Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 107
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 450
А бе и аз сега се сетих за милдето, че ми трябва, ама йок, няма.

"Човек и добре да живее..." , в един момент му свършва т. хартия  Joy
Моля ви , ако намалят пословичните овчецветни хартии , да ме уведомите Rolling Eyes
Защото аз пак недоразбрала , купих миналата седмица едни 8 рула с праскова. Твърдичка ми идва за деликатните зони  Embarassed

# 451
  • на Мелмак
Ми Тета я изкупи, сега да вземе да праща, а - маха Sunglasses

# 452
Куриерът не ми я приема - много миришела  ...чак свят му се завивало, не можел да шофира Mr. Green

# 453
  • на Мелмак
Joy

# 454
  • Бургас
Ох, не мога Joy

# 455
Куриерът не ми я приема - много миришела  ...чак свят му се завивало, не можел да шофира Mr. Green
Е ти лидълски противогаз нямаш ли Thinking
Представям си да ми дойде ей такъв  куриер , с голяма ароматна пратка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 456
  • shumen
Тете,прати и насам такъв куриер.

# 457
Много дрът тоз куриерин..Confused

# 458
Тази седмица има ли някаква прясна риба на промоция?

# 459
Кърпички (мокри) за бърсане на екрани има ли в БГ, видях във френската брошура...?

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 09:51 от Bradley Cooper

# 460
Вчера опитахме хлабът "Родна Стряха". Много е хубав!!
Отделно, факличките от свински гърди, които бяха намалени бяха много , много вкусни. Направихме ги на грил тигана. Свинските ребра с медена марината не ни впечатлиха.

# 461
Вчера опитахме хлабът "Родна Стряха". Много е хубав!!

Тъкмо днес щях да влизам да кажа същото. В събота малкия избра този вид хляб, ММ вкъщи подскача от вълнение и ми носи една филия да я дУша как миришела на истински, едновремешен хляб . Grinning
А детето ме пита какво е това бялото около хляба:trollface: Мен ако питате, оплескали са го с брашно, за да изглежда по-био, органик, домашен и т.н., така както плескат и яйцата с кал и....друго, за да ги пробутат за био, но не го обясних на детето де...
Та накраткто - похвалвам го и аз. Като мажех филии на детето, стои някак  по-събран, по-порест...как да се изразя, не като другите като гъба, дето ми е зор да намажа маслото отгоре, защото ножа ми потъва...

Да ми преполъчате нещо кафяво за мазане? Rolling Eyes
Какаовия тахан ми свърши, въпреки че се бях запасила с 4 буркана, и сега мисля да купя Нутела, гледах, че има в Лидл / между другото за първи път ще купувам течен шоколад /...но съм отворена за предложения и идеи.
Някакъв крем с лешници пускаха, но май беше в тематична седмица и не го отрих вчера, а другите  налични нямам представа даже как са?

# 462
  • Бургас / UK
На тези факлички много им се чудих,изглеждат доста апетитно,но сякаш и доста мазничко има по тях,което ме отказа де..също и маринатата не знам каква е на вкус,та и това ме отказа  Mr. GreenВчера се чудих и на едни пилешки крилца в пикантна и билкова марината ,пробвали ли сте ги ?

Кърпички (мокри) за бърсане на екрани има ли в БГ, видях във френската брошура...?

Точно за екрани не съм виждала,но има едни пакети на W5,на които пише ,че са за всякакви повърхности,може и да са подходящи и за екрани...(в първия момент прочетох за бръснене  Mr. Green )

Тета,за мен Нутелата е най-вкусния течен шоколад,въпреки,че много анти реклами има напоследък срещу нея,но за мен си е най-вкусния  Heart Eyes

# 463
Чефи, пилешки крилца си вземам натурални, отупвам си ги вкъщи на две на три и хоп, във глинения гювеч. Хем са по-евтини, хем няма да се чудиш за маринатата..И само със солчица стават вкусни ...

# 464
На тези факлички много им се чудих,изглеждат доста апетитно,но сякаш и доста мазничко има по тях,което ме отказа де..също и маринатата не знам каква е на вкус,та и това ме отказа  Mr. Green

Имат мазничко,да, но не е тежко. А след това като опечеш няколко филийки от хляба на грил тигана и те миришат на факлички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт