Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 496
  • 942
  •   1
Отговори
# 570
Ааааа, картофена салатка с повече оцет уважавам аз, дори и лятото. Умирам си за киселичко.
За да е по-киселка мъжът ми ме научи да правя картофената салата с кисели краставички и оцет балсамико - става разкошна.

# 571
Тарти,  честитао. И на това бебче ще му треперим и ще го мислим. Здраво да е.
Мари, да е светло на душата й.
Да се оправя бързо дъщерята на Контеса,  много неприятно.
Мари, къде можем да купим чисто фъстъчено масло?

# 572
  • Germany
Тарталета, страхотн новина! Лека бременост на сестра ти!
Мари, съболезнования!
Сесили, стиснати палци!
Контеса, да се възстанови бързо дъщеря ти!
Ние днес ходихме на гости на едни приятели, но на финала децата се изпокараха и ми се развали настроението...  След малко слагам вечерята и по рано по леглата, че с тая буря сутринта не се наспах и съм крива цял ден. Нещото на венеца почти не ме боли Simple Smile Дано съвсем изчезне до сряда, когато съм на контрола.

# 573
белинда, събота и неделя ще е ад, за навън няма да става.
Мога но не по-рано от 17ч че имам друг ангажимент.
Захир да каже как е с времето.

# 574
  • София
Тъй ли, хм😐 Тя сигурно няма да може вечерта, предполагам ще пътуват наобратно. Ами в 17 ч. тогава? Кой бира, кой кафе...Руми, на теб кога ти е по-удобно за път? А другите плевенчанки? Давайте предложения, да видим кога ще можем да се съберем максимален брой хора. Аз мога всякак😄

# 575
Съни, по био магазините със сигурност има. Ако не ти се заминава мога и аз да ти пратя. До колкото си спомням едно бурканче от 320 мл. е 3.80 лв.
Тарти, завидях ти за ризотото и наденичката. Пуста душа диетична! Ориз не съм опитвала от месеци!
Oня ден ви споделих че боядисвах букви. Пускам 2 снимки да ми кажете кой вариант ви харесва повече.

Скрит текст:

# 576
  • Варна
Али съм познала:)
Утре я чакам да се обади-обясних кой чичо съм. Simple Smile
Сутринта пак се събудих с червено око, но веднага си купих капки и поизбистрих до вечерта,понеже от предния път знам и атакувам на 2 часа през първите 24 Станах специалист.Все пак съм на сватба в неделя. Simple Smile
Колега ме съветва да си купя изк. сълзи
Имам обожател поляк в момента-все ме търси и пита за мен, като почивам. Последно питал моя баш мъж къде е Стейсито.

# 577
Първите ми харесват. За биомагазините знам,  намирала съм,   мислех,  че и по веригитъе ще намеря хубаво.
Ами Стейси,  той е питал точния човек.

# 578
В близкия хранителен магазин също има, Съни. Така, че ще откриеш. Но търси българско, а не някое от Била, Лидъл, и подобни, където има и маргарин и стабилизатори, подобрители...

# 579
  • на Мелмак
И на мен ми харесват първите.
Децата готвят в момента салата и подреждат разни мезета Simple Smile
Вечерята била от тях, защото мама е изморена, прибрах се преди малко.
Малкия искаше да готви тесто, но го оставихме за утре.
Смеем се с ММ, сладки са Simple Smile

# 580
Стейси, изкуствените сълзи наистина помагат. Майка ми и брат ми са с лещи и понякога им се зачервяват очите, та това им върши работа.
Топя се от жега, искам дъжд Crossing Arms

# 581
Мари,първите.

# 582
Мари, и аз съм за първите.

# 583
  • Варна
Осмичка, какви сълзи да си взема? Марка. Никога не съм ползвала, а определено чувствам очите си по-уморени. Снощи се боядисват и внезапно усетих смъдене в окото. От водата в Обзор още повече ме съдят очите. Та няма как да промиване на чешмата.

# 584
Осмичка, какви сълзи да си взема? Марка. Никога не съм ползвала, а определено чувствам очите си по-уморени. Снощи се боядисват и внезапно усетих смъдене в окото. От водата в Обзор още повече ме съдят очите. Та няма как да промиване на чешмата.
Писах ти ЛС Hug

Общи условия

Активация на акаунт