Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 412
  • 942
  •   1
Отговори
# 900
Вечерях голяма шопска салата и вече се опъвам да гледам телевизия. Много ми е топло и някакво изнервено.. ooooh!

# 901
  • Mediterraneo
Тиквеникът е ок, но не е като моят! Няма да остане, разбира се, но вече мрънкат да им правя домашен. А аз тиквеник и баклава правя само зимата, около празниците.
хахах, Мари, дай координати на мъжа ти да си съчувстват един на друг с моя Simple Smile Сега нарочно си блокирах картата за онлайн плащания- за да я разблокирам, пращат смс с код на номера на ММ, той трябва да я разблокира. Един вид сама си връзвам ръцете, но иначе и на мен добре ми се получават нещата!

# 902
Ох, ти с твоя начин на оздравяване явно си по- зле от мен!

# 903
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акашче, поне малко сте се разхладили. А ние - не.
Хай, аз съм оплакващата се от мотори, да. Дано да не е някой квартален ухажор и тая нощ пак да реши да се развърти с мотора из квартала. Като казах ухажор, сетих се за Ая.  Laughing Ми как няма да завъдиш ухажори, Ая, аз от всички снимки само твоята успях да видя и така да ми заприлича на Изабела Роселини, че хич не се учудвам, че си била най-желана за танците.
А, да - и ти завидях за прохода Шипка - чудно място е през лятото, много го обичам, но отдавна не съм минавала оттам.
Не можах да видя малчуганите на Лято, за съжаление.
Трънче, ти пък така си описала  тиролските моми, че тук ако имаше мъжко присъствие, сигурно мигом щяха да фръкнат към Тирол...С тия капки по гърдите...как се пропуска.

Испанките, кажете, моля, какви точно баници купувате от Лидл, че ми събудихте любопитството (и лакомията).

И малко помощ ще искам от вас, момичета.
Искам да купя на моя първолак някаква много готина раница, да му е кеф да ходи на училище. Той ми   е Девичка и е суетничък - кефи се на такива неща, на хубави дрешки също. Та дайте акъл каква да бъде и откъде да я купя или поръчам.

# 904
  • Mediterraneo
Испанките, кажете, моля, какви точно баници купувате от Лидл, че ми събудихте любопитството (и лакомията).

Пуснаха преди 2- 3 седмици балканска седмица. Имаше фета сирене, замразени баници, мармалад, даже бира Каменица( ама ние не сме любители на бирата и не ме зарадва твърде) и др.

https://worldbg.eu/%d1%82%d0%b8%d0%bf%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d … 24743806571137_n/

# 905
Светалчо, избирането на първата раница го обсъди с майка му, че тя може да има различно виждане.
Има комплекти по 300 кинта. Раница, та несесер, та портмоне, та раничка за спортен екип, та кутия за хранене....
Аз лично апелирам за раница Габол. Много здрави.

# 906
  • Euskal Herria
Светалчо, за пръв път пускат български стоки в Лидл тук, както и някои типично балкански продукти. Четох за това, докато си бяхме в България. Сега потърсих снимки, но като мине промоционалната седмица, трудно се откриват. Но пък попаднах на статията, има снимка на баниците:
https://worldbg.eu/%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D … 0%BE%D0%BA%D0%B8/
Никак не са лоши, утре ще отида да купя още. Освен тях - запасихме се и нашенска бира Каменица.
https://pbs.twimg.com/media/DEmaq0iXcAEv6wE.jpg

П.П. Тарти ме е изпреварила. Докато се оправя с новата версия...

# 907
Не ми се отварят баниците. Нямат ли име?

Мари, естествено, че ще обсъдим не само с майка му, ами и с баща му. Ама ми се искаше и вие, като по-опитни, да дадете мнение, защото и те не са купували досега, не са много наясно с ученическите раници.
300 лв. няма да е, ние не сме по изхвърлянето. 50-60 най-много.

# 908
  • Euskal Herria

Така виждат ли се?

# 909
  • Mediterraneo
Никак не се оправям и аз, не ми дава качването на снимки. Светълчо, виж така виждаш ли ги? https://worldbg.eu/wp-content/uploads/2017/07/20046686_102095185 … 1500393187711.jpg

# 910
  • Euskal Herria
От старата версия пуснах снимката, но не мога да намеря по-голяма или по-ясна.

# 911
Габол са около 70 лв. Моята щерка кара 3 години с една, която й беше завещана от братовчедка й, която я беше мъкнала 2 години. Много здрава. Ние бяхме подготвили друга раница, но се оказа, че е малка за учебниците й и на бързо се сдобихме с тази, a детето си я хареса и не искаше да я сменяме следващите години. Преди 2 години взехме на същата марка за вече по- голямо момиче. Кара я една година(износи се по- бързо от първата, признавам си)и после я замени с една подарък от Англия, която е по- скоро за красота. Не е подсилена на гърба, но нали е красива...
Иначе ти давам жокер- да не е с колелца. Така или иначе няма детето да я мъкне. Почистването е досадно. Гледай да е ортопедична и да има 2 големи джоба- един за учебници, друг за екип по физическо и дрехи за преобличане и един по- малък отпред. В него винаги слагам сухи, мокри кърпи и винаги нещо сладко и солено за хранене(примерно солети и супа паста). Нищо няма да им стане ако няма да се хапнат на същия ден. Когато другите деца хапват е добре детето да има избор в чантата си. Моите се хранят у дома, но винаги имат по нещо в чантата. И външен страничен джоб, който да побира бутилка с вода.

# 912
  • София
Светалчо, за раници разгледай в Ориндж. Има от всякакъв ценови клас. Тъкмо ще придобиеш представа и ще има база за обсъждане с майката на първокласника.

# 913
И тук има понякога балканска седмица в Лидл,но бира не е имало.Иначе баниците,халва,сирене и лозови сармички зареждаме доволно.
Светалчо,много сочен и секси изглежда и най-бедният бюст с техните носии.За раницата напълно съгласна с Мари.
Момичета,страхотен филм гледах днес.Сърцеразбиващ и не спирам да мисля за него.Японски от 2006г.Такава игра,история,всичко.След такъв филм 99% от американските са като от магазин за 1 лев.

http://www.imdb.com/title/tt0498505/?ref_=nv_sr_1

# 914
Много благодаря, момичета.
Видях баниците, Тарти и Яна, но не са български. И в нашия Лидл ги имаше миналата или по-миналата седмица. Бих пробвала и аз, щом са добри, особено със спанак много обичаме.

Мари, погледнах ги Габол, благодаря за напътствията, много са важни, според мен. Харесаха ми, момичешките повече обаче, момчешките скучнички като десени, но си личи, че са добри. 70 лв. става.

Общи условия

Активация на акаунт