Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 473
  • 942
  •   1
Отговори
# 660
Ах, че интересно разпознаване е било! Завиждам!
Искам и аз някой ден, някъде да се представя с форумното си име!

# 661

А знаеш ли колко е забавно да направят резервация в бар на форумното ти име?  Laughing

# 662
Хахах, на мен би ми било странно - Здрасти, Мари, аз съм Съни29  hahaha Ако ни чуе някой, ще падне от смях.
Аз успях да купя продукти за два вида бонбони и 2 вида бисквити Simple Smile Доволна съм. Сега само трябва да ги набъркам.

# 663
Хахах, на мен би ми било странно - Здрасти, Мари, аз съм Съни29  hahaha Ако ни чуе някой, ще падне от смях.
Аз успях да купя продукти за два вида бонбони и 2 вида бисквити Simple Smile Доволна съм. Сега само трябва да ги набъркам.

Вчерашен разговор с ММ:
-Къде си?
-В ... (истинското име на Янтра)
-Къдееееее?
-В Янтра!
-Аааа, много поздрави!  Laughing

# 664
Вие сте скици. Много ми е интересно на истинско или на форумно име си говорите? Или в живота - на истинско, а тук - на форумно?

# 665
Аз така съм се запознавала със съпруга ми, защото пишехме в един форум за математика. После се запознах с една мама от тук. Отидох и я попитах дали тя е Х, получих мн странен поглед, аз се представих с форумното име. Доста хора, с които се познавам покрай отчетните, ме наричат на форумно име.

# 666
Много завиждам за такива срещи. Предполагам, че лесно се минава на истинско име, но ако не е споменавано във форума е редно да се обръщат на форумно тук.

# 667
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нали съм разказвала как една съфорумка отива на свиждане в болница на друга съфорумка, която е от провинцията и тук няма роднини, та нашата отива да й занесе важни неща и да я види, защото са се появили усложнения и няма кой друг да помогне. Да, ама знае само форумното име и се усеща чак в болницата. И лекарката я пита при кого сте дошли, а тя почва да мънка, че при една виртуална приятелка, обаче не й знае точно името. И добре че в ника се съдържа част от името, та като проверили две-три болни с подобни имена, най-после се намерили. И после цял месец ходеше всеки ден да носи необходими неща и да я наглежда. Много ме беше трогнало това тогава, а лекарите в болницата били удивени от приятелството в бг мама.

# 668
Да, аз така снощи като си писахме със Стейси и се разбрахме кога е на работа и реших, че ще мина да я видя. Сутринта, обаче, се сещам, че не знам как се казва, а не върви да питам за Стейси ако някой от персонала ме види да се щурам в магазина като обран евреин. Реших, че ще търся шефката де, което вероятно пак би ги смутило малко, но Стейси си беше там и и казват и  на живо така.

Ако някой се обърне към мен с Алечка/Али веднага ще зацепя, че е от форума 😊

# 669
О, Светалчо, страхотна е тази история, не я бях чувала. Преди години случайно се запознахме с едно семейство от София, покрай общи познати, в едно планинско село, където гостувахме. И толкова, не се бяхме виждали с години, докато сина им не попадна в казармата в нашия град. Имаше ключ за у нас, беше си оставил дрехи, прибираше се и да ни няма, хапваше, почиваше, като у дома си. Година -две по- късно започнаха моите одисеи по софийските болници. Тези хора бяха плътно до нас, караха ни, майка ми нощуваше у тях, бяха готови да намерят кръв, ако се наложи, пълна подкрепа. Точно днес нашите ги чакат на гости. Такова приятелство, започнало случайно, а продължило повече от 20 години пожелавам на всички.

# 670
Аз се прибрах, но май слънчасах. Главата ме боли и ми е едно сънливо..ще пия едно 2 в 1 и разбира се шишето с вода е до мен.

# 671
  • Варна
Пийнах аз едно кафенце, точно на място ми дойде. След малко мятам спагетите, че после като прибера дребната от градина няма как да отделя време за готвене, направо на площадката засядаме.

# 672
Адска жега е тук, листенце не помръдва по дърветата.

Мъжа ми водил децата в Кайлъка, Калина я ухапало нещо. Не било пчела, оса, уж се е намазала с Фенистил и държи лед. Simple Smile

# 673
Може да натриете чесън, босилек. И за полагане на кал съм чувала.

# 674
Може да натриете чесън, босилек. И за полагане на кал съм чувала.

Мари Hug и аз за чесън съм чувала, но си представих да приложат всичкото предложено от теб на бедното дете Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт