обаче вече ги правя на око без да спазвам пропорциите точно.

О, страхотно, много лесни изглеждат, жалко, че нямам време още днес да ги спретна за гостите. Обаче съм напред с материала- направиш сладкиша снощи, да си престои цял ден, така най- го обичам и опуках цял буркан люти чушлета с чесън и копър. Лазаня ще правя, това си поръчаха гостите, така най- обичам

# 620
Фъстъчено масло хубаво има в Лидл на американската седмица.
Не съм го гледала колко е еко, био и т.н., но е идеално. Simple Smile

Не знам днес дали ще е най-горещо, аз с нетърпение чакам да свърша работа и да си ходим на село.

# 621
  • София
Привет, момичета!

Тарти, чудесна новина!  Hug Лека бременност на сестра ти и само радостни вълнения да има.

Вчера се вдигнахме на ура до Лидл, защото според Кати е започнала офанзивата с новите стикита. Е, да, ама не. От понеделник. Купих си много хубава пижама, при все че не нося, но тази е от много приятна тънка материя. Мога да я ползвам и като домашно облекло. Взех си от иберийските кремчета, за да не заслабна.  Mr. Green И отново купихме тоалетна хартия, че беше на промоция и не е за изпускане. Натрупахме 2 пакета по 40 бр. и не ни трябват ароматизатори за апартамента.

Ох, сега съседите много ни подкукуросват за следното. Нали ни предстои да си подменим пералнята и отделно да купим миялна и сушилня. Съответно аз си го представях да отидем в Технополис примерно и да си изберем. Обаче един съсед ни убеждава, защото той така направил в тях и при сина си, да си купим на старо Miele. То старо, старо, ама от последните серии стигат до 1000 лв на уред. Все пак аз искам и да изглеждат добре, а не да са някакви очукани. Вие как бихте постъпили? Бихте ли заложили на марката и качеството, пред чисто нов уред, който всъщност пак може да си е качествен?

# 622
Райче, много са бързи. Ако хванеш малката да ти помогне, ще стане за 15 минути макс.
Ох, Тонка, Миелето го предлагат в магазина до нас. И аз лично не бих взема втора ръка уред на тези цени, пък били те и Миеле. 

# 623
То си е до късмет, но и аз не бих купила уред 2 употреба. Преди години се разбиха лагерите на сушилнята, и вместо да я ремонтираме мъжът ми купи 2 употреба /май АЕГ/, която беше пълен боклук, първо че не сушеше както трябва и трябваше да се пуска по няколко пъти, второ - започна да тропа след 2-3 месеца. Подарихме я и си ремонтирахме старата.

# 624
  • Варна
Таман проснах прането и комшийката отгоре взе да тупа. Това е всеки път. Ама като викнах през терасата... Как не се научиха тия хора поне един поглед да хвърлят надолу преди да почнат да тупат или да поливат цветя?! А сме говорили по въпроса, не е като да не знаят.

Аз едни спагети съм замислила за вечеря. А една комшийка на майка ми ако знаете какви домати ми подари вчера... Розови, огромни, единият само е 600 грама, мерих го, че ми беше интересно. И сладки, сладки, нямам наяждане.

Тонка, не знам какво да ти кажа. Аз май бих взела Миелето. Но на мен не ми пука много как изглеждат. Така си купих сушилня преди няколко години. Втора ръка, някаква странна марка дето не бях я чувала (имам съмнения, че е правена за немския пазар щото оттам е докарана) ама излезе ега ти коравата машина, а я ползвам много. Имам чувството, че новите умишлено ги правят с кратък живот и неподлежащи на ремонт в нормални граници, за да купуваме пак и пак. А може и да съм предубедена, знам ли.

# 625
Имам комбинирана пералня със сушилня, която взех нова, но на промоция около 600-700 лв. беше. Пускам я ежедневно, а през уикенда ѝ разказвам играта направо. Сушилнята ползвам и през лятото. Не мога да си представя да купя само сушилня, втора ръка за 1000 лв. Ми скръндза съм.

# 626
Zabravih da честитя добрата новина на Тарталета, честито!
Във форума четох една жена, която е работила във фирма, която вкарва бяла техника втора ръка. Каза, че като виждала какво окарват и как ги третират, за да имат приличен вид, никога не би купила. Съветваше за новото.

# 627
Тонка, няма да се спра да повтарям - пералня и сушилня - Бош или Сименс.
Миеле добре, ама не и на цената малък апартамент в провинцията. Ай сиктир.

Имам една приятелка купи си Миеле и аз я питам как е. Тя ме поглежда и с най-невъзмутимия си глас и казва - ми как да е пералня като пералня, пере и нищо повече.
Не стига, че се изръсила една камара пари, но и много тежала (тва щото са си я качвали сами). За момент го отчита като разхищение на много пари.
Но пък другата ми приятелка вече втори дом обзавеждат само с техни уреди. 20-30 бона Stop

Тарти, чудесна новина, лека бременност и здраво и щастливо бебче Hug

# 628
  • някъде ... тук ...
Лято, тази.
Ние бяхме в подобно положение да решим - ново, с транспортни дефекти или втора ръка, по-висок клас. Накрая взехме горната. Дефектът и е, че панелът в ляво е леко изтъркан. Не се забелява като я монтирахме.

Съвети не давам, всеки знае себе си Simple Smile

# 629
  • Варна
Моя приятелка си взе нов хладилник, с транспортен дефект, страхотен, на много добра цена. Засега изглежда сполучлива покупката, та чак и аз се замислих, защото нашият взе да обажда някои проблеми, а и нещо малък ми идва вече.

Според мен е на късмет с уредите.

Общи условия

Активация на акаунт