Голямата тема за малките масла - 18

• 88 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia, Bulgaria
Аз ползвам рициново или ЯЧРМ за маслено измиване. Пробвала съм с бадемово, но не ми допадна толкова, колкото с рицина. Кожата ми е нормална със сколнност към омазняване в Т зоната и доста чувствителна към конвенционалната козметика (не знам точно към коя съставка)

# 196
  • Варна
Зависи каква ти е кожата. Проверявай си комедогенния индекс. Прехваленото кокосово масло изпъпчва доста хора.
(Готино си е, де, аз го мажа в промишлени количества по тялото, косата и като пилинг, но не и върху лицето.)
благодаря за отговора...моята кожа  на лицето е смесен тип...тогава кое от маслата е подходящо за мен?

Препоръчвам ти масло от жожоба и шипка

# 197
  • Габрово
Скрит текст:
Аз ползвам рициново или ЯЧРМ за маслено измиване. Пробвала съм с бадемово, но не ми допадна толкова, колкото с рицина. Кожата ми е нормална със сколнност към омазняване в Т зоната и доста чувствителна към конвенционалната козметика (не знам точно към коя съставка)

NoshtenYastreb,kakво е ЯЧРМ ?

Скрит текст:
[quote author=sesksta link=topic=989132.msg35477744#msg35477744 date=1504030610]
Зависи каква ти е кожата. Проверявай си комедогенния индекс. Прехваленото кокосово масло изпъпчва доста хора.
(Готино си е, де, аз го мажа в промишлени количества по тялото, косата и като пилинг, но не и върху лицето.)
благодаря за отговора...моята кожа  на лицето е смесен тип...тогава кое от маслата е подходящо за мен?

Препоръчвам ти масло от жожоба и шипка
[/quote]

ainshtain02 ,благодаря ,ще пробвам маслото  от жожоба и шипка   Peace  ,

а за коса изрусена на кичури какво масло е подходящо?

# 198
  • софия
Когато си мажете на тялото чисто масло (кокосово,какаово,карите и т.н)  и след като попие се обличате после или на другия ден долавяте ли в дрехата аромат на гранясало старо масло.

# 199
  • София
Когато си мажете на тялото чисто масло (кокосово,какаово,карите и т.н)  и след като попие се обличате после или на другия ден долавяте ли в дрехата аромат на гранясало старо масло.
Аз нанасям леко. До като попие. Не съм долавяла аромат на грънясало. То, не трябва ли предварително да е грънясало, че да има такъв "аромат" ?

# 200
  • Sredets/Burgas
Когато си мажете на тялото чисто масло (кокосово,какаово,карите и т.н)  и след като попие се обличате после или на другия ден долавяте ли в дрехата аромат на гранясало старо масло.

Да, определено при мен дрехите миришат на гранясало
и затова в един момент спрях да си мажа цялото тялото с масла. . . Може, но само за масаж преди баня. . .
Кърпата, с която си правя маслено измиване, също понякога има дъх. . .
Въпреки че веднага я накисвам в гореща вода и прах, мазнините трудно се третират. . .

# 201
  • Sofia, Bulgaria
sesksta, ЯЧРМ - ямайско черно рициново масло. Аз лично не виждам кой знае каква разлика с обикновеното рициново масло, освен че това е по-тъмно на цвят, но го имам и гледам да го изразходвам.

Тялото рядко си мажа с чисти масла, но ако го мажа го правя на влажна кожа и не съм усещала аромат на гранясало никога.

# 202
# 203
  • софия
Биофетиш

# 204
Не съм чела темата, може да е писано вече, но за коса е много полезно репейно масло.

# 205

Преди няколко страници и аз питах за това арганово масло: https://grabo.bg/arganovo-maslo-0sst352
Никой не се изказа и затова ще питам пак.
Офертата все още е валидна. Добро ли е? Количеството и цената са добри, но качеството...?

# 206
При мен също дрехите на другия ден миришат ужасно, когато съм се намазала с масла. С някои лосиони за тяло по същия начин. Спрях да ги използвам за тяло. Имам опит с кокосовото и с карите. И с двете е така.

# 207
Аз от Биофетиш съм най доволна. Взех от там и Органично рафинирано рициново масло. Няма нищо общо с това от аптеката. Слагам го и в маските за коса, мажа и миглите ( след мигли косъм по косъм) пораснаха много бързо.

# 208
тялото си мажа сега лятото  :
-сусамово малко ми е гъсто и по трудно за размазване ама ... много хубаво ми мирише кожата на тахан иде ми да се изям това за около час ..после се отмирисва
- масло от ший ...обожавам го много лесно се маже
-масло от рицин пак ми е гъсто трудно се маже
с нито едно от трите не ми е мирисало на гранясало ..нито дрехите

Обаче същото рициново като го нанесох на косата сутринта и го оставих да престой..5-6 часа , преди да влезна в банята косата ми миришеше вече на гранясало Sick ефект не видях ама сигурно от едно мазане ..няма и да видя

# 209
  • Варна
Аз съм си мазала само краката и понякога деколтето и не ми е миришело на гранясало.Въпреки,че аз сега не нося дълги панталони и съм с дълбоко деколте така,че май не съм добър пример

Общи условия

Активация на акаунт