Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 480
  • 942
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тони, от Марти Миле предполагам са ти препоръчали? Моите колеги масово се обзаведоха оттам и са много доволни, цените обаче не бяха по хилядарки със сигурност. Идете го вижте склада, ние със сигурност сме решили да купуваме оттам като сдадат багажа нашите някой ден.

Съни - виж фъстъчения тахан на Тръндеви (или нещо такова) - много е добър, единствено и само с фъстъци. Ние в офиса си го поръчваме обаче, не знам дали навсякъде го има. Изобщо, на Тръндеви таханите са много хубави, включително и като цена Simple Smile

# 631
  • Germany
Тонка, категорично бих купила нови уреди. Даже бих се пазарила за отстъпка, след като ще взимате 3 уреда.

# 632
  • София
Ох, съвсем ще се объркам. Накрая от толкова мислене кой знае какво ще сътворим. Така или иначе ще отидем до магазина ВУ на Miele, поне да видя какво е положението. Очукани и стари на вид уреди няма начин да купя. Дано не се изпокараме с мъжа ми и да намерим компромисен вариант. Примерно да отстъпя за едно Miele, а другите да са нови. Не сме притиснати от някакви срокове, но трябва да купим, защото нито съдове ми се мият, нито ми се простира повече пране. Абе нали знаете, че гледам максимално да скатавам от домакинската работа и като ми отпаднат и тия две задължения, направо рахат ще съм.  Crazy

Бърди, точно за Марти иде реч!  Peace Аз не казвам, че масово са по 1000 лв, има и за по 500, но са стари серии, а моята чувствителна душа иска нещо по-ново, нищо че е на старо.  Laughing

# 633
Ей сега ще дойде Сандо да ти обясни малко за пералните, Тонке!  Laughing Направо отвори кутията на Пандора с тва Миеле...  Flutter

# 634
Точно тези са до нас, преди бяха в един двор, сега си направиха магазин (още се строи нагоре), но те се нанесоха на партера. Отвън изглеждат много добре уредите.

# 635
  • София
Ей сега ще дойде Сандо да ти обясни малко за пералните, Тонке!  Laughing Направо отвори кутията на Пандора с тва Миеле...  Flutter
ОМГ, тихо, тихо...  Joy Само тва ми липсва, тъкмо превъзмогнах леко депресивното си състояние.

Благодаря ви за мненията и препоръките! Ще покажа и на мъжа ми, ще дискутираме.

# 636
  • София
Тони, пратих ти линк във фейса към ФБ страницата им, имат снимки на уредите, очукани и вехти няма.
Но си е за гледане и мислене де, разбирам те, труден избор е.

# 637
  • София
Бърди Hug

Да ви се похваля, че решихме с част от съседите (16 броя) да си резервираме хижа на Витоша за 2 нощувки. Купонът ще е пълен.  Grinning

# 638
  • Sofia
Има разлика между употребяван уред и такъв с транспортен дефект...все пак. Употребявани неща не бих купила, с дефект-външен,по-скоро да  newsm78, ама не е сигурно.
Ще ходя да се пОтя в залата аз  Mr. Green,синковецът има тренировка в 16 ч. и много се колебая дали да не я отложим.Във върлата жега да ми тича по корта  Thinking.Според баща му се лигавим и е чудим как да скатаем  Crossing Arms,ама ще го Опна него да тича,пък да видим,а-ма-ха.
По нощите снощи си поръчах въртяща се четка за коса  hahaha.Серозно се притеснявам на какво ще се докарам като я метна  #Silly.
Браво на Янтра и на белла,че се е отзовала  Peace. За някои неща и аз съм оправна,хич не обичам да чакам тоя и оня да се накумят. Ама носенето ми се опира...малко  Blush.

# 639
От ВУ уред ако имам минимум 1г. гаранция.
Иначе е на късмет и с нов уред и с такъв втора употреба.
Но сега масово уредите ги предлагат с 3-5г. гаранция, което е доста добре.
То и без това им е заложено на 5та година да се скапват.

# 640
Има голяма разлика между гаранция 5 години и 1 година. Но наистина всичко си е на късмет.

# 641
  • София
На уредите, за които говоря, гаранцията е 2 г.  Peace Дори има опция да се заменят.

# 642
На мен пак ми е малко. Аз казах, че даже отвън погледнато тези уреди светят, изглеждат прекрасно. Може и да работят прекрасно. Каквото и да избереш, дано ти случи добре и дълго.

# 643
Джена, каква четка си поръча? Имам и аз, два пъти съм  я ползвала 😂

Предната ми пералня беше ВУ, Индезит. На бързо я взехме уж за малко като се нанасяхме, че нямаше пари за нова. За 250 лв. Еми чудно си ги изработи за 4 години яка експлоатация. Нещо и стана и си купих нова, че ми беше писнало от старата вече. Но си чака за ремонт и ще я оставя в апартамента като се преместим в къщата. На късмет е с уредите според мен, нови или ползвани.

Видях се със Стейси, голяма е сладурана. Под носа ми била, ама кой да знае 😊

# 644
Е, как се откривате така?
Искам да споделя нещо, но вие със сигурност го знаете.
При родителите ми има пералня АЕГ, Хладилник БОШ(но за гръцкия пазар и е друга марка), печка Горенье. Нищо не е ремонтирано за над 25 години. Та, за мен техниката от над 10-15 години е бетон. Новите са на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт