Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 791
  • 942
  •   1
Отговори
# 30
Аз през почивните дни гледам 9 - 9:30 да съм станала, иначе ми заминава денят. Е, ако сме били до много късно си поспивам. За работа ставам трудно - ако не съм обаче на работа през седмицата, сама си ставам в 7:30 и то наспала се.

Опитвам се да си направя авансовото плащане към къщата в Гърция, обаче тя ми е дала данни за Eurobank of Greece, а от IBAN-а излиза някаква друга. Сега едно и също ли са, не са ли, трябва да я чакам да ми върне мейл, дано си го види по-рано, исках да свърша по-бързо тази работа, че други задачки ме чакат.

# 31
  • Варна
Много ми е сладък как му стърчи кичурче коса Simple Smile

# 32
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Всички ставаме рано у нас Simple Smile Ако ще мързелуваме някоя събота/неделя, може и да се поизлежаваме, но това важи за мен и големия синковец, другите мъже си стават към 6-7 и се изнасят в днвената, за да не пречат Simple Smile

Изкарахме страхотен уикенд!
В събота - до Чудните мостове, преход до Цирикова църква и обратно, нощувка с палатката до хижата (беше пълна).
В неделя - Кръстова гора, преход до Караджов камък и обратно.
малко снимки:
Скрит текст:

# 33
Страхотни снимки!

# 34
Родопите! Страхотни снимки!

Много обичам да спя. Рядко успявам да е до късно.

Днес ще изненадаме децата с Леголенд, не сме ходили там.  Пътуваме вече, чудят се за къде, дано изненадата е приятна.

Багажът почти е готов.  Утре работя за последно и потегляме.  Ще си взема да си чопля няколко дизайна за бижутерската къща, да видим музата дали ще е в отпуска също.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 09:53 от Анонимен

# 35
  • София
Сбъдваща, не съм купила с пчелно млечице. Може да не ми е харесал. Главно аз ям меда, моите хора не си падат по ексцентрични вкусове.

Не обичам да спя до късно, чиста загуба на време ми идва. За сметка на това пък си лягам по-раничко.

Много харесвам родопски снимки. Във фейса си качих снимките от почивката и днес ще пусна тук няколко.

# 36

Търся хубаво място за уикенд недалеч от Варна - някой ходил ли е в комплекс "Изгрева" на язовир Цонево?
https://www.booking.com/hotel/bg/family-sunrise.bg.html?aid=3186 … =1&#hotelTmpl

Ние ще ходим в Еко къща Китана, виж и нея, отдавна я дебна, наши познати са били вече и са повече от очаровани.

По темата- средна работа съм, но повече от 10 ч. никога не съм спала повече. И аз като Мари мразя да се излежавам, обичам да стана и да си изпия кафето на тишина преди да са станали другите, обаче само по това си приличаме с нея Stuck Out Tongue Closed Eyes много работна тя, и диети пази

# 37
Рая, ще чакам отзиви, уж щяхме да ходим в Родопите /че дъщеря ми иска за 2-3 дни/, но сега май не разполага с много време и трябва да е недалеч от Варна - до 100км най - много.

# 38
  • Варна
Мари ме възхищава ама малко по диагонал й карам постовете, че се депресирам иначе Simple Smile

Минах набързо да платя сметките. Бях супер изненадана, че Изипей не работят с карти, а само в брой. Но пък тоя месец всички сметки са толкова символични, че направо с кеф им дадох парите.

# 39
Много хубави снимки от Родопите  Heart Eyes

# 40
Другата седмица и ние трябва да сме в Родопите. Чакам го с нетърпение, много обичам да съм някъде там сред зеленината.

# 41
Рая, ще чакам отзиви, уж щяхме да ходим в Родопите /че дъщеря ми иска за 2-3 дни/, но сега май не разполага с много време и трябва да е недалеч от Варна - до 100км най - много.

Ние сме чак от 18 август, иначе с удоволствие, но вярвам на тези, които бяха, просто всичко било с много вкус направено, много чисто, поддържано, има басейн, но сам си готвиш, това не е много хубаво Wink Ние обаче сме голяма компания и предимно мъжете готвят, жените си гледаме децата /хи хи, те колкото нас вече ама, стават за оправдание/

# 42
Тонка, този с  млечицето е гъст, бял и двойно по-скъп. Тя не то предлага за опитване. За имунната система е, по половин лъжичка на гладно. Дечурлигата си го искат всеки ден.

# 43
ЕлиТ, колко ни е красива страната! Чудни снимки!
Белла повлече крак, после ти, а скоро и Тонка! Ая също може да се включи, както и Сбъдваща след днешната изненада на децата.
Хай, взимам си веднага забележка с отчетите! Ела, ме виж днес как съм. Като желе. Нищо не ми се прави.
Забравих да коментирам щерката ти. Ставането с усмивка е супер преживяване за майката. Дано така да продължава.

# 44
Добро утро,
у нас всички са поспаланковци. Много обичат да спят моите деца.
Аз ставам по-рано, обичам летните сутрини, когато е все още свежо и хладно да си пия кафето на тишина и спокойствие. Мъжа ми е супер поспалив, той е от хората дето могат да заспят по всяко време и навсякъде, много ме дразни Simple Smile.
Бела много хубави снимки, голям сладур е Тото.
ЕлиТ страхотен преход сте си направили, красива си е Родопа панина, никъде другаде не мирише така въздуха както там.

Общи условия

Активация на акаунт