Професионални серии за коса - тема 115

• 97 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Някой с отзиви за обновената серия Керастаз Рефлексион? Конкретно ме вълнува сравнение на маските Хрома Рич и новата Хроматик за плътна коса..

В голяма дилема съм дали да презапасявам Хрома Рич, че ми е от любимите..

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 17:31 от Lombardi

# 421
Момичета, маската Хрома рич чиста хидратация ли е и кой може да я сравни с маската Олео релакс?

# 422
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате някоя добра термозащита? Главно за изправяне с преса.

# 423
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате някоя добра термозащита? Главно за изправяне с преса.

Спрей, крем?

# 424

Спрей, крем?

Няма значение

# 425

Спрей, крем?

Няма значение

Не си споменала и каква ти е косата. Ако е много изтощена може да пробваш на Керастаз термик кремовете.

Аз лично харесвам тези спрейове на по-обикновени фирми. Дават ми защита, без утежняване:

https://irecommend.img.c1.r-99.com/sites/default/files/imagecach … t3v0QgoECIfhQ.jpg

https://deovita.ua/files/product/5/4565/4565.jpg

# 426
  • София
Момичета, маската Хрома рич чиста хидратация ли е и кой може да я сравни с маската Олео релакс?

Не мога да сравня с Олео релакс, но Хрома рич е чиста хидратация. Великолепно се отразява на боядисаната ми коса, с уточненито, че към момента косата ми е здрава и недолюбва протеини. Дори я предпочитам пред хидратиращата маска на Мароканойл. Подменят (или обновяват) цялата серия, ама да не стане "от кон на магаре"!  Simple Smile

# 427
Здравейте момичета Simple Smile Можете ли да ми препоръчате спрей за силен блясък на косата? Много я обгрижвам, не я боядисвам, уж овладях накъсването, но й липсва блясък...

# 428
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile Можете ли да ми препоръчате спрей за силен блясък на косата? Много я обгрижвам, не я боядисвам, уж овладях накъсването, но й липсва блясък...
С какво овладя накъсването?

# 429

[/quote]
С какво овладя накъсването?
[/quote]
Спрях да ползвам сешоар, не я боядисвам, обиране на връхчета ежемесечно по много малко, четка с естествен косъм, олио за коса, маски. Беше много зле и накъсана, но я подстригвах на 3 месеца, защото тогава си мислех, че спирам растежа...

# 430
Позволявам си да се включа с няколко думи и аз за накъсването и цъфтежа. Косата ми беше видимо хубава и здрава, но постоянно цъфтеше и се късаше, затова и започнах Профи продуктите. От около 4 месеца полагам ежедневни грижи, маслени маски, олио и термозащита. Предвид чувствителния ми скалп не мога да ползвам силни шампоани, но само с маски и балсами успях да овладеят положението. Боядисвам се с безамонячни бои, но по-рядко от преди. Спрях издухването със сешоар и пресите защото нямам нужда вече, косата ми си стои права и жива само с леко изсушаване на най-ниската температура на сешоара. Стилизиращи продукти също спрях да ползвам защото много ми дразнят скапла. Най-интересното което се случи при мен е, че косата ми спря да се омазнява толкова бързо, преди миех всеки ден, а сега дори на третия ден е свежа и с обем и нямам нито един цъфнал косъм.

# 431
  • Пловдив
Аз ползвам професионални продукти повече от 6 години, правя маслени маски,слагам ампули за растеж,не използвам преса,суша със сешоар и винаги слагам термозащита,боядисвам в тъмни цветове. Косъмът ми е гъст,плътен,подстригвам връхчетата на около 4 месеца без филажна ножица. И въпреки всички грижи косата цъфти безумно още на втория месец.

# 432
Аз ползвам професионални продукти повече от 6 години, правя маслени маски,слагам ампули за растеж,не използвам преса,суша със сешоар и винаги слагам термозащита,боядисвам в тъмни цветове. Косъмът ми е гъст,плътен,подстригвам връхчетата на около 4 месеца без филажна ножица. И въпреки всички грижи косата цъфти безумно още на втория месец.

Защо не пробваш да я подстригваш на 2 месеца? Цъфтежът, когато не се отстрани навреме тръгва нагоре по косъма.

# 433
  • Пловдив
Интересното е,че цъфтежът е само на връхчета,косъмът се цепи на две. Нагоре косата е здрава. И аз не знам вече какво да я правя. И на 2 месеца съм пробвала,и повече сантиметри съм подстригвала,и пак е същото.

# 434
Интересното е,че цъфтежът е само на връхчета,косъмът се цепи на две. Нагоре косата е здрава. И аз не знам вече какво да я правя. И на 2 месеца съм пробвала,и повече сантиметри съм подстригвала,и пак е същото.

Наистина е странно при положение, че не ползваш преса. В салон съм срещала момичета, които споделят че си оправят цепещите се краища с по-често боядисване(на 3 седмици), което им уплътнявало и запечатвало косъма. За тъмни цветове става въпрос и неагресивни бои.

Общи условия

Активация на акаунт