Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 743
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Ето един чужд сайт, от който може да се види как изглеждат нещата от новата колекция на Хайди Клум (част от тях): http://www.getreading.co.uk/whats-on/shopping/everything-you-nee … ow-heidi-13478414

Имам подобно велурено якенце от миналата година, исках шлифер, но не леопардов...Синият цвят е приятен - виждам сако и нещо като риза. Ще следя за тях Simple Smile
Да не обърка темата?

# 1 021
Защо да съм я объркала - това е есенната колекция дрехи, които ще излизат в Лидл.

# 1 022
  • София
Защо да съм я объркала - това е есенната колекция дрехи, които ще излизат в Лидл.
Ахаа, ясно, не съм видяла тази колекция, извинявам се! Peace

# 1 023
За сега пускат само кратки рекламни клипчета - предполагам, че през следващия месец ще започнат да продават и да рекламират по-усилено.

# 1 024
  • Бургас
Здравейте,някъде да са ви се мяркали останали от превръзките Софтино.Сменили са ги с някаква нова марка,които са доста гадни.Софтиното ми бяха любими,от всичко пробвано на пазара.Weary

При нас вчера имаше всякакви видове превръзки Софтино. Нова марка нямаше.

# 1 025
  • Вестерос
Якенцето ми хареса Simple Smile

# 1 026
Момчешките спортни долници от тънките ли са или имат някаква вата от вътре?

# 1 027
  • София
Здравейте,някъде да са ви се мяркали останали от превръзките Софтино.Сменили са ги с някаква нова марка,които са доста гадни.Софтиното ми бяха любими,от всичко пробвано на пазара.Weary

При нас вчера имаше всякакви видове превръзки Софтино. Нова марка нямаше.

Питах ги във фейсбук и казаха че вече няма да се предлага Софтино,а тази новата,мисля че беше Siempre.

# 1 028
Момчешките спортни долници от тънките ли са или имат някаква вата от вътре?

С вата са вътре. Тънки не знам изобщо някога да са пускали в Лидл...
Но като се изперат, ватата се е поостъргва, така да се каже. Не е от най-дебелата и плътна де...

# 1 029
teta75, много ти благодаря, чакам да спре дъжда и отивам. Simple Smile

# 1 030
Ами те са им едни и същи от години момчешките долнища. От 4 години купувам, и само номера променям. На вид са си едни и същи...

# 1 031
Днес малката ми щерка имаше късмет, от миналата седмица бяха останали нейния номер клин, като дънки и чорапогащници. Тя е 108см, вече 110/116 и' стават, особено клиновете, но тя е с дълги крака,блузите от същия размер са и' малко длъжки.
Клинове ще има и от 4 септември ,както и пижамки.

# 1 032
Някой взе ли детските лачени обувки? Отговарят ли си на номера и стават ли въобще ?

# 1 033
Били твърди, някой спомена назад.
Апропо, моят крак не бих си навряла в такова нещо, ама аз какво разбирам от момичешка мода в обувките... Laughing

# 1 034
Така и предполагах. Читави обувки няма в Лидл, но се подлъгах, че са естествена кожа

Общи условия

Активация на акаунт