Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 649
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Много мил разказ, Madlady, благодаря, че сподели! 🤗

Скрит текст:
Имала съм много кризисни моменти в живота си, мислела съм си, че изход няма и като се стигне до задънена улица, някак нещата от само себе си се оправят. Винаги съм смятала, че някой ме пази отгоре. Не знам дали е баща ми (родният), който е починал, когато съм била на 9 и го прави заради гузната си съвест, че е настоял да ме дадат на други хора (до преди две години не знаех нищо за него) или е нещо друго, но му благодаря, който или каквото и да е, че е до мен в целия ми живот до тук! Дано и занапред. А откакто брат ми ме заведе на гроба на майка ми, знам, че и тя е до мен. А може би майчиното страдание, че са и взели детето и цялата любов, която е била за мен, но не е могла да ми даде, макар че докато е била жива все за мен е говорила, са били тези, които са ме пазили и още ме пазят! 

# 226
  • София
Вчера ми се случи нещо странно.Сами сме с детето, на година и шест. Връзвам я в количката да седи пред банята и да се изкъпя на отворена врата. В един момент чувам бебефона почва да пиука. Така прави, когато се изключи единят приемник /този за стаята на детето/. Като се изкъпах излязох и какво да видя, изключен е целият разклонител от контакта?! И това е станало докато бях в банята, а детето до мен... Бяхме сами и няма начин някой да го е направил, стаята се намира срещу банята и реално, дори и да влезе някой, а такъв няма, щях да го видя! Още ме побиват тръпки.

# 227
  • София
Вчера ми се случи нещо странно.Сами сме с детето, на година и шест. Връзвам я в количката да седи пред банята и да се изкъпя на отворена врата. В един момент чувам бебефона почва да пиука. Така прави, когато се изключи единят приемник /този за стаята на детето/. Като се изкъпах излязох и какво да видя, изключен е целият разклонител от контакта?! И това е станало докато бях в банята, а детето до мен... Бяхме сами и няма начин някой да го е направил, стаята се намира срещу банята и реално, дори и да влезе някой, а такъв няма, щях да го видя! Още ме побиват тръпки.

# 228
Да не би там да е по-хлабав контактът или някой като е минавал - при чистене, с количката, с някой стол, самото дете... да го е поизвадил случайно и да се е държал слабо, след това с времето от силата на тежестта да е изпаднал напълно, точно в този момент? Simple Smile При нас имаше такъв случай с един тежък адаптор, който като постоеше по-дълго или някой го докосне по невнимание, после натежаваше в посока изпадане и електроуреда губеше контакт със захранването.

# 229
  • София
Да не би там да е по-хлабав контактът или някой като е минавал - при чистене, с количката, с някой стол, самото дете... да го е поизвадил случайно и да се е държал слабо, след това с времето от силата на тежестта да е изпаднал напълно, точно в този момент? Simple Smile При нас имаше такъв случай с един тежък адаптор, който като постоеше по-дълго или някой го докосне по невнимание, после натежаваше в посока изпадане и електроуреда губеше контакт със захранването.

За съжаление нищо от изброеното не може да е станало...

# 230
Някой може ли да ми обясни откъде мoже да се появи миризма на тамян? Мирише много силно.
Нито ние нито комшиите сме палили. Мирише само в едната стая където има икона правена от бащата на мъжа ми , който за жалост преди малко повече от половин година се спомина.
И да вметна , че се усеща от снощи а днес е рожденния ден на ММ.
Някъде назад в темата имашр нещо по този повод с странни аромати, но немога да го намеря.

# 231
Някой може ли да ми обясни откъде мoже да се появи миризма на тамян? Мирише много силно.
Нито ние нито комшиите сме палили. Мирише само в едната стая където има икона правена от бащата на мъжа ми , който за жалост преди малко повече от половин година се спомина.
И да вметна , че се усеща от снощи а днес е рожденния ден на ММ.
Някъде назад в темата имашр нещо по този повод с странни аромати, но немога да го намеря.
Случвало ми се е нещо подобно. Преди години усетих такава миризма вкъщи, а нямам тамян. Замислих се какъв ден е - на този ден дядо ми, баща на майка ми, който е починал на 35-годишна възраст, трябваше да навърши 70 (интересувам се от семейната история и знам рождените дни на дори на прабаби и прадядовци:). Вероятно е съвпадение някакво - може съседи да са използвали ароматизатор или парфюм, наподобяващ миризмата на тамян. Обаче отидох и му запалих свещичка. Той много е искал да има син и буквално се е разсърдил, когато за втори път му се ражда дъщеря. А се случва така, че за паметта му се грижат единствено жени, дори и тези, които не го познават лично - дано намери покой:)

# 232
Здравейте на всички.Попринцип,  имам много случки с паранормални явления, но ще ви разкажа най-скорошната , макар и да е доста болезнена за мен.Друг път ще споделя още.В миналата тема имаше дискусия точно  за това,  което ще ви напиша.Всичко започна преди няколко месеца , когато забременях за първи път.Детето беше желано , стана от първият път.Всичко вървеше гладко , чувствах се отлично.Един ден станах за работа и чувствах, че нещо не е наред.Вървях към офиса, изведнъж се облях в сълзи насред улицата и обвих с ръце корема си ,и наум си казах"Моля те не си отивай".Подчертавам ,че нямах никакви болки или признаци за загуба на бременост.Към края на деня ,започна кървене и ме вкараха в болница.Лекарите казаха ,че трябва да изчакам до сутринта, защото ще се изчистя сама.Докато се мъчех да заспя в тази кошмарна нощ,  в тъмнината светна виолетова светлина и видях ембриона светещ,  всякаш илизаше и влизаше от мен, чувството беше напълно непознато за мен.На сутринта лекарите потвърдиха ,че всичко е изчистено.Минаха дни и отидох да запаля една свещ в църквата и се молех ,след 10 мин. молитва една жена се удари в мен с детската количка, излезнах много успокоена.Мина се още време.Като цяло се държах след загубата , бързо се възсанових психически и физически.И от този момент започва интересната част.Както бях добре след случката, една вечер изпитах страхотна мъка,  заради аборта.Сълзите ми се стичаха , душата ми направо се разкъсваше, така около 1 час.Полегнах малко и държа да подчертая ,че бях в напълно будно състояние.Изведнъж пред мен видях една слънчева полянка , и дойде едно момиченце около 3-4 годишно ,с рокличка и коса в моя цвят.Играеше си и стоеше в гръб.Веднага я познах, това беше дъщеря ми , която бях загубила.Казах и нещо и видението изчезна.Искам да спомена , че винаги съм искала да имам момче  и , като забременях си мислех ,че ще е момченце.След тази случка нямам грам съмнение ,че се свърза с мен за да ме успокои и ,че връзката на майката с детето започва още от духовният свят.Съжалявам , ако поста е станал прекалено дълъг.

# 233
Една от любимите ми теми. Нямам скорошни странни случки. Ще потърся книгата, която спомена
Merelenda. Звучи интересно.

Има я в "Спиралата", аз си я дръпнах и сега чета smile3508
От къде да си я сваля?

# 234
http://www.spiralata.net/biblioteka/
В Търсачката напиши Логинова (отметка търсене по автор) - ще ти излязат две книги, или отметка (търсене по име) - Книгата е "Колелото на съдбата". Кликваш на снимката и книгата ще се свали на компютъра ти.

# 235
Здравейте! Бих искала да поговоря с някой, но на лични. Става въпрос за смърт на родител. Има доста неизвестни за мен, които не мога да си обясня. Но тъй като е прекалено лично бих искала да го обсъдя по-дискретно. Ако има някой с тежка загуба на родител, на когото да му се е струвала странан смъртта му, и стига да иска да сподели и ме изслуша, моля да ми пише. Благодаря предварително!

# 236
  • Gotham City
Преди време ви разказах, че вкъщи усещах парфюма на едно бивше гадже, голяма моя слабост.

Наскоро го и сънувах, самия сън няма да разказвам, защото темата не е за това, но като цяло ми е странно това...

# 237
  • Варна
Преди време ви разказах, че вкъщи усещах парфюма на едно бивше гадже, голяма моя слабост.

Наскоро го и сънувах, самия сън няма да разказвам, защото темата не е за това, но като цяло ми е странно това...
Ами ти сама си написала, че е голяма твоя слабост! Нищо странно няма. Влюбена се си в него и съзнанието ти е обсебени от него.

# 238
  • Gotham City
Ами не, имам си мъж, а и въпросния не съм го виждала от горе долу 9 години, та няма как да е това. Просто лятото вкъщи усещах аромата на парфюма му, ей така от нищото и за капак онази вечер го сънувах, тъкмо бях забравила за това, че съм усещала парфюма

# 239
Ами потърси го (ако отношенията ви го позволяват). Просто ей така, да видиш как е. Може пък да се е случило нещо. Да има някакъв вид нужда от теб... или пък ти от него... не пренебрегвай тези знаци от съдбата!

Общи условия

Активация на акаунт