Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 730
  • 766
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Апропо, Самсара, приятелят ти да не е на 19 години!?
И как така се "чупи" картина  #Crazy Просто се хвърля в контейнера.

# 391
Кого да вбесите? Да не излезе, че приятелят го е страх повече от Самсара?

От къде да го знам - духовете, или силите или каквото и да е там.
И мен ме ядоса като го каза. Защото не мога да го разбера - страх ли го е, вярва или не. Или всъщност вярва, но не иска да го покаже. Всъщност вдяна вчера най-накрая, че аз наистина съм уплашена.

Имам билкови успокоителни - Алора, не помагат. Пих две снощи.

Картината беше от тези на платно, не със стъкло, затова може да се счупи, чупи се дървената рамка. Не,че това е важно. Той не е важен в случая.

Страх ме е аз да не си изубя акъла, ако не Дай си Боже мярна дори нещо, или пак ми се случат тези неща по време на сън в сегашното ми състояние.

Благодаря Ви, че ми помагате и че приемате нещата по адекватен начин, а не да се чувствам все едно съм ...глупава да се плаша от такива неща  bouquet

# 392
няма ли как да се преместите?

# 393
А защо наистина не можете да се преместите?
Самсара, наистина, освен попове, Киприянови молитвие и прочее, струва ми се няма да е зле да говориш с психолог. Може да намери разрешение на проблема ти. А сама да се тъпчеш с някакви хапове, различни от мента-глог-валериан, не върви.

# 394
  • MI
Самсара, не се впрягай на приятеля ти, явно за него е шега и не схваща ти колко сериозно приемаш всичко. Може и да си мисли че ти помага да приемеш трезво ситуацията, колкото и абсурдно да звучи. Rolling Eyes Съветвам те наистина като отидеш в църквата да поговориш със свещеника, той ще те успокои със сигурност. Все пак се предполага, че той разбира повече от тези неща и като ти каже, че са само сънища би трябвало да се успокоиш повече, отколкото ако аз ти го казвам. Hug Можеш да поискаш изповед ако си вярваща, ще те изслуша и посъветва. В противен случай наистина поговори с психолог, няма смисъл да е мъчиш сама седмици или месеци, след като има друг начин...

# 395
Аз също подкрепям предложението за психолог.

Самсара, някакви лекарства да взимаш редовно, каквито и да е? Понякога страничните ефекти са много гадни. Трева пушите ли, амфети, нещо друго?

Просто в тази история няма нищо, освен сънища и чувства. Всички сънуваме гадости, неприятни неща. Защо обаче се приемат толкова крайно е въпросът.

Приятелят подгрява по някаква причина, дали като шега, дали от глупост.

# 396
Аз също подкрепям предложението за психолог.

Самсара, някакви лекарства да взимаш редовно, каквито и да е? Понякога страничните ефекти са много гадни. Трева пушите ли, амфети, нещо друго?

Просто в тази история няма нищо, освен сънища и чувства. Всички сънуваме гадости, неприятни неща. Защо обаче се приемат толкова крайно е въпросът.
Приятелят подгрява по някаква причина, дали като шега, дали от глупост.

Не, никакви лекарства. Нищо. За трева и амфети абсурд!!! Никога не съм посягала в живота си към нещо подобно, аз ненавиждам зависмости. Нито той взема.

Нищо не се приемаше крайно. Аз се уплаших от последния сън, и ако беше само той без предишните случки, нямаше и да съм впечатлена. Не се впрягам толкова лесно.

И да, права си, в крайна сметка са само сънища и усещания  Simple Smile

# 397
  • София
Самсара Hug
Имала съм 4 пъти преживявания като твоите. Без слуховите.
Бях в емоционално нестабилен период.
Аз при събуждането си ги приех като много забавни, защото някъде съм чела или чувала,

че призраци, духове вижда само този, който вярва в тях.  Wink

Не знам до какви медикаменти имаш достъп там където си, съветвам те да взимаш нещо леко успокояващо преди сън, ако искаш даже и мелатонин, макар че той не успокоява. Peace
Както е писала съфорумка, пускай си мелодии преди сън, които те успокояват. Нещо такова: https://www.youtube.com/watch?v=tvvrWQvZ6ig, но ако теб те успокоява.
Каквото си избереш самата ти.
Смени и стаята в която спиш, разбира се ако имаш възможност.
Водосвети, леене на куршуми, молитви и прочие са неща, които ни помагат да се свържем с подсъзнанието си и да "се разберем". Помагат, ако вярваме в тях.
На първо място на теб ти е необходим сън и почивка. Вземи си отпуск, разходи се мисли за весели и хубави неща, направи неща, които обичаш-иди в лунапарк примерно и нещо 'лудо", което ти се е искало да направиш, а не си го правила.
Въобще, както обичат да казват психолозите, ако не можеш да промениш дадено нещо, промени отношението си към него.  Wink
Категорично отхвърляй мислите за "страшната" картина, за "странния" клип  въобще всичко негативно. Аз също живях в чужбина, знам колко е трудно, понякога дори и не разбираме, че сме "прегоряли".
За психолог- не знам. Едно дали ти се включва в здравната осигуровка, иначе е много скъпо, а и как да знаеш дали ще попаднеш на читав?
Но до ЛЛ винаги можеш да се допиташ.
Стискам палци от мен и лапички от името на моя котак да преодолееш неприятните емоции по време на сън. Hug

https://www.youtube.com/watch?v=iYQOLeuHcVY
 Hug Heart Eyes

# 398
  • Кьолн
Самсара,и аз имах такъв период преди да напусна съпруга си.Спях с него в една стая,на светнат телевизор,и пак ми се случваха страни неща.Дори тук в темата ме обвиниха,че си измислям.Но наистина ми се случваше.А когато съпруга ми го нямаше,въобще не можех да спя.
И така,докато не го напуснах.Сега спя на тъмно,и да чукна на дърво нищо не ми се е случвало.
Просто разказвам.Не искам нещо да подстрекавам.
Може би наистина при мен е било игра на психиката.Не знам...

# 399
Самсара, не си запалила тамяна както трябва. Той не трябва да гори, защото така не отделя никакъв дим, а трябва да се ТОПИ като се постави върху въглен-най-добре такъв за наргиле.

# 400
Самсара, не си запалила тамяна както трябва. Той не трябва да гори, защото така не отделя никакъв дим, а трябва да се ТОПИ като се постави върху въглен-най-добре такъв за наргиле.

Да, разбрах, че не правя нещо както трябва с тамяна. Нямам въглен, а се оказа, че в този град е невъзможно да намеря православна църква, свещи, икони. Православните християни нямат църква самостоятелна, а наемат за служби.

# 401
  • В полите на Пирин планина
За да се запали и да пуши тамяна и да прекадиш  може на нещо метално, примерно лопатка да накъсаш на ситно листчета и да сложиш върху тях топчетата тамян, докато хартията гори. Със сигурност пуска дим, защото на Бъдни вечер аз така кадя из къщата.
Стискам палци да се успокоиш и всичко да се изясни.

# 402
  • MI
Да, разбрах, че не правя нещо както трябва с тамяна. Нямам въглен, а се оказа, че в този град е невъзможно да намеря православна църква, свещи, икони. Православните християни нямат църква самостоятелна, а наемат за служби.
Може да отидеш в католическа, със сигурност ще има тамян поне, само свещите са различни. Simple Smile И свещеника няма да ти откаже да говорите, но ако искаш да говориш с православен просто виж часовете на литургиите. Иначе за тамяна можеш и без въглен, просто трябва да внимаваш да не гори с пламък, а да тлее. Което всъщност е по-лесно, отколкото да го запалиш с пламък. Ти поуспокои ли се малко?

# 403
Самсара, ако не се справяш с тамяна, отиди в някое йога студио или езотеричен магазин и си купи дърво пало санто. Палиш го и прекадяваш къщата. Има същия ефект като тамяна, опушва добре и ухае много хубаво.
Аз също съм на мнение, че това, което ти се е случило е следствие на сънна парализа. Почти на всеки се е случвало.
Относно котето - ами, какво да ти кажа, ние също имаме котарак, който посред нощ подивява и не ни остава да спим. Вечно е недоволен от нещо и държи да тероризира прислугата вкъщи Simple Smile Отдавам го на бушуващите му хормони и разгонените котки от улицата.

# 404
Отиди в католическа църква. Ние извикахме католически свещеник да освети новият ни дом преди време. Мъжът ми е католик и наблюдавам, че много от нещата са общи. Вярата е една. Освен това във всяка католическа църква има света вода.
Пробвала ли си преди сън да четеш или гледаш нещо забавно, отпускащо? Важно е с каква нагласа отиваш да си легнеш. Аз имам приятелка, която преди заспиване винаги чете вицове. Казва, че така се отпуска дори след най-стресиращи ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт