Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 430
  • 942
  •   1
Отговори
# 780
Бърди, направи снимка. Детето така падна и уж нищо му нямаше, не беше нито поддуто, нито посиняло, а се оказа счупване на някаква малка костица в стъпалото.

Хай, наблюдавай я, може да е прегряла от жегите.

# 781
  • София
Не ми се бърза с лекари, хем в почивните дни, ше почакам. Няма синьо, мерси, момичета.

# 782
Компрес с риванол мисля, че няма да навреди.

# 783
  • Варна
Мерси, Даун, за това не бях се сетила. Държа я под око, а за всеки случай ще я закарам да я прегледат малко по-късно. Аз за температура давам чак като наближи 39 градуса, за по-ниска оставям организма да се справи сам, ако може, като зорко я следя.

# 784
  • София
Предлагам ти да го оставиш да почива, да го охлаждаш и да намажеш с някакъв гел за спортни травми.
Хай, наливай я с течности и я охлади. То ще си покаже до довечера...или ще мине, или ще се прояви я гърло, я корем...На колко беше? Ако е достатъчно малка може просто да я цопнеш в едно корито с вода-хем да си играе, хем ще свали Т.
Моето джудженце заспа в колата на хладно. Дойдохме у майка ми, едната стая беше яко охладена. Затворих навсякъде, спрях климатика и го оставих вътре, както си е в кошницата. Спи вече над 3 часа😄 Чудя се дали да не ида вече малко да му пусна климатика, сигурно започва да става топло, ама ме е страх, че ще го събудя с вратата, че малко шумно се отваря...

# 785
Прибрахме се ние, намачкахме котката, набичихме климатика и се наядохме. Сега май малко опанакис ще направим и после ще се приготвяме за гостите. Тя мама, като една добра жена, извадила пържолите да се отпускат, донесла зарзават за салати и суджук за мезе. От нас остава да сглобим всичко и да измисля гарнитура на месото. Ама в тая жега не знам каква ще е тая гарнитура. Дано да има гъби в магазина да ми решат чуденката.

Джена, давай смело. Лесно се свиква с четката, само не лови дикиш на много мокра коса, трябва да е леко подсушена, че сешоарът не е много мощен.

Бърди, и аз съм за компрес с лед и обездвижване и почивка. Аз като навехнем глезени (аз съм спъната, а мъжът ми футболист Grinning ) правя компрес с лук за през нощта. Последния път даже ортопедът ме похвали и каза, че може. Ама това при навехнато, не знам ако има счупена костица дали е ок.

# 786
  • София
Още веднъж благодаря!!

# 787
  • Sofia
Джена, давай смело. Лесно се свиква с четката, само не лови дикиш на много мокра коса, трябва да е леко подсушена, че сешоарът не е много мощен.
Оф,не е за моята къдрава коса  Tired,
Скрит текст:
тествах я,ама освен да ме бухва друго не прави  hahaha.Моите се спукват да се хилят,как се пенявя. Crossing ArmsЩе я връщам.Иначе си е екстра уред,но не и за изправяне на къдрава коса.А така да се надявах,че  е алтернативно на пресата  Crossing Arms.
Али,за гарнитурка сложи по един картоф с мАсълце, във фолио, на фурна,амааааа....ще се опечете и вие, башкА с картофите.
Палачинки правих аз  chef.

# 788
  • София
Добре де, как може да съм гладна в тоя мор?! Едно време като хванат жегите,  ядях за последно в края на юни и после чак септември😂  Сега уж жега, уж нам си кво, а ми стърже корема, та знае ли се. Отивам да се зарова в хладилника. ПАК😠

# 789
Джена, не става ли със сешуар да се изправяш? И аз съм леко къдрава, но успявам със сушене. Преса не съм ползвала от години.
Гарнитура за месо - салата/и. Аз много обичам броколи със синьо сирене и сметана.

# 790
Гарнитура за месо - салата/и. Аз много обичам броколи със синьо сирене и сметана.
Ей, не спря да си предлагаш манджорето! Гуш!

# 791
  • Sofia
Джена, не става ли със сешуар да се изправяш? И аз съм леко къдрава, но успявам със сушене. Преса не съм ползвала от години.
Става,става,ама като ме изправя фризьорката  Peace.Пък аз искам home made.Пък и аз не искам леко къдрава.

# 792
Бърди, четох кво четох на диагонал 58. Викам си тук има и други динозавърки като мен - щото не съм дочела. То било килограми, а не години. Ами ще ме траете, че тук съм под прикритие на колко лазарника съм. А сега и един "бабешки" съвет за контузения ти крак -  лук, сол и отгоре бинт. Но не се оставяй без да направиш снимка.

# 793
Маро, млъкни, че шЪ тА бия, заради теб чистя като улава от няколко дни Simple Smile.

Джена, става и в къщи бе жена. Не е трудно. Пробвай се веднъж два пъти и ще ти се получи. Аз ставам с права коса, а иначе съм къдрава. Написах леко, защото не съм чак като теб.

# 794
  • София
Мврси, Крякла, ама де да бях 58кг аз, друга колежка беше Simple Smile Simple Smile
Но за съвета - благодаря, ще си направя!

Общи условия

Активация на акаунт