Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 489
  • 942
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Б@си мъжете са се навъдили. Аз да видя две жени, които се опитват да пренесат нещо, ще предложа да помогна, те мъже стоят и гледат. А за сервизите и аз имам особено мнение. Понякога ми се иска да купя ново вместо със сервиз да се занимавам, повече ми излиза като време и нерви, ама не става така да си даваш парите, като са виновни, да се оправят.
Лаленце, ама аз искам чистичко, само от фъстъци, а рядко намирам. Имам един магазин, от който пазарувам такива неща, обаче не винаги имат. Искам да направя бисквити, че онези със сусамовия тахан не станаха, както с фъстъченото масло. Днес пак ще проверя в магазина, дано имат. Маргарини, Е-та и подобни глупости е все едно да купя бисквитите от магазина, да не се моря аз да ги правя.

# 601
Добро утро!

Преди малко станах, минах през банята и пуснах вода за кафето. Най-важните ритуали сутрин. Simple Smile
Сега ще си намажа филийка с крема сирене и още една с фъстъчен крем. Чудесна закуска. После излизам. Днес ще е още по-топло..

# 602
Искам да ви кажа, че след като вчера в Пловдив видях термометър, който показа 43 градуса и чух, че днес ще е още по-топло, много се радвам, че съм дневна смяна и ще изкарам целия ден на климатик в хотела  Tired

# 603
  • на Мелмак
Добро утро!
Тарти, страхотно, че всичко е завършило добре!
Даун , дано след като си по плачеш нещата да изглеждат малко по -добре.
Контеса, чета те с удоволствие и в темата за учениците, дано девойката изкара добре ваканцията въпреки гипса.
Янтра, бравос!
Трябва да изкарам кучето, един душ и още 2-3 кафета, да отида на работа, че днес ще съм там сигурно 10-на часа.
Само хубави неща през днешния ден ви пожелавам.

# 604
Добро утро!
Стейси, как си? Дано е било нещо моментно.
Янтра и Бела ме оставиха без думи.

Благодаря, че се включихте с мнение за буквите. Клиентът искаше черни, но по средата на процеса изглеждаха като на първата снимка и бяха толкова хубави, че си ги снимах за спомен.
Съни, дай да действаме бързо. Около 10 часа ще излизам. Искаш ли да ти пратя фъстъчено масло? Давай адрес!

# 605
А и да ви кажа колко съм възхитена от Янтра!

Значи внесохме си ние миялната, нали...и тя вика чакай да я свържа и ще пием фрапе. И аз гледам така  Shocked викам: ама как така ще свържеш? И тя, моля ви се! ми казва: е как, ей сега само да взема тресчотката и съм готова! Ъъъъ, кое да вземеш?  Shocked Тресчотката, ма, Белло! Гледай сега!

И като почна шат, шат, шат аз само цъкам с език и викам ейййй оправна жена,значи  Thinking

Мен ме накара да спра водата от крана и аз се справих  bowuu

# 606
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

След 45-те градуса покрай Солун в началото на юли, хич не ме плашат сегашните температури Simple Smile А и онзи ден изкарах цял ден по полето, че и с дълги тънки панталони заради драките Crazy

Тарти, страхотна новина!

Янтра и Бела са машини, признала съм ги Simple Smile

Моят мъж вчера купил съдомиялна. Забравили да му дадат упътване. Пратили му по мейла на български, но за подобен модел и на немски за нашата. Днес ще ходи пак до магазина, за да го вземе. Горе долу се справихме с гугъл преводача и картинките, ама... Още не съм я пускала.
Връзването е лесно, бре Simple Smile

# 607
Благодаря ти, Мари, няма нужда, ако не намеря днес, ще карат без бисквити. Винаги мога да мина само с меденки Simple Smile А и чудните бонбони с халва. Ей, хора, така съм се специализирала вече в тези бонбони, че хората чак се пристрастяват към тях. Намерих и рецепта за останалия тахан, няма да отиде зян.

# 608
  • на Мелмак
Скици Joy

# 609
Радват ме оправните жени. Аз не съм от тях, макар да се опитвам понякога.. Rolling Eyes
Повечето мъже са станали по-големи кокони и от жените. Веднъж задържах асансьорната врата на един, който най-невъзмутимо се шмугна вътре.  ooooh! Вместо да е обратното. Иначе не мъкна тежки неща и съответно не ми се е случвало да ми отказват или предлагат помощ.

# 610
  • Варна
Янтра и Бела направо са взели акъла на тия подобия на мъже дето са ги зяпали. Те затова са мълчали като няма да казвам какво, щот' не им изнася на мъжете да видят или да имат оправни жени.

Ама се посмях най-много със спасителя и как нямало нужда Али да оре с нос в пясъка.

Даун, просветна ли ти днес?

# 611
А и да ви кажа колко съм възхитена от Янтра!

Значи внесохме си ние миялната, нали...и тя вика чакай да я свържа и ще пием фрапе. И аз гледам така  Shocked викам: ама как така ще свържеш? И тя, моля ви се! ми казва: е как, ей сега само да взема тресчотката и съм готова! Ъъъъ, кое да вземеш?  Shocked Тресчотката, ма, Белло! Гледай сега!

И като почна шат, шат, шат аз само цъкам с език и викам ейййй оправна жена,значи  Thinking

Мен ме накара да спра водата от крана и аз се справих  bowuu

Тц, тц тц с такава жена мъж не ми трябва Stuck Out Tongue Closed Eyes
Възхищавам се аз на такива смели и оправни жени, ама и аз хич не съм от тях, да не говорим, че ужасно ме е страх от ток.   

Съни, сподели за тия бонбони моля те

# 612
Райче, това е оригиналната рецепта, но аз никога не съм слагала стафиди, а и слагам по-малко халва, че ми стават много сладки, ползвам и черен шоколад. В общи линии обаче вече ги правя на око без да спазвам пропорциите точно.

# 613
Радват ме оправните жени. Аз не съм от тях, макар да се опитвам понякога.. Rolling Eyes
Изобщо не се опивам аз.
Елит, каква съдомиялна купихте?
Добро утро!

# 614
  • Варна
От понеделник ще има био фъстъчено масло в Лидл, поне на етикета пише само 100% фъстъци, без други добавки https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2042 . Малко е скъпичко ,но то защото е био  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт