Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 435
  • 942
  •   1
Отговори
# 765
Привет!

Затишие настанало тук..почивате сигурно някъде на сянка. Навън е мор. Аз обядвах, десертът ще е диня. Сладка е, опитах едно парченце. Heart Eyes

# 766
Аз още готвя, Цвети! Надявам се скоро да седна на масата, че съм гладна. Иначе е ужасно горещо при нас.

# 767
Добро утро и от мен.

Благодаря ви за утехата! Помогнахте ми Hug

Някой вземал ли е нещо подобно за безопасността на детето докато върви до у-ще или докато е на лагер/зелено у-ще?

Прияде ми се диня и на мен.
Днес ще се разходим с детето до магазина да вземем някои дреболии и ще купя.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 06:40 от Анонимен

# 768
Контеса, от какво сега и температура?
Гривни нямаме.

# 769
  • Euskal Herria
Да пратя малко хлад?  От сутринта вали и температурата е 20 градуса.
Още си пия кафето, после ще ходя да пазарувам.

# 770
мари, не знам вече.

Яначе, а, мерси. При нас е около 16 градуса в момента ( през нощта), но и дните са много приятни и хладни тази сдемица. Все около 25 градуса ще се въртим в идващите 7 дни.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 06:39 от Анонимен

# 771
  • Sofia
Ходихме на разходка в гората ние и се заморихме  hahaha.Големи спортисти, няма що  Whistling.
Сега ще се потъркаляме по креватите на хладинка. Баш в най-големите жеги няма кой да дойде да ни пусне басейнчето  Crossing Arms.Аз не че ще се цопна,ама момчетата страдат. Обещаха ни от фирмата къмто сряда да ни вместят. Praynig
Получих си въртящата се четка...не смея да я включа  Laughing (Алечка,на Ровента е).
Също да похваля и сервизът на скъпите слушалки Рейзър, замениха ни ги с нови  Peace.
Довечера ще водим младежът на вечерна тренировка,а ние ще си поръчаме по едно вино  Whistling.

# 772
      За детето с увреждане- Наясно съм, че обществото е все още длъжник.Но за съжаление и близките изпадат в друга крайност, искат детето да е като другите, независимо че очевидно не е.Не зная какво точно беше станало предния ден тогава синът ми не беше по график на тренировка, ,но жената/ предполагам, управителка/ беше много притеснена.Думите и бяха нещо в смисъл, че детето ще избие другите, съдейки от предходното му поведение. И аз се притесних това дете да е с моето,  а и др. по- малки в съблекалнята.

Повечето родители висим пред басейна и чакаме.А на това с проблем близките го оставят и хукват, при това в ситуация да не е на ред групата с неговия треньор.

От друга стана дете, почти 160 високо, дори и повече да плаче е много жална гледка.

За прекъсване на отношения- случвало се е и не ми е драма.Хората се променят.

Случвало се е човек, много близък и свестен да ми плаче на рамото, да търси от мен съвет, вкл.   и професионален и винаги да се отзовавам.А когато аз попитам,  по- скоро да искам не съвет, а мнение, да получа буквално отговор "Не ми надувай главата, не ми се слуша за училище".  Но на хората влияят различни ситуации.

Откровено да ви кажа, в този живот май само от мъжа си не съм получавала огорчения, /17 год.брак, няколко месеца връзка и няколко години преди това бегло познанство/От приятели много съм патила и май вече нямам най- добра приятелка,  за съжаление.Добре, че мъжът ми има приятели, с тях общувам.А ако държа с някого да се разбирам винаги- това е синът ми, ама както изглежда, ще си имаме хър- мър.   в един момент.

# 773
Светкавица, довечера и вие да пийнете по едни вино. Такава реклама му направи на ТМ, че заслужаваш и десерт!

# 774
Светкавица, довечера и вие да пийнете по едни вино. Такава реклама му направи на ТМ, че заслужаваш и десерт!

Сакън, тъкмо тази сутрин мога да се похваля, че вече съм 58 и нещо кг, след като от зимата не мога да падна под 60.Само вино и десерт ми липсва hahaha

# 775
Добре, добре! От мен да мине!
Лиляна, сутринта помислих, че за теб има тема за среща с композитор. Ама така е, който чете преди глътка кафе.

# 776
Привет. Цял ден се занимавам с мед,  вече ми се гади. Обаче има доста работа,  а в понеделник заминаваме на почивка.

# 777
  • София
Момичета, помогнете със съвет. Ходих на бадминтон с брат ми сутринта и по едно време стъпих накриво и паднах. Не ме болеше и си довършихме, после пихме кафе и след това така силно ме.заболя стъпалото, където стъпих накриво, че едва се прибрах и сега лежа вдигнала съм.го, но си боли. Да почивам ли, да го раздвижвам ли, какво да правя? Толкова много задачи има днес и утре, как баш сега ми се случи....

# 778
Има ли синьо? Като бях дете при подобна ситуация разтегнах сухожилие.Но веднага стана на сини точки.Лекуваха ме основно с физиотерспия.

Преди две- три години паднах, нараних си ръкста, нищо.По- късно се сгърчи и много болеше.Оказа се вътрешен хематом, препоръчаха ми обездвижване и лекарства за пиене.

Най- тривиален съвет- лекар

# 779
  • Варна
Дребната, по незнайни причини, е с температура. Иначе ми живичка, игрива, не е отпаднала, абе наред си е детето ама е с 38,5. Ще я държа под око и май ще посещаваме неотложния кабинет.

Светкавица, ти не беше ли споменала, че синът ти ходи на тренировки в дом Младост? Ако може драсни на лични малко инфо за условията, треньорите и цените. Щерката е мераклийка голяма, а на нас ни е близо.

Общи условия

Активация на акаунт