Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 806
  • 942
  •   1
Отговори
# 75
Много хубави снимки! Ая, дъщеря ти е чудна, но и ти си хубава.
Вкъщи такова нещо като готово съм и чакам, няма. Мъжът ми много се дразни, че го карам да събира багаж, ама това е положението. Не мога да мисля на кой колко чифта гащи да слагам. Който каквото си вземе, с това ще се оправя. На детето казвам по колко бройки от кое да сложи. Лекарства, кремове и други общи неща вземам аз.

# 76
  • Sofia
 Поспаливичка съм аз,както е знайно 😉...домашните-също.Лика-прилика сме си.Трябва ми поне половин час да се разсъня и с никого да не говоря.Имаме си сутрешен тертип.
Тен спрях да придобивам, комай 🙄. Ама и за по 2 часа, с 30 фактор... толкоз. Мажа  се и аз с какаово масло, ама файда-тц.
Багаж приготвям на всички-бавно и тегаво, щото и по  еднакви цветове за трима ни редя...все по-рядко,всъщност.Облича се, каквото съм преценила 😊.

# 77
През седмицата ставам в 6.30ч., евентуално събота или неделя мога да спя до по-късно, но обичайно се будя към 7.30-8.30ч.
И децата стават най-късно в 9-10ч., такова спане до обяд хич не обичам и не толерирам.

Какво може да се види в Пловдив за 1ден с деца? Като сутринта ще отидем и вечерта се връщаме обратно в Хисаря.

# 78
Винаги съм била "сова" и с годините ставам все повече и повече. Е, когато ходех на работа, се опитвах да заспивам около 12 ч., но сега - може и без да искам да го правя нарочно - през нощта къщата тиха, не трябва с никого да говоря, кучето не лае.... "Мое" време си е.... Но, съответно трудно и късно се будя и се дразня от това.... Противоречие в приоритетите, явно Sunglasses

Сега и нашата лекарка се съмнява, че ММ има дефицит на В 12, иска изследвания, ако се докаже - някоя и друга инжекция.... А той как мрази това, като малко дете е.

Като чета за приготвянето на багаж за почивка - явно навсякъде е едно и също. Спретват се някакви панталони и ризи, след което аз правя "инспекция", позовавам се на място, метеорология, цветове, удобство... и.... концепцията се променя. Понякога си се чудя сама на себе си защо си го причинявам това. Разбира се всички дреболии, козметики, лекарства, шишенца и торбички са мое задължение... Всеки път се заканвам - за следващото пътуване - всеки със своя си куфар и с персоналните си вещи и аксесоари, но, нали съм бяла и добра /патица/ - пак аз го правя.

# 79
На мен ми трябват 8 часа сън и съм пушка. Отпочинала, свежа. Не спя до късно. 8-9 часа. Най-късно 10. Ако съм легнала обаче в зори, може и до обяд да откарам. Но вече се старая да лягам в по-нормално време. Не обичам да бързам. Искам да имам време да си изпия кафето, да се гримирам.

Тото колко е пораснал. Сладур! Simple Smile

Преди 2 години майка ми имаше дефицит на B 12. Няколко седмици по схема й бих инжекции. Оправи се бързо, дано за в бъдеще не се повтаря.

# 80
https://bg.vividhome.eu/s/?tag=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0
Да попитам някой има ли такива картини? Една картина на отделни платна? Лесно си се поставят?
Искам да ги видя "на живо", че много малки ми се виждат като размер.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 13:41 от vasq_5

# 81
Аз от тежък случай на сова, малко насилствено станах чучулига. През седмицата ставам в 5:30, а през почивните дни 7:30- 8:00. Щастлива съм, ако го добутам до 9:00.

Обичам да спя и ми липсва времето, когато можех да го правя и по 15 часа.

Днес няколко деца в училището за малко не са пострадали. Били са под навеса, когато е започнала бурята и буквално 30 секунди след като са се прибрали е паднал огромен клон и покрива е пропаднал.

# 82
Искам да кажа, че проявих самоинициатива и сама организирах събитие. Искам да ми пожелаете късмет!
Вася, кумовете ни правеха такива. Оригинално изглеждат.

# 83
Аз си поспивам, много...всъщност бих искала, само с детето не е възможно. Става в ранни зори, това дете със сигурност не е от мен  Laughing

Някой беше питал за щампи. Аз поръчвам от един сайт, после лепя с ютията. Цената беше $2 на щампа,  тениски добри намерих за под $2....и така подготвих подаръци за един рожден ден.
3 години, активно пране....не са мръднали щампите.

# 84
Лято, успех!
Вася, ММ прави такива пана. Аз, обаче не съм им фенка и у дома няма да се залепи такова нещо!
Даун, важното е, че има щастлив край! Иначе си е доста страшно, както го описа.

# 85
  • Sofia
Лято, успешно да е събитието 🤗!
Много хубави Тото и Белла,Ая и щерка 👍.

# 86
  • Euskal Herria
Според обстоятелствата - мога да спя до късно, мога да ставам рано или изобщо да не спя.
Изпуснах една цяла тема, но месецът беше прекалено натоварен за нас - и с емоции, и с много работа. Бяхме си в България, направихме основен ремонт на къщата, подменихме обзавеждането. Добре сме се справили със задачата, харесва ни много това, което се получи. Попроменихме някои първоначални планове, но пък е за добро. Останаха някои дреболии за оправяне, но и това ще стане.
Мъжът ми и децата са родени през юли, та поводи за празници си имахме. И официално вече съм в отбора на тъщите  Heart Eyes.
Е, пак не остана време да се видим с всички приятели, ама здрави да сме, имахме много по-важни поводи. При следващото прибиране се надявам да поправим тези пропуски. 

# 87
Яна, честито, да бъдеш добра тъща, а с твоите кулинарни способности съм убедена, че зетя ще е твой човек!!!

# 88
Янче, честит ти зет! Много да се обичат с дъщеря ти.

# 89
Яна, чудесна новина! Думите на Рая ги подкрепям и аз!

Общи условия

Активация на акаунт