Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 421
  • 942
  •   1
Отговори
# 810
Контеса, не мога да ги опаковам повечето, защото са обемни, а и пощенските разходи са сериозни. Обмислям още.
За прахосмукачката съм се навила, дори и да я пратя, защото струва 2000 долара, а аз ще и искам 600 и смятам, че ще я продам.

# 811
О, Джен, споко аз си похапвам добре. Laughing Заради големите горещини напоследък я карам диетично-предимно с плодове, салати и таратор.
А уж днес нямаше да пия повече кафе, но преди малко си направих 2 в 1. Но е трето поред, не съм прекалила.. Rolling Eyes

# 812
Джена, разбрах я, но в тон, че ми се яде и торта и диня си казах Simple Smile

Даун, именно.
На мен не ми се занимава с опаковане , носене до пощата и с тези високи цени на пощ. услуги се обезсмисля продажбата.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 06:38 от Анонимен

# 813
Привет и от мен. Имам да продавам 3 бебешки колички, стол за хранене и разни бебешки джунджурии, така да ме мързи да ги снимам, значи...
Днес имах прекрасна, изненадваща среща с бивши колеги. Такова хубаво и усмихнато ми е. Та, семейни приятели на нашите, които имат къща в нашия град, ни поканиха, за да могат да си поиграят моите бандитас с техния внук. НАтоварих ги в нашата кола и тръгнахме към гостито. И по пътя гледам патрул, че и един колега. бипнах им и продължихме, че имаха работа, бяха спрели 2 коли. След час някъде чувам един специфичен звук, който издава сирената, когато се натисне веднъж, предположих, че колата нещо пречи, излезнах на пожар. А то какво било, колегите искали да се видим и тръгнали в моя посока да ме търсят по заведенията, където предполагали, че съм отишла. Ей, мн мило ми стана. Вече повече от 5 години не работя там, а запазих страхотни спомени и завързах искрени приятелства Heart .

# 814
ДжеНко, гладна булке, естествено, че няма такава така диета. Катето си импровизира, ама така няма да отслабне.
Браво, Лято! Хубави хора си имала за колеги.
След мало ще седна да вечерям, че да не го мисля това ядене. А до сега семки шлюпах. Ей, какъв глад ме е налегнал....
Продавам разни непотребни неща.

# 815
  • Euskal Herria
Нищо не продавам, раздавам ги нещата. Сега покрай ремонта всички стари мебели и техника дадохме на приятели. Секциите от хола, компютърно бюро с надстройка и стола към него,телевизори... Щом и ламинирания паркет го взеха. Бяхме го приготвили да го хвърляме, един приятел дойде и направо си го натовари в колата. Simple Smile  Щом му върши работа - добре. Една племенница ме посъветва да го пусна за продажба. Признавам си, много странно ми се видя това. Все пак е употребяван, има надраскване, 10 години сме го експлоатирали. Обаче тя твърдеше, че имало пазар и за него.
Преди да си тръгнем, изхвърлих и един кашон неползвана козметика - парфюми, лосиони и др. Няма кой да ги употребява.

# 816
  • София
Пък аз на студения пъпеш налетях и тамън след един час съм пак гладна. Аман!!!
Кате, не може да си сериозна. Изобщо не ми изглеждаш проклета на мен. Сладък човек си, не се прави. Янтра ме плаши мене( оня емотикон, дето седеше скрит под стол).

# 817
Никакви торти не ми се ядат. Сега съм на дини, пъпеши, нектарини, домати, краставици и т.н. Моят сезон е 😊
Контеса, дано всичко скоро остане само лош спомен.

Преди малко прочетох, че Брюксел отпуска 170 млн евро за хуманно отглеждане на прасетата. Ай сиктир и идиоти, и майките им, и лелите им ...

# 818
Янтра, от как си внесе и монтира новата миялна е бяла и добра. Никаква я няма. Само полива случката.

Аз продадох лазарен епилатор, степер, детско колело.
Иначе детски дрехи и обувки подарявам.

# 819
Продавам и аз, основно дрехи. Официални рокли, които съм купувала по поводи и знам, че няма да облека повече. Чантите към тях. Включая и булчинската ми рокля, още миналата година 😁 Не обичам да се затрупвам с неща аз, не са ми сантимент и ако мога да изкарам някой лев го правя. Каквото мога да подаря, подарявам, ама не всичко успявам.

# 820
https://apteka.framar.bg/30007149/%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BC … -50-%D0%B3%D1%80-
Traumeel е ефикасен хомеопатичен (уж) продукт за травми всякакви. Ползваме го с момчетата, че хандбалът си носи травмите редовно, доволна съм.

# 821
[

.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 06:57 от Светкавица

# 822
Даун, о хич не продавам толкова често.
Просто някои неща веднага се продават, а други вече 2ра година не успявам.

Сега много искам да разкарам една раница Лего която купувах за Калина в 1ви клас, но и беше голяма. 
А вече не иска такава твърда.

# 823
Понеже ми е малко висенето пред басейна, днес катерим стената.

# 824
Изписали сте темата докато успея да вляза. Аз поболедувах, но....това не ми попречи да обриша от Дуранкулак до Несебър.+ две нощни пътувания с яхта.
Неща продавам, подарявам и дарявам.  При нас има сайтове за продаване, та ги ползвам нон стоп. В Бг ползвам продавалника, успях доста неща да поизчистя и от моето дете и от плрменниците. От два дни търся един обектив, бях на 100% сигурна къде е...е няма го и няма го. Поне подредих качественно шкафа. Издирвам и няколко гоблена, и те се губят....но открих един недоушит.... От студентските ми години.

Общи условия

Активация на акаунт