Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 424
  • 942
  •   1
Отговори
# 795
Не е заради мен чистенето, Даун. Оня приятел, дето си спасявала 2 години е виновен! Намиг!

# 796
  • Варна
Нищо не ми се яде на мене в тая жега, искам само една голяма диня да имам и да си преживям от нея. Ама свърши, а сега не ми се поти в топлото да ходя да купувам друга.

# 797
А на мен ми се кръцат семки.

# 798
На мен ми се дояде сладолед. Мари, не ми е приятел, роднини са ми.

Детето скитори и каза, че щяло да се прибере в 10:30. Още не мога да свикна, че е голям и сега вися и го чакам.

Проклятието на майка ми ми се стоварва Simple Smile.

# 799
Джена, давай смело. Лесно се свиква с четката, само не лови дикиш на много мокра коса, трябва да е леко подсушена, че сешоарът не е много мощен.
Оф,не е за моята къдрава коса  Tired,
Скрит текст:
тествах я,ама освен да ме бухва друго не прави  hahaha.Моите се спукват да се хилят,как се пенявя. Crossing ArmsЩе я връщам.Иначе си е екстра уред,но не и за изправяне на къдрава коса.А така да се надявах,че  е алтернативно на пресата  Crossing Arms.
Али,за гарнитурка сложи по един картоф с мАсълце, във фолио, на фурна,амааааа....ще се опечете и вие, башкА с картофите.
Палачинки правих аз  chef.

Да, аз моята за това не я ползвам, много обем дава, а аз нямам нужда, хеле пък с тая късата коса. Ще видим като ми порасте как ще е. И приятелките ми не я харесаха. Не успях и да я върна, че било уред за лична грижа, а те не ги приемали, ако са тествани. Та имай го в предвид и не обаждай, че си я ползвала. Не знам от къде ти е, де, аз от емаг поръчах и греда. Картофите май ще ги направя както предлагаш. И без това ще пека месото... Ръгам във фурната и бягам в хола 😁

Тъкмо ожмулих едно пакетче семки аз 😁

# 800
Аз пък крива ли съм, заядлива ли, не мога да се разбирам с всички.Не че е необходимо.Остра съм в комуникацията, макар да не търся конфликта, просто съм директна, а това не се харесва на всички.И с домашните си спорим редовно.С мм сме много еднакви, само дето той е подреден и педантичен, а аз супер хаотична.Децата са като мен и все си се дракаме кой къде какво оставил.
Относно приятелите съм категорична, въобще не търпя егоистични емоционални използвачи.
С майка ми правихме компоти от круши.

И уж съм на ВМНВХ а едни торти плющя всеки ден Rolling Eyes

# 801
Тая разновидност на диетата не я знам.

# 802
Действа на подсъзнателна основа. Ядеш и ти е гузно и от гузната съвест отслабваш Simple Smile.

# 803
Тая разновидност на диетата не я знам.
Ооо, сигурна съм, за теб Laughing
И в тая жега все ми се яде.Да не говорим колко плодове има сега.Праскови, круши, диня, пъпеш... е как да не си хапна сега Rolling Eyes

# 804
  • Sofia
И аз при гладните 🙄. Ядох диня и палачинка...ама май ще повторя...потретя.😋
Моите ме ядосаха.Записали се на тенис турнир, в деня, в който сме на сватба.😲.Щели да свършат до тогава,а и сватбата щяла да е дълга.Пфууу...мъжка му работа.Сърдита съм им.Все не чули и не разбрали...баш си се скатават.
Четката-сешоар ще я подаря на мама или на сестра ми, не ми се занимава с връщане и обясняване.

# 805
Преди малко добре си похапнах студена диня. Остана и за утре, вече е в хладилника. Днес основно това ядох. На обяд си направих сандвич със салам само. За вечеря ще хапна нектарини, сочни са.

# 806
Четка сешоар и аз си бях взела, но я продадох набързо.

Ад е при нас...а аз на обяд правих пърленки, пържих картофи, скара...и варих царевица. Simple Smile

Бърди, почивай и не го натоварвай днес и утре крака.

# 807
Сесили, ти си уникална с тези покупко-продажби. Аз имам какви ли не неща, но не мога да се организирам да ги продавам.
Имам градински мебели, които най-вероятно ще оставя на улицата и прахосмукачка, която чисти, но не мие, а е супер скъпа и ми се ще да я продам и да си купя миеща. Имам и някакви слушалки и Хбоксове, ама някак не ми се ще да ми идват някакви хора.
Явно съм се филмирала, ама...

# 808
Бърди, на високо, почивка, лед и рентген.
Не чакай, а отивай да се прегледаш. Hug

Аз пък крива ли съм, заядлива ли, не мога да се разбирам с всички.Не че е необходимо.Остра съм в комуникацията, макар да не търся конфликта, просто съм директна, а това не се харесва на всички.И с домашните си спорим редовно.С мм сме много еднакви, само дето той е подреден и педантичен, а аз супер хаотична.Децата са като мен и все си се дракаме кой къде какво оставил.
Относно приятелите съм категорична, въобще не търпя егоистични емоционални използвачи.
С майка ми правихме компоти от круши.

+1
И аз тази тортената разновидност не съм чувала,  Laughingно плодовата с чай ми е любима.

Даун, ако не желаеш хора да ти идват да разглеждат може да направиш една гаражна разпродажба или да ги продадеш онлайн на търг, но тогава ще се занимаваш с опаковане и изпращане на пратките.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 06:38 от Анонимен

# 809
  • Sofia
Катето я разбрах,че въпреки диетата яде торти,а не съгласно нея 🤔.Ако тортите са включени в режима,се цаня и аз.😊
Цвети,ако аз ям,колкото теб-ще изчезна 🙄. Съвсем ню-ню...
Уж преговарям по една немска граматика,пък комай седя при вас.

Общи условия

Активация на акаунт