Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 823
  • 942
  •   1
Отговори
# 90
Яна, честит нов член в семейството ви bouquet

# 91
  • Euskal Herria
Благодаря ви, момичета! За един родител най-важното е детето му да е здраво и щастливо. Тогава и той е добре.
За кулинарните способности - и щерката не пада по-долу, та...  Grinning. Е, правих торти - според желанията на рождениците, ама като се виждаме рядко, естествено е мама да глези.

Сега ме чака оправяне на багажа, пране и да влезем в работен ритъм.

# 92
Янче, честито. По вода да им върви и да им е красив и сладък живота като твоите торти Simple Smile.

Мари, сега реално гледах записи и е било наистина страшно. Било е мини торнадо, което не е характерно за нашите географски ширини. Изправи ми се косата, защото синковеца е бил и той там.

# 93
  • Germany
Яна, честито! Да се обичат дълги години! Simple Smile
При нас пак заваля... Тази година нито имахме пролет, като пролет, нито читаво лято. Много ми действа на настроението това скапано време..

# 94
Обожавам да спя, но вече няма, когато аз искам.
Прекрасни снимки сте показали.
Бело, пак не се обади. Ще се сърдя.

Записах се и лягам да спя.

# 95
Много красоти сте показали днес. Всички сте прекрасни Hug

Яна, честит зет. Живи и здрави да са.
И мен това ме чака по нататък, дай боже Smiley

Даун, важното е, че децата са добре Hug

Лина, писах лс. Не че свърших някаква работа...

# 96
Вани, бяхме далеч от вас. Иначе как ще те пропусна?  Hug

# 97
Яна, честито! Щастие им пожелавам!

Взех си книги от библиотеката и се чудя коя да започна по-късно. Всъщност май съм решила вече- "Огън" на Стивън Кинг.

# 98
Яна, да са ви живи и здрави. Важното е да се обичат и да се подкрепят.
Това с яденето на компютъра не ми се получава, само ми падат разни работи. Местя се на леглото.

# 99
Мари, благодаря! Много се вълнувам!
Мони, така да те разбирам. Огромно гуш от мен!

# 100
  • В Космоса
Партита, гостита, чак сега се усамотихме и гледаме моренцето от терасата на по мохито. Ръчкат ни на един къмпинг да ходим, но още не можем да вземем решение дали да ходим.
Обожавам да спя до късно. Една от основните драми в живота ми е ранното ставане. Всяка сутрин за работа се събуждам с чувството все едно свършва света. Супер киселяк съм, ММ изобщо не ме закача сутрин, даже ме избягва изобщо да не се засичаме много, много. А той е такава сладкопойна чучулига, става  супер рано, че и почва да си свирка гадта. Това е небиблейско.

# 101
  • югозапад, под "Марков камък"
Айде в новата тема!
Морето свърши, отпуската също, днес първи работен ден, отметнах бая неща и сега малко релакс с вас.
Обичам да спя, но не до обяд, а до към 10, но това само през почивните дни.

Янче, честито, разбирателство и любов за младото семейство!

# 102
  • Mediterraneo
Не спя ли поне 8 часа, не ме търси! Зла съм, не искам да виждам никого около себе си. Независимо кога си лягам, 8те часа ми трябват!

Яна, откога чакам да се похвалиш и тук! Здрави да са ти децата!

Аз днес отметнах страхотно много задачи и даже ми остана време да се опъна за почивка 2 часа преди работа! Много съм доволна от себе си в такива моменти.

# 103
  • постоянно
Аз пък снощи не можах да спа като хората - току гледах телефона и траквах самолета на приятелката . Нейсе пристигнаха вече са почти у дома.  23 часа в самолет ще изтрещя ако бях аз .  Mr. Green

При нас днес вали и се ядосвам , че прострях  обилно и сега ще съхнат цяла седмица.

# 104
Никита, днес повечето се отчитат с ваканционни снимки! Имай го в предвид! (Намиг)

Общи условия

Активация на акаунт