Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 749
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
И аз два пъти съм намирала червеи излезли от канала в банята.

А за сойката, те обичат лъскави и сини неща. Да не би да виждат нещо подобно през прозореца?

# 436
  • В тъмната гора.
Червеи на 7 -мия етаж, дошли по канала??? Олимпийски шампиони по катерене...Laughing

# 437
  • Варна
Червеи на 7 -мия етаж, дошли по канала??? Олимпийски шампиони по катерене...Laughing
Чак пък да са олимпийски шампиони и чак пък да е толкоз смешно....
Червеи могат да дойдат и от покрива на блока!

# 438

А въобще наясно ли си в почвата какви разстояния преминават КОПАЕЙКИ, та за една канализация до 7 етаж да им се опъне. Но в случая споменатите червеи ЖИВЕЯТ в канализацията.

# 439
  • София
Не знам дали съм разказвала в темата, моля за извинение, ако съм. Не е свързано с мен. Разказано ми е от близък за мен човек, не ми е роднина. Имам му доверие, но понякога се замислям за тази история възможно ли е да е истина, или има леко преувеличаване. Сега четох старите теми и някои истори в тях ме върнаха към тази случка, затова я разказвам.

Въпросният човек, който ми я разказва е загубил детето си на около 3-годишна възраст при битов инцидент. Детето е било с множество изгаряния по цялото тяло и не е успяло да оцелее. Инцидентът е предизвикан от майката на детето по невнимание.
В деня на погребението след като всички роднини си отиват на гроба остават само майката и бащата на детето. Клекнали са мълчаливо от двете страни на гробчето и държат свещички в ръцете си. В този момент до кръста се визуализира образът на детето. Бащата го вижда усмихнато, облечено в нови дрешки да му маха с ръка. В същото време от другата страна на гроба майката също вижда образа на детенцето, но го вижда бинтовано, тъжно, както е било в болницата.
Звучи ми като извадено от филм, но понякога се замислям възможно ли е да е истина - човекът, който ми го разказа ( и който го е преживял ) е много сериозен човек, не "лети в облаците", здраво стъпил е на земята.

И нещо друго в тази връзка. Детето е починало около празнична дата (вече не помня рождения ден на детето ли, или друг празник). Родителите са търсили за празника да му купят официално костюмче , но все не намирали неговия номер. В деня, в който детето починало бащата видял на витрината на един магазин официален костюм какъвто търсери и бил номерът на детето. Погребали го с този костюм. Действието се развива в началото на 80-те години.

# 440
  • В тъмната гора.
Аз съм с отворено съзнание и не отричам всичко, което ЗАСЕГА  не може да се обясни. Давам си сметка, че хората сме ограничени същества и са ни нужни още МНОГО години еволюция, за да опознаем света около нас и как работи Вселената. Много ме дразнят ограничени хора, които се правят на многознайковци и на последна инстанция по всеки въпрос....А и не осъзнават простотата на собственото си съществуване.

Та във връзка с гореизложеното ще напиша, че вероятно е възможно щом и двамата го твърдят.

# 441
  • София
Аз съм с отворено съзнание и не отричам всичко, което ЗАСЕГА  не може да се обясни. Давам си сметка, че хората сме ограничени същества и са ни нужни още МНОГО години еволюция, за да опознаем света около нас и как работи Вселената. Много ме дразнят ограничени хора, които се правят на многознайковци и на последна инстанция по всеки въпрос....А и не осъзнават простотата на собственото си съществуване.

Та във връзка с гореизложеното ще напиша, че вероятно е възможно щом и двамата го твърдят.

Чувала съм го само от бащата. Майката не го е потвърждавала, но нея почти не познавам, защото са се развели и съм я виждала веднъж за 30-тина минути. Иначе и аз съм склонна да вярвам във всичко, което не е опровергано с доказателства, но пък и понякога съм скептчно настроена. И все пак родител, загубил детето си да твърди подобно нещо без то да е истина е в известна степен кощунствено и от тази гледна точка малко вероятно за сериозен човек като този.

# 442
А за сойката, те обичат лъскави и сини неща. Да не би да виждат нещо подобно през прозореца?

По-скоро има кафеви щори, имитация на дърво.
Мислих ги за по-умни тези същества.
Не намирам символика в нета.

# 443
Напоследък виждам точно ди прозореца кацнала  сврака, като отида на другата тераса отпред на апртамента долитва и каца и пред този прозорец. Четох за символиката, пише че е на хубаво. Надявам се да е така, че тази година не беше лека.

# 444
pandachina, детето починало ли е при изгаряне с гореща вода?

# 445
  • София
pandachina, детето починало ли е при изгаряне с гореща вода?

Да. Паднало е в корито с гореща вода.

# 446
Здравейте, чета форума отдавна, но това, което ме накара да се регистрирам е нещо налудничаво от днес. Не смея да говоря с близките си, тъй като тази тема не е за всеки, затова ще споделя тук и ще се надявам някой да ме посъветва. Аз самата не знам вярвам или не.
Днес, преди няма и час реших да разчистя старите дрехи от гардероба. Опаковани са в 3 чувала, като в най-долния са само мои. Именно в моя чувал, измежду дрехите изпадна нещо малко, опаковано във вестник. Беше .... екскремент. Във вестник. Вече пожълтял вестник.
Чела съм за магии от зложелатели, но аз за себе си винаги съм предпочитала да не вярвам. Потърсих инфо в Гугъл, но ударих на камък. Възможно ли е да е магия наистина?
Живеем в апартамент, няма откъде да влезе животно, пък камо ли и да използва вестник.
Опитвам се да не го мисля, но е твърде странно и не се получава.

# 447
  • Русе
 Purrr, а да си имала куче ,което да си разхождала .

# 448
Имаме куче ротвайлер, което разхожда мъжа ми, "находката" от гардероба е малко,по-скоро котешко. А и е старателно завито във вестника.

# 449
Според мен не е екскремент, а е нещо, което се е мумифицирало там. Ако е екскремент няма ли вече да е на разпад. Вестника да е поел от влагата му и да е изцапан. Кажи нещо повече за вестника.
Снимай и покажи.
Не съм чувала за магия с екскременти /поне не само с тях/.

Общи условия

Активация на акаунт