Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 739
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
И моят тв се включи сам преди седмица, никога преди не се беше случвало. Изпускам постоянно храна, а принципно ми се случва само около Задушница. Токът ни в целия апартамент без една стая една вечер угасна, след като се чу страшен тътен, предполагам, че е изгорял някой бушон, но беше много странен този шум. На фона на всичко това постоянно сънувам дядо ми. Последният път беше много гневен и, накратко, сякаш не искаше да приеме, че е мъртъв. Обяснявам си го с това, че други хора /роднини/ сега се нанасят в неговия апартамент, правят ремонт, изхвърлят неговите вещи и т.н. Ако е така, какво можем да направим, за да го умилостивим и да намери покой? Sad
Друго, което ме изуми, беше, че онази нощ сънувах как един познат ми казва, че негов близък роднина скоро е починал и стават 40 дни. Мислех, че са глупости, но все пак реших да го попитам и ми каза, че е вярно. Точно в деня, когато го сънувах, са станали 40.
Всяко мнение и коментар ще ми е от полза.

# 421
  • София
Алиса_в_страната_на_чудес, моят коментар няма да ти е от полза, защото по принцип не вярвам в такива неща, нищо че ми се случват.
И аз разливам мн неща напоследък, течност на готвено, олио, какво ли не.
Майка ми почина наскоро, ръцете ми треперят, ама за някои неща наистина нямам обяснение... Hug

# 422
Стана ми доста любопитно и би ми било интересно, ако е възможно да се пусне въпросното клипче с котката и снимка на картината, ако има такава, макар че доколкото разбирам вече е унищожена. А котките наистина са много по-сензитивни от нас, но към физическия свят - моята ме е удивявала какви шумове успява да долови (след като видя какъв и къде е източникът на шума). За всеки случай, ако нещо я е уплашило, няма да се изправи на задните крака и да се ослушва.

# 423
Телевизорите много често се влкючват сами. Понякога идва сигнал от съседите с подобен модел или с правилната честота, понякога от батериите в дистанционното, ако са на свършване, при случайно нагласен таймер... все технически причини. Peace

# 424
  • София
 А пък за детските играчки - да не говорим. Толкова са деликатни, че много често пеят сами. Причината да спрат да свирят често е намаляване или пълно изтощаване на батериите. Дотук - нищо свръхестествено:)) Разберете, че особено детските играчки не свирят от духове, нито ТВ се включват от духове, ако че повечето хорър филми съдържат подобни сцени:)) Simple Smile Wink

# 425
Моят телевизор се включваше сам по едно време, защото бях включила гласовите команди и съответно го бях настроила за моя глас. Бях поканила съседката и както си говорим се включи телевизора. Тя много се шашна, но обясних, че е заради гласовите команди.
Иначе мъжът ми преди няколко дни видя ясна бяла светлина в креватчето на малкия. Извика ме - наистина имаше светлина без конкретен източник. Изчезна когато запалих свещ и минах с нея мястото. После прекадих целия апартамент и напръсках със светена вода докато казвам 'Отче наш'. Свещеникът ме питаше дали сме освещавали апартамента. Вероятно ще трябва да помислим за това сериозно. За сега други странности няма.

# 426
Magdalena1978 😲..

На майка ми в спалнята телевизора така се включваше посреднощ на музикален канал , но се оказа , че е направила някаква настройка без да иска и като го оправи спря да се включва.

# 427
Marceline, все пак едно водосветче май не е лошо да направите.

Водосвет не се ли прави преди започване на строеж на нов дом?

Така четох, а и свещеникът, с който разговарях така ми обясни, че водосветът е преди строежа, а освещаването при влизане в нов дом.

Стана ми доста любопитно и би ми било интересно, ако е възможно да се пусне въпросното клипче с котката и снимка на картината, ако има такава, макар че доколкото разбирам вече е унищожена. А котките наистина са много по-сензитивни от нас, но към физическия свят - моята ме е удивявала какви шумове успява да долови (след като видя какъв и къде е източникът на шума). За всеки случай, ако нещо я е уплашило, няма да се изправи на задните крака и да се ослушва.

Котките са сензитивни и към астралния свят.
Как реагира коте, което е уплашено - крие се, или си извива гръбнака, козината настръхва, опашката вирната и леко  завита и тя - но това най-вече при физческа заплаха.

# 428
А пък за детските играчки - да не говорим. Толкова са деликатни, че много често пеят сами. Причината да спрат да свирят често е намаляване или пълно изтощаване на батериите. Дотук - нищо свръхестествено:)) Разберете, че особено детските играчки не свирят от духове, нито ТВ се включват от духове, ако че повечето хорър филми съдържат подобни сцени:)) Simple Smile Wink

Ronald , ама ги удурдисваш.
Разбира се една деликатност наставаше на техниката посред нощ у дома. Никога денем - само нощем.
Първия път като започнаха една след друга да пеят играчките в коша направо права станах в леглото. И въобще не преувеличавам.
Помня друга нощ как започнаха да свирят бебешки музикални играчки във всяка стая на апартамента. Започна в спалнята и двамата се събудихме, после и в другите стаии. Всяка стая по една играчка свиреше. Истината е, че човек не изпада в паника, а умът му търси рационално обяснение.
Всичко това започна една нощ и деликатността на техниката приключи след като викнахме поп да направи водосвет /мисля, че така се нарича - попа чете над водата и после минава и пръска целият апартамент/
Аз съм прагматичен човек, мъжа ми е електро инженер повярвай ми когато нещо не е както трябва един умен човек го усеща. Пък колкото и друг да му обяснява как всичко е нормално. Wink

# 429
Marceline, все пак едно водосветче май не е лошо да направите.

Водосвет не се ли прави преди започване на строеж на нов дом?

Така четох, а и свещеникът, с който разговарях така ми обясни, че водосветът е преди строежа, а освещаването при влизане в нов дом.

Котките са сензитивни и към астралния свят.
Как реагира коте, което е уплашено - крие се, или си извива гръбнака, козината настръхва, опашката вирната и леко  завита и тя - но това най-вече при физческа заплаха.

При започване на строеж по-добре да викнете радиестезист или фън шуй експерт за да провери за някакви вредни влияния вместо безполезен мазен поп.

# 430
Здравейте!Да споделя и аз. За 4ти път намираме в къщи в коридора червей... Първия път беше лятото мисля и реших,че може ние да сме го внесли с обувките...след това се случи още 3 пъти през дълъг период от време,като последно беше вчера.Нямам обяснение....чудех се дали е възможно да излизат от канала в банята?Живеем в блок на 7мия етаж....
Тъй като доста неща ни се случиха през последната година...и не се чувстваме добре с мъжа ми от доста време...и други неща да не изпадам в подробности.... Започнаха много често да ни минават разни мисли ,че имаме някаква магия, негативна енергия или нещо такова към нас....и изведнъж се зачудих тези червеи дали не значат нещо...не знам просто....Вие как мислите?
Червеите са торни.

# 431
Имате ли саксии? Възможно е да изпълзяват...

# 432
Имате ли саксии? Възможно е да изпълзяват...
Не, нямаме никакви растения в къщи.

# 433
И аз понякога намирам червеи в банята, дъждовни, явно от канала идват.

# 434
На някой случвало ли му се е сойка, даже две да седят на перваза на прозореца и да тракат с човки по стъклото?
Дали защото щорите да дървесни , а на едното място има гардероб...но едва ли са толкова прости да си бият човките в стъклото, не са кълвачи. От седмици е това и е много неприятно.
Преди няколко години една, но от големите по същия начин в горния край обаче на прозореца тракаше, изгонихме я с изкуствена 🐍.

Общи условия

Активация на акаунт